Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@22:01:31 GMT

پروژه مشیر شیراز 2 هزار فرصت شغلی ایجاد می کند

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۷۰۷۱

پروژه مشیر شیراز 2 هزار فرصت شغلی ایجاد می کند

به گزارش ایرنا، محمد رضا دیهیمی، چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز افزود: این پروژه که هم اینک حدود 60 درصدپیشرفت فیزیکی دارد در 2 فاز در دست احداث است که فاز نخست آن شامل فروشگاه های بزرگ (هایپر مارکت)، بخشی از واحدهای تجاری و پارکینگ آن در اواسط سال 98 و فاز دوم آن نیز که شامل سایر بخش ها می شود در سال 99 آماده افتتاح می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: هم اکنون در این پروژه که مراحل ساخت را سپری می کند، حدود 300 نفر نیروی انسانی در بخش های مختلف مشغول به کار هستند و با اتمام آن به طور مستقیم 2 هزار نفر مشغول به کار می شوند که حدود 900 نفر آنها در هایپر مارکت فعالیت خواهند کرد.
او اظهار داشت: با هدف جلوگیری از بروز مشکل ترافیک و پیش بینی مکان پارک مناسب برای شهروندان و مراجعان، 900 واحد پارکینگ برای این مجموعه پیش بینی شده است.
دیهمی گفت: با توجه به خلاء وجود یک مجموعه و بازار تخصصی برای خانواده، مجموعه فرهنگی، تجاری و تفریحی مشیر شیراز را که به اقتباس از مجموعه ارگ کریمخانی طراحی و احداث شده با عنوان بازار مادر و کودک شیراز افتتاح خواهیم کرد.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری توسعه سپهر فارس افزود: بدون تردید این مجموعه قبل از اینکه یک پروژه سرمایه گذاری باشد، عمران و آبادانی هرچه بیشتر کلانشهر شیراز را به دنبال خواهد داشت و کمک خواهد کرد که محدوده اطراف آن نیز از یک رونق و پویایی برخوردار شود.
دیهیمی افزود: این مجموعه که با 2 هزار میلیارد ریال احداث خواهد شد، هم اینک 70 درصد این رقم در آن هزینه شده و بر این باوریم که این طرح می تواند به یک بازار خوب برای تولید کنندگان استان تبدیل شود تا کسب و کار خود را رونق بخشند.
وی گفت: به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، در روز سوم خردادماه 98 شاهد برگزاری جشن روز مادر و رونمایی از تابلو هایپر مارکت این مجموعه خواهیم بود.
6122 /6118
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 ترافیک حضرت فاطمه زهرا کسب و کار مدیر عامل شرکت نیروی انسانی 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۷۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ آشنایی با آبراه غیرطبیعی پاناما + فیلم

تین نیوز

آبراه پاناما ، یک آبراه غیرطبیعی است که توسط انسان در کشور پاناما به وجود آمده و اقیانوس آرام را به اقیانوس اطلس ارتباط می دهد. این آبراه که در جریان یکی از بزرگ ترین و دشوارترین پروژه های مهندسی در جهان ایجاد شده است یکی از سرشناس ترین و مهم ترین آبراه های جهان است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ویکی پدیا، در شرایطی که راه معمولی کشتیرانی میان شهرهای نیویورک و سان فرانسیسکو ۲۲۵۰۰ کیلومتر مسافت دارد، عبور از کانال پاناما این مسافت را به ۹۵۰۰ کیلومتر کاهش می دهد. در گذشته کشتی ها برای عبور از اقیانوس آرام به اطلس مجبور بودند آمریکای جنوبی را دور بزنند اما پس از ایجاد این کانال به طور مستقیم از اروپا به آمریکا و از آنجا به آسیای شرقی می روند.

کانال پاناما ۸۲ کیلومتر طول دارد و از باریکهٔ پاناما گذر می کند. کلمبیا، فرانسه و بعداً ایالات متحده قلمرو اطراف کانال را در طول ساخت و ساز آن کنترل کردند. فرانسه، کار بر روی این کانال را در سال ۱۸۸۱ آغاز کرد. اما به دلیل عدم اعتماد سرمایه گذاران درپی مشکلات مهندسی و نرخ بالای مرگ و میر کارگران متوقف شد. ایالات متحده این پروژه را در ۴ مه ۱۹۰۴ به دست گرفت و کانال را در ۱۵ اوت ۱۹۱۴ افتتاح کرد.

 

تاریخچه

ایده اولیه ایجاد یک آبراه در کشور پاناما به سده ۱۶ میلادی بازمی گردد. نخستین تلاش برای ایجاد این آبراه به سال ۱۸۸۰ و به رهبری فرانسوی ها مربوط می شود. پس از شکست این پروژه که به کشته شدن ۲۱۹۰۰ کارگر انجامید پروژه نهایی توسط آمریکایی ها ادامه یافت و در حدود سال ۱۹۰۰ به انجام رسید تا سرانجام آبراه در سال ۱۹۱۴ برای استفاده بازگردد.

ایجاد این آبراه ۷۷ کیلومتری با دشواری های بسیاری همراه بود. به نحوی که پس از پایان کار در مجموع ۲۷۵۰۰ کارگر (در مجموع دوره کار فرانسوی ها و آمریکایی ها) جان خود را از دست داده بودند.

این کانال به پیمانکاری مهندسی ارتش آمریکا ساخته شد.

مشخصات فنی نمایی از بالابر و پایین بر هیدرولیکی

در ابتدا فرانسوی ها قصد داشتند خشکی میان دو اقیانوس را به صورت کانال خاک برداری کنند که پروژه با شکست روبرو شد. در طرح بعدی آمریکایی ها برای کاهش حجم خاکبرداری تصمیم گرفتند از دریاچه بزرگی که در میان خشکی محصور بود استفاده کنند. ولی این دریاچه از سطح آب های آزاد ارتفاع بیشتری داشت و امکان ارتباط مستقیم اقیانوس به دریاچه نبود. در نتیجه به فکر ساخت بالابر و پایین بر هیدرولیکی افتادند.

حرکت کشتی ها

برای حرکت کشتی در این آبراه

به کمک بالابر هیدرولیکی در ابتدای کانال کشتی ها را از سطح آب های آزاد بالاتر می برند؛ کشتی زمانی که همسطح آب دریاچه قرار می گیرد در کانال مصنوعی ای که حفر شده است حرکت می کند و قطر دریاچه و در پایان در کانال دوم قرار می گیرد؛ به وسیله پایین بر هیدرولیکی در سطح آب های آزاد قرار می گیرد و سپس به مسیر خود در اقیانوس ادامه می دهد.

به طور متوسط ۸ تا ۱۰ ساعت طول می کشد تا یک کشتی از کانال پاناما گذر کند.

 

حجم ویدیو: 2.45M | مدت زمان ویدیو: 00:01:12 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • بازدید از بزرگترین پروژه پل‌سازی شیراز تا تقاطعی که دسترسی به حرم شاهچراغ را تسهیل می‌کند
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • ◄ آشنایی با آبراه غیرطبیعی پاناما + فیلم
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • پروژه نهضت ملی مسکن در تنگستان سرعت خوبی دارد
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)