Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- ایرنا- نخستین بار در کشور، اجرای طرح 'سفیران اجتماعی مساجد' با حضور مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر عالی کانون های فرهنگی، هنری مساجد کشور، در شهرستان خُور و بیابانک اصفهان آغاز شد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام حبیب الله ارزانی روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی این طرح در خور و بیابانک گفت: هدف از اجرای این طرح، صیانت از خانواده های در معرض آسیب های اجتماعی بویژه نوجوانان محله ها بر اساس الگوی خانواده ایرانی و اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این طرح از سوی انجمن روانشناسی حوزه علمیه قم با هدف تحکیم بنیان خانواده و پیشگیری از طلاق، طراحی و ارائه شده است و نخستین بار در کشور در این شهرستان اجرا می‌شود.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی، خدمت رسانی داوطلبانه، راه های پیشگیری از آسیب ها، ایجاد نشاط اجتماعی و ارتقای سطح دانش و مهارت را از محورهای اجرای این طرح برشمرد.
حجت الاسلام ارزانی ادامه داد: اساس کار طرح سفیران اجتماعی به تحکیم بنیان خانواده و پیشگیری از طلاق مربوط است و در آن نوجوانان حضور فعال دارند و از آنها به عنوان رابطان و سفیران بین طرح و خانواده استفاده می‌شود.
وی گفت: افراد تحت پوشش طرح در یک سامانه ثبت می‌شوند که شمار آنها در شهرستان خور و بیابانک حدود دو هزار نفر است.
دبیر عالی کانون های فرهنگی، هنری مساجد کشور در باره نقش کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد در طرح یاد شده اظهار داشت: کار اصلی کانون های فرهنگی، هنری مساجد این است که در قالب فرهنگ و هنر با اهالی محله ها ارتباط برقرار کنند.
وی با بیان اینکه در خور و بیابانک بین 5 تا10 درصد افراد تحت پوشش این طرح خواهند بود،افزود: پس از خور و بیابانک، طرح مزبور در پنج شهرستان دیگر کشور نیز اجرا خواهد شد و در صورت موفقیت، پس از شش ماه، در شهرستان های دیگر نیز به اجرا درمی آید.
معاون فرهنگی، هنری ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور نیز در این مراسم گفت:از میان یکهزار و300 شهر و500 شهرستان کشور، خور و بیابانک جزو پنج شهرستانی است که در مرحله نخست، این طرح در آن اجرا می شود.
سعید سعادتی اضافه کرد: در اجرای این طرح ظرفیت‌های مردمی مورد توجه قرار می گیرد و اگر خور و بیابانک در اجرای طرح سفیران اجتماعی موفق باشد، فضای کار در دیگر شهرستان‌ها نیز ایجاد خواهد شد.
امام ‌جمعه خور و بیابانک نیز با اشاره به نبود اداره فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی در این شهرستان گفت: خور و بیابانک از ظرفیت فرهنگی بسیاری برخوردار است و از همین لحاظ وجود اداره فرهنگ و ارشاد در آن لازم است و باید فکری برای آن بشود.
حجت الاسلام سید احمد مهدی نژاد افزود: از دیگر مشکلات نبود یک سالن همایش استاندارد در شهرستان خور و بیابانک است.
وی اضافه کرد: ظرفیت سالن‌های موجود در این شهرستان برای300 نفر در نظر گرفته شده است در حالی که مخاطبان بسیاری از برنامه های فرهنگی و نمایشی منطقه به بیش از یکهزار نفر می‌رسد و سالن‌های موجود پاسخگو نیست.
فرماندار خور و بیابانک نیز گفت: این شهرستان پتانسیل زیادی در حوزه ‌های هنری و فرهنگی دارد که بدلیل نبود بسیاری از امکانات و بودجه لازم ، متر به آنها توجه شده است.
عباس بلانیان افزود: خور و بیابانک کانون شعر عاشورایی، ادبیات مکتوب، نمایشنامه های انقلابی، صنعت گردشگری و برگزاری آیین های مذهبی در استان و کشور است که برای ساماندهی و توسعه آنها وجود اداره فرهنگ و ارشادی در آن ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: این شهرستان بزرگانی همچون یغمای جندقی و استاد حبیب یغمایی و دیگر شاعران، نویسندگان و علمای دینی را در خود پرورش داده است که نشان از سابقه فرهنگی خور و بیابانک دارد.
در این مراسم از طرح سفیران اجتماعی مساجد با نام شهید حریم امنیت کشور، عباس کوهی که در عملیات تروریستی اخیر در خاش به شهادت رسید، رونمایی شد.
شهرستان خور و بیابانک با 12 هزار کیلومتر وسعت و20 هزار نفر جمعیت در420 کیلومتری شرق اصفهان واقع است.
6027/9860

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي سفيران اجتماعي مساجد خور و بيابانك اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۷۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: باهدف رشد، توسعه و برند سازی گردشگری روستای هدف گردشگری بیابانک، احیاء و حفظ آئین و سنن قدیمی روستاها، حفظ و معرفی شیرینی سنتی گولاچ این منطقه، معرفی هویت اجتماعی و فرهنگی و افزایش شورونشاط اجتماعی در میان مردم، چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ بیابانک در روستای هدف گردشگری بیابانک برگزار شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات ازجمله برنامه‌هایی بود که برای رونق اقتصاد محلی و معرفی توانمندی‌های روستایی در این جشنواره انجام شد.

حسن عربی گفت: اجرای برنامه‌های شاد و مفرح، پخت گولاچ و رونمایی از لوح ثبت ملی روستا ازجمله برنامه‌های این جشنواره بود.

او بابیان اینکه برای پخت گولاچ، از زردچوبه، آرد، آب، شکر، گلاب، تخم‌مرغ، زعفران، روغن کنجد و خمیرترش استفاده می‌شود، افزود: گولاچ برند مواریث معنوی روستای بیابانک به شمار می‌رود و برگزاری چندساله جشنواره گولاچ در این روستا نشان از اهمیت این نان در بین مردم این روستا دارد.

روستای بیابانک در فاصله ۷ کیلومتری جنوب شهر سرخه قرارگرفته است و این روستا در مقایسه با بسیاری از روستاهای کشور مساحت کوچکی را شامل می‌شود اما ازنظر جایگاه کیفی در سنت کهن دارای مقامی برجسته در ابداعات معماری و فرهنگی است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902642

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • اعلام زمان برگزاری هفتمین اشکوره فرهنگی هنری حسینی در آمل
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد