Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، کارخانه کویرتایر خراسان جنوبی در سال ۷۷ با تولید ۱۵۰ حلقه تایر در روز راه اندازی شد و امسال ۲۰ ساله شد.

کویرتایر اکنون بزرگترین واحد صنعتی خراسان جنوبی است و سالانه ۴ میلیون حلقه تایر در این واحد بزرگ صنعتی تولید می‌شود.

زینلی مدیرعامل کارخانه کویرتایر می‌گوید: تاکنون ۴۵ میلیون حلقه تایر در این کارخانه تولید و به تمام نقاط کشور ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه با یک روز تولید تمامی نیاز استان را تأمین می‌کنیم و ۲۹ روز دیگر در ماه را برای سایر نقاط کشور تایر تولید می‌کنیم. گفت: کارخانه کویرتایر تأمین کننده ۴۶ درصد نیاز خودروسازان داخلی به تایر است.

مدیرعامل این واحد صنعتی در ادامه گفت: تولید تایر‌های سبز و تولید تایر‌های نانو برای نخستین بار در کشور جزو افتخارات کارخانه تایر سازی کویر تایر است.

وی گفت: کاهش ۱۰ درصدی وزن تایر، کاهش ۲.۵ درصدی مصرف سوخت خودرو، کاهش ۱۶ درصدی مقاومت غلتشی تایر، افزایش ۲۰ درصدی دوام و مقدار پیمایش تایر و کاهش مقدار فرسایش تایر از جمله مزایای تایر‌های سبز است.

زینلی افزود: همه این نوآوری‌ها در شرایط تحریم و به همت جوانان تحصیلکرده در همین استان محقق شده است.

وی گفت: طراحی و ساخت ۶ دستگاه پرس پخت نیز از سوی متخصصان کارخانه انجام شده است و این دستگاه‌ها پیش از این از خارج کشور وارد می‌شد.

زینلی افزود: اکنون تنها واحد تولیدی در کشور هستیم که توان طراحی  صفر تا صد تایر را داریم.

وی همچنین گفت: تمامی رینگ‌های خودرو‌های سواری در این واحد تولید می‌شود و ۲۵ محصول را نیز طراحی کرده ایم و ۱۲ سایز دیگر نیز در حال طراحی است.

مدیرعامل این واحد صنعتی با اشاره به ظرفیت تولید سالانه ۲۷ هزار تن تایر در این واحد صنعتی افزود: تولید ده هزار تن دیگر هم در برنامه طرح توسعه این شرکت قرار دارد که یک طرح ۸۰۰ میلیارد تومانی است و با راه اندازی آن برای ۵۰۰ نفر نیز اشتغالزایی می‌شود.

۳۵ درصد اشتغال صنعتی شهرستان بیرجند و همچنین حدود ۱۶ درصد از اشتغال صنعتی استان در کارخانه کویر تایر ایجاد شده است.

زینلی با بیان اینکه کویر تایر سال گذشته موفق به کسب چهار گواهینامه بین المللی شد افزود: در حال حاضر تولیدکنندگان داخلی با قاچاق رقابت می‌کنند و کالای نامرغوب و قاچاق به تولید داخل آسیب می‌زند که خواهان توجه ویژه مسئولان به این بخش هستیم.

بیش از ۱۵۰۰ نفر مستقیم و بیش از ۳ هزار نفر هم به صورت غیر مستقیم در کارخانه کویرتایر خراسان جنوبی مشغول به کارند.

انتهای پیام / ط آ

 ظرفیت تولید سالانه ۲۷ هزار تن تایر در این واحد صنعتی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن تولید ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۷۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد