Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس‌جمهوري لبنان گفت: روند بازگشت آوارگان سوري نبايد به راه حل سياسي سوريه پيوند زده شود.
به گزارش خبرگزاري آريا، «ميشل عون» روز چهارشنبه در ديدار نمايندگاني از اتحاديه روزنامه نگاران اين کشور افزود: لبنان با ارتباط دادن بازگشت آوارگان سوري در لبنان به حصول راه‌حل سياسي در سوريه مخالف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئيس جمهوري لبنان با انتقاد از مواضع برخي کشورها که هيچ تلاشي براي بازگشت آوارگان انجام نمي دهند، گفت: برخي کشورها سنگ اندازي مي کنند تا روند بازگشت آوارگان سوري محقق نشود.
«حسام الدين آلا» نماينده دائم سوريه در سازمان ملل متحد پيش از اين اعلام کرد، آمريکا همواره تلاش مي‌کند مانع بازگشت آوارگان سوري به مناطق آزاده شده در کشورشان شود.
آمريکا و برخي کشورهاي ديگر مي‌خواهند از مسأله آوارگان به عنوان برگي برنده ضد دولت سوريه استفاده کنند.مقامات لبناني بر بازگشت بيش از يک ميليون آواره سوري مستقر در لبنان به سوريه تاکيد دارند. 113/118
بيشتربخوانيد:
مخالفت لبنان با حضور نظامي ترکيه در شمال سوريه
تمايل عراق و لبنان براي پيوستن به مذاکرات صلح سوريه در آستانه قزاقستان
ديدار وزير دفاع لبنان با ظريف
کليدواژه لبنان ميشل عون آوارگان سوري

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۸۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان کمک‌رسانی به آنروا را از سر گرفت

آلمان امروز چهارشنبه تصمیم خود را برای تجدید همکاری با آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) اعلام کرد. 

این اقدام پس از آن صورت گرفت که کاترین کولونا، وزیر امور خارجه سابق فرانسه تحقیقات در مورد اینکه آیا برخی از کارمندان آنروا در حمله ۷ اکتبر به اسرائیل نقش داشته اند را به پایان رساند و از آنها رفع اتهام کرد.

گزارش کولونا نشان داد که طرف اسرائیلی «هنوز باید شواهد تأییدکننده‌ای» در مورد اتهامات خود مبنی بر همکاری کارکنان آنروا با حماس ارائه کند و افزود که آنروا به طور مرتب فهرست کارمندان خود را به اسرائیل ارائه می‌کرده است.

دولت آلمان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد در حمایت از این اصلاحات، دولت آلمان به زودی به همکاری خود با آنروا در غزه ادامه خواهد داد، همانطور که استرالیا، کانادا، سوئد و ژاپن قبلاً انجام داده اند. آلمان از نزدیک با نزدیک‌ترین شرکای بین المللی خود برای پرداخت بودجه بیشتر هماهنگ خواهد کرد. 

رژیم صهیونیستی برای پیشبرد اهداف خود در تجاوز به غزه و ایجاد قحطی در این باریکه، آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا که بزرگترین نهاد امدادرسان در غزه محسوب می‌شود را متهم به دست داشتن در حمله هفتم اکتبر کرد. همین امر کافی بود تا کشور‌های غربی کمک‌های خود به این آژانس را قطع کنند؛ موضوعی که در نهایت فلسطینیان را در خطر گرسنگی قرار داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ایروانی:تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل است
  • نامه سرگشاده محسن رضایی خطاب به محمد خاتمی/ بیانیه فلاحیان در مورد ارتکاب به قتل فرزندش
  • درگیری دوباره در اردوگاه تروریست‌های سوری
  • جزئیاتی از حمله به سایت اتمی ایران و کنسولگری ایران در سوریه از زبان دبیر شورای عالی امنیت /۵ پیشنهاد به نشست سن پترزبورگ
  • حمله موشکی و راکتی مقاومت به مواضع نظامیان رژیم صهیونیستی
  • نورآوری باید در شرکت‌های فناوری اطلاعات دنبال شود
  • آلمان کمک‌رسانی به آنروا را از سر گرفت
  • اعلام الحربی آمار حملات جبهه مقاومت در لبنان، سوریه و یمن را منتشر کرد + اینفوگراف
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها