Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، نیازی مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص چالش های کارت های بازرگانی تصریح کرد: برای فعالیت بازرگانی نیاز به مجوزی تحت عنوان کارت بازرگانی است که بر اساس آیین نامه‌ها صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اطلاعات در اتاق بازرگانی ثبت می‌شود و بعد از تایید اطلاعات در وزارت صنعت، معدن و تجارت کارت بازرگانی صادر می‌شود.

وی درباره تخلفات صورت گرفته در این بخش گفت: تعهدات بازرگانان با سوء استفاده افرادی که تعهدات استفاده از کارت بازرگانی را رعایت نمی‌کنند یا افرادی که ارز حاصل از صادرات را باز نمی‌گردانند، ایفا نمی‌شود.

نیازی ادامه داد: با توجه به شرایط ارزی حاکم بر کشور ضوابط جدیدی برای فعالان اقتصادی صادر و بعد از ابلاغ مصوبه سقف واردات تعیین شد. بر اساس مصوبه تیرماه برای کسانی که سال اول است که فعالیت اقتصادی دارند میزان واردات مشخص شد و در دی ماه امسال بر اساس راه اندازی سامانه اعتبارسنجی مصوبه اصلاح شد و سقف واردات بر اساس نظام رتبه سنجی بازرگانان مشخص شد.

بیشتر بخوانید: سهم ۸۱ درصدی کارت‌های بازرگانی از کل کارت‌های عضویت در اتاق تهران

وی درباره سامانه یکپارچه اعتبارسنجی گفت: آیین نامه‌ها در سال ۹۵ ابلاغ و کار طراحی  در سال ۹۵ آغاز شد. در سال ۹۶ عملیات این سامانه اجرایی شد و مبانی سامانه ابلاغ شد و تمامی کارت‌های بازرگانی که در حوزه صادرات فعال هستند بر اساس این سامانه رتبه بندی شدند.

نیازی تصریح کرد: ۲۱ هزار بازرگان در حوزه واردات فعالیت دارند که تمامی اطلاعات و داده‌های آن‌ها دریافت شد و عملیات رتبه بندی این تعداد از بازرگانان انجام شده است. عملیات واردات بر اساس سقف ربته بندی انجام می‌شود و در استان‌ها برای فعالان اقتصادی که اقدام به واردات می‌کنند سقف واردات را بر اساس رتبه بندی انجام می‌دهند.

این مقام مسئول گفت: اعتبار سنجی در سامانه به گونه‌ای طراحی شده که بعد از اظهار اطلاعات بازرگان، پرونده تشکیل می‌شود طبق اطلاعات دیتای سامانه به سامانه اعتبارسنجی منتقل می‌شود و بعد از بررسی اطلاعات شرایط به صورت سیستمی احراز می‌شود که با احراز شرایط، امکان تمدید و صدور کارت بازرگانی در سامانه ایجاد می‌شود. با اجرای نظام اعتبار سنجی و تعامل با اتاق بازرگانی خطا‌ها کاهش می‌یابد.

مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: اجرای قانون مبارزه با قاچاق به لحاط اینکه همکاری تنگانگ دستگاه‌ها را می‌طلبید زمان بر بوده، ولی در عمل انجام شده است.

نیازی افزود: در حوزه کارت بازرگانی به پیشرفت‌های خوبی رسیده ایم و در رتبه بندی نیز کار رو به پایان است. برای بازرگانانی که کار خوب انجام می‌دهند نیز خط سبزی طراحی شده است.

نبود شفافیت مهمترین مشکل کارت های بازرگانی

بر اساس این گزارش  ریاحی مدیرکل حقوقی سازمان مالیاتی در ارتباط تلفنی درباره مالیات کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف گفت: یکی از مشکلات اصلی ما نبود شفافیت لازم در استفاده از کارت‌های بازرگانی است.

وی افزود: کارت‌های بازرگانی به نام افرادی که فاقد شرایط هستند صادر می‌شود که برخلاف مقررات است و مالیات‌ها بر اساس صاحبان کارت‌ها صادر شده و سیستم مالیاتی را با مشکل مواجه کرده است.

ریاحی تصریح کرد: سامانه یکپارچه رتبه بندی کارت‌های بازرگانی مهمترین راهکار ایجاد شفافیت در این بخش است. باید برای شفافیت در صادرات و واردات و جلوگیری از فرار مالیاتی، اتاق بازرگانی برای راه اندازی این سامانه به صورت جدی‌تر نظارت کند.

ضرورت اجرای دقیق قانون به منظور ساماندهی واردات


محمد رضا پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در ارتباط تلفنی گفت: راهکار اصلی اجرای قانون است. از زمانی که قانون مبارزه با قاچاق کالا تصویب شده است با توجه به هزینه‌های بالایی که برای کشور تحمیل کرده است این قانون همچنان به دلیل تخطی دولت به درستی اجرا نشده است.

وی افزود: در واردات کالا نیز سیاست‌ها به دلیل دقیق نبودن اطلاعات واردکنندگان و فعالان اقتصادی به درستی اجرا نشده است. دولت در این راستا با تاخیر عمل کرده است البته رتبه بندی ۲۱ هزار بازرگان انجام شده است که از اقدامات دولت در این باره باید تقدیر کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت صمت واردات اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۸۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴

براساس آخرین نتایج منتشرشده نظام رتبه‌بندی نیچر ایندکس (۲۰۲۴)، در رتبه بندی کلی جهانی، دانشگاه بوعلی سینا با رتبه ۱۶۱۹ از بین ۴۹۳۱ دانشگاه جهان، موفق به حضور در این رتبه‌بندی شده‌ است.

به گزارش ایسنا، به استناد بررسی‌های مرکز ارزیابی و پایش عملکرد؛ براساس آخرین نتایج منتشرشده نظام رتبه‌بندی نیچر ایندکس (۲۰۲۴)، در رتبه بندی کلی جهانی، دانشگاه بوعلی سینا با رتبه ۱۶۱۹  از بین ۴۹۳۱ دانشگاه جهان ، موفق به حضور در این رتبه‌بندی شده‌است،همچنین در بخش آسیای  غربی رتبه ۶۷ را از بین ۴۳۶ دانشگاه کسب کرده است.

دانشگاه بوعلی سینا در نظام رتبه بندی نیچر موفق به کسب جایگاه  ۲۰ در میان ۷۳ دانشگاه کشور شده است.

همچنین بر اساس رتبه‌بندی موضوعی نیچر در شاخه شیمی رتبه ۱۷۴۰ جهانی و رتبه ۱۳ کشوری و  در شاخه علوم فیزیک رتبه ۱۴۲۴ جهانی و رتبه ۱۷ کشوری را کسب کرده است، نیچر ایندکس برای نخستین بار در سال ۲۰۱۳ در انگلیس به رتبه‌بندی موسسات و دانشگاه‌های جهان اقدام کرد.

رتبه‌بندی ۲۰۲۴ نیچر ایندکس دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی دارای تحقیقات با کیفیت در زمینه‌های علوم زیستی، شیمی‌، فیزیک، علوم زمین و زیست محیطی را در سال ۲۰۲۳ (از تاریخ ۱دسامبر ۲۰۲۲ لغایت ۳۰ نوامبر ۲۰۲۳) مورد بررسی قرار داده است. در این رتبه‌بندی علاوه بر تعداد مقاله، سهم موسسه در نگارش مقاله (با در نظر گرفتن نویسندگان سایر موسسات) و وزن حوزه موضوعی نیز لحاظ می‌شود.

نیچر ایندکس یک پایگاه اطلاعاتی متشکل از وابستگی سازمانی نویسندگانی است که در ۸۲ نشریه برتر علوم طبیعی ( Natural-Science ) مقاله چاپ کرده اند. خروجی مقاله برای یک موسسه، کشور، منطقه یا شهر به دو صورت محاسبه می شود. نیچر ایندکس تعداد مطلق و تعداد سهم کسری از انتشار مقاله در سطح سازمانی و ملی را ارائه می دهد و به این ترتیب، شاخصی از خروجی و همکاری پژوهشی با کیفیت در سطح جهانی است. نیچر ایندکس به صورت ماهانه  به روز رسانی شده و اطلاعات یک دوره ۱۲ ماهه را بر روی وبگاه خود نمایش می دهد.

مقالات منتشرشده با وابستگی سازمانی دانشگاه بوعلی سینا در این رتبه بندی به شرح ذیل است

مقاله اول با عنوانGrowth of matter perturbations in some parametrization of dark energy models "  توسط دکتر نور اله نظری پویا عضو  هیات علمی دانشکده علوم پایه،چاپ شده است.

تالیف مقاله دوم با عنوان Application of Metal-Organic Frameworks with Sulfonic Acid Tags in the Synthesis of Pyrazolo[۳,۴-b]pyridines via a Cooperative Vinylogous Anomeric-Based Oxidationتوسط دکتر زلفی گل  عضو هیات علمی دانشکده شیمی و علوم نفت و حسن سپهر منصوری و میلاد  محمدی رسول  از دانشجویان دانشکده شیمی و علوم نفت چاپ شده است.

مقاله سوم با عنوان S۸ increases with effective redshift in ΛCDM cosmology با مشارکت آقای دکتر محمد ملک جانی به چاپ رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • به‌جای خودروهای ثبت‌نامی این خودروها را بخرید