Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور سرمایه‌گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور با اشاره به ظرفیت‌های استان لرستان گفت: اعتبارات توسعه‌ی روستایی باید در راستای ظرفیت بوم‌گردی و گردشگری استفاده شود. ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۷ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، منوچهر رزمجو با اشاره به اهمیت موضوع اشتغال پایدار روستاها اظهار داشت: اعتبارات تسهیلاتی که از محل صندوق توسعه ملی جهت اشتغال پایدار روستا استفاده می‌شود را از نسل آینده پیش‌خور می‌کنیم، اما به‌دلیل مشکل اشتغال تصمیم بر این شد که از این اعتبارات استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: براساس قانونی که تصویب‌شده این اشتغال‌های ایجادشده باید پایدار، منجر به تولید و افزایش بهره‌وری و هم‌چنین اهداف اقتصاد مقاومتی نیز محقق شود؛ در همین راستا در جذب منابع و پایداری طرح‌ها باید دقت شود تا این تسهیلات منجر به انحراف و ناپایداری طرح‌ها نشود.

بوشهر| معاون توسعه روستایی کشور: 6000 میلیارد تومان برای اشتغال روستائیان پرداخت شدنماینده نهبندان در مجلس: سازمان توسعه روستایی در کشور راه‌اندازی شود1500 میلیارد تومان ‌برای توسعه روستایی خراسان شمالی تخصیص داده شد

معاون امور سرمایه‌گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور عنوان کرد: طرح‌های اشتغال پایداری که توسط دستگاه‌های اجرایی عملیاتی می‌شود حتماً باید توجیه فنی و اقتصادی لازم را داشته و به خوشه‌سازی و زنجیره ارزش این طرح‌ها توجه شود، بر همین اساس استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های منطقه‌ای این طرح‌ها بسیار اهمیت دارد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان لرستان بیان کرد: استان لرستان در ابعاد مختلف جای توسعه دارد و یکی از ظرفیت‌های مهم استان استفاده از ظرفیت بوم‌گردی و گردشگری است که اعتبارات توسعه روستایی باید در این راستا استفاده شود.

رزمجو گفت: برای توسعه اشتغال پایدار باید به‌دنبال طرح‌هایی باشیم که دارای مزیت رقابتی باشند و هم‎چنین از همه امکانات جهت آموزش دریافت‌کنندگان تسهیلات استفاده کنیم.

معاون امور سرمایه‌گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور عنوان تصریح کرد: توجه به بازار داخلی و خارجی در اشتغال پایدار بسیار اهمیت دارد چراکه اگر تولیدی بازار نداشته باشد منجر به شکست است.

رزمجو اظهار داشت: نظارت بر طرح‌های توسعه اشتغال تأثیرگذاری مستقیم در پایداری این شغل‌ها دارد و نظارت نیازمند یک مدل و الگو است، باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که هرسال بر این طرح‌ها نظارت شود.

انتهای پیام/ ت

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۸۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید

استاندار ایلام گفت: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ حسن بهرام نیا امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت_در دیدار با مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت اظهار کرد: خروجی حضور مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور و هیئت همراه در استان، منتج به تحولی در راستای جهش تولید با مشارکت مردم در استان خواهد بود.

وی افزود: استان ایلام ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله نفت، گاز، کشاورزی و گردشگری سلامت دارد که با توجه به نزدیکی با مرز کشور عراق باید در این حوزه‌ها کار شود.

استاندار ایلام ادامه داد: در زمینه بهره‌وری چهار حوزه اصلی گردشگری، آب، نفت و گاز مورد توجه است بنابراین ۱۸ کمیته با این چهار بخش اصلی به منظور بهره‌وری و ارتقای تولید و رشد در استان بوده است.

بهرام‌نیا با بیان اینکه استان ایلام ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد که بخشی از این ظرفیت‌ها بالقوه و بخشی بالفعل است، افزود: باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی استان استفاده شود.

وی گفت: یکی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل استان، پتروشیمی ایلام و شرکت ارغوان گستر است که با توجه به سفر تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد تا شاهد ایجاد اشتغال در استان باشیم.

استاندار ایلام با بیان اینکه در مهار آب‌های سطحی و جاری در سطح استان اقدامات خوبی در دولت سیزدهم انجام شده است که می‌تواند در بخش صنعت، کشاورزی، و شرب استفاده شود، افزود: سد میمه پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصدی دارد.

بهرام نیا ادامه داد: واگذاری زمین‌ها در منطقه آزاد در دست اقدام است که فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان است و اشتغال قابل توجهی ایجاد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه فاز نخست سامانه گرمسیری تکمیل شده، و فاز دوم نیز در آینده تکمیل می‌شود، افزود: پتروشیمی هلیلان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، و پتروشیمی دره‌شهر در مرحله تکمیل است که با افتتاح آن تحولی در حوزه اشتغال، انرژی و تولید استان ایجاد خواهد شد.

استاندار ایلام تاکید کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه‌تعطیل در استان راه‌اندازی شده است، در راستای چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحدهای نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان تلاش جهادی داریم.

بهرام‌نیا افزود: ایلام، استانی غنی است که با وجود این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها در آینده نزدیک از استان‌های برخوردار کشور خواهد بود.

کد خبر 747979

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس