Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@07:26:16 GMT

واردات گوشت رانتی نیست

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۷۷۸۳

واردات گوشت رانتی نیست

مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام اعلام کرد که بر خلاف ادعاهای مطرح شده از سوی یک کارآفرین در برنامه زنده تلویزیونی هیچ رانت و انحصاری در واردات گوشت قرمز به کشور وجود ندارد، چراکه بیش از ۱۲۰ شرکت مجوز واردات گوشت دارند و می‌توانند این کار را انجام دهند. اما اگر سوء استفاده و سودجویی در این راستا صورت بگیرد قطعاً دستگاه‌های متولی با متخلفان برخورد قاطع خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته چند کارآفرین برتر در یک برنامه زنده تلویزیونی مدعی شدند که "در واردات گوشت قرمز به ویژه از گرجستان انحصار و رانت وجود دارد و کسی نمی‌تواند به این حوزه ورود پیدا کند". این در حالی است که حمید ورناصری در این باره در گفت‌وگو با ایسنا توضیح داد که این ادعا کاملاً کذب است، چراکه بیش از ۱۲۰ شرکت مجوز واردات گوشت قرمز دارند و می‌توانند از کشورهای متعددی که مورد تأیید سازمان دامپزشکی قرار می‌گیرند، این کار را انجام دهند.

وی افزود: از سوی دیگر این کارآفرین ادعای کذب دیگری را مطرح کرده مبنی بر این که " گوشت قرمز تنظیم بازاری را که ۲۸ هزار تومان وارد می‌شود و باید ۴۰ هزار تومان به مردم فروخته شود، ۱۲۰ هزار تومان عرضه می‌شود"، در حالی که کاملاً کذب است و هر کسی که اقدام به واردات گوشت کند باید آن را در داخل شبکه‌های توزیعی که وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی و تعریف کرده عرضه کند و قیمت آن نیز همان نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار است.

ورناصری ادامه داد: اگر یک وارد کننده در این شبکه و در سیستم‌های تعریف شده گوشت وارداتی خود را عرضه نکند باید به دستگاه‌های نظارتی از جمله سازمان تعزیرات حکومتی و بانک مرکزی و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان پاسخگو باشد چرا که در صورت تخلف، تعهد ارزی او مرتفع نمی‌شود و به مشکل خواهد خورد. اما ممکن است یک نفر با خرید چندین کیلوگرم گوشت تنظیم بازاری بخواهند آن را که حجم بسیار محدودی هم دارد به قیمت آزاد بفروشند که البته با این تخلف نیز برخورد خواهد شد.

وی با بیان این که دستگاه‌های نظارتی قطعاً با متخلفان در این زمینه برخورد می‌کنند کما این که این برخورد همچنان انجام می‌شود و دادستانی هم به این مساله ورود پیدا کرده است افزود: شرکت پشتیبانی امور دام وظیفه دارد تا به عنوان مباشر در حوزه‌ی تنظیم بازار ذخایر استراتژیک کشور را در این اقلاب تأمین کند و وارد کنندگان نیز مکلفند در داخل شبکه تنظیم بازاری عمل کنند.

مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام تصریح کرد: به نظر می‌رسد این فرد، به دنبال اهداف شخصی چنین مباحث را مطرح کرده و به همین سبب عملاً در رسانه ملی شو راه انداخت و متأسفانه مردم را دعوت به اعتراض کرد که سیستم‌های امنیتی و نظارتی حتماً با این مساله برخورد خواهند کرد. ضمن اینکه ما هم حتماً پیگیری‌های قانونی انجام می‌دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت پشتیبانی امور دام گوشت قرمز واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۷۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد آذری‌ جهرمی، وزیر سابق ارتباطات در کانال تلگرامی خود نوشت:

صنعت خودروسازی در ایران با زور انحصار و ممنوعیت واردات است که زنده مانده است، هزینه‌اش هم از جان و مال مردم پرداخت می شود.

دلیل تحمل و تحمیل این هزینه ها از دید سیاستگذار، احتمالا نقش غیرقابل انکار این صنعت در تولید ملی و اشتغال است.

یکی از دالان‌های باریک امکان احیای صنعت خودرو در ایران، فراموشی تدریجی تولید انحصاری خودروهای سوخت فسیلی و آزادسازی تدریجی واردات آن و تمرکز بر نگاه کارآفرینانه در تولید خودروی برقی با تکیه بر تجدید ساختار صنعت خودروسازی و رقابت پذیر کردن آن بود - رگه هایی از این سیاست بعضا در سخنان آقای علی آبادی وزیر فعلی صمت دیده می شد- که در حال حاضر با پرداخت دو میلیارد یوروی ناقابل به یک شرکت ساختمانی شرقی برای اختصاص بازار ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی شهر تهران، در حال از بین رفتن است.

سکوت جناب آقای میرسلیم هم در این فقره جالب است!

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902138

دیگر خبرها

  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • تخصیص ارز برای واردات تاکسی‌های برقی از سوی بانک مرکزی
  • شهردار تهران: تخصیص ارز واردات ۲ هزار خودرو برقی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری
  • قطع واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو به کشور
  • ابهام در قرارداد زاکانی با چینی‌ها | واردات هزاران خودروی برقی با شرکت ساختمانی | تردید بزرگ که آیا اصلا قراردادی منعقد شده یا نه!
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی