Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@04:33:50 GMT

علم و دانش مهم‌ترین مؤلفه اقتدار است

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۸۸۶۵

علم و دانش مهم‌ترین مؤلفه اقتدار است

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی‌بوشهری در بیست و پنجمین کنفرانس هسته‌ای ایران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر افزود: هیچ تمدنی در جهان نمی‌توان یافت مگر اینکه آن تمدن بر پایه دانش تولید شده باشد.

وی ادامه داد: از دیرباز در تمام جوامع انسانی به تولید علم، خودکفایی، مرجعیت علمی و تولید محصولات دانش‌بنیان توجه زیاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر بیان کرد: استکبار جهانی از سال‌های گذشته با آگاهی کامل از این موضوع، طرح اسارت علم، انحصار علم و سپس آپارتاید علم را شروع کرده است و تهاجم نرم را در تهاجم نرم علمی دنبال می‌کند.

آیت الله صفایی‌بوشهری با بیان اینکه استکبار در دستیابی به اهداف خود از هیچ عملی روی‌گردان نیست، تصریح کرد: در این زمینه هر نخبه‌ای که در جهان وجود داشته باشد، برای کنترل دانش، شناسایی، جذب، در انحصار و یا حتی با ترور حذف خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه دانش هسته‌ای، علمی استراتژیک برای کشور است، گفت: این دانش زمینه‌ساز اقتدار ملی، تولید ثروت، خودکفایی و ایجاد امید در امر پژوهش و تولید علم است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر با بیان اینکه آمریکا و دولت‌های اروپایی نه در یک بلوک بلکه در یک منزل قرار دارند، افزود: هرگز به دول غربی نمی‌توان نگاه امیدوارنه و حتی اندکی اعتماد داشت.

انرژی هسته‌ای ظرفیت مهم استان بوشهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز دانش و انرژی هسته‌ای را یکی از ظرفیت‌های مهم استان بوشهر با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران وارد عرصه‌های جدید و جدی علمی شده است، گفت: رهبر معظم انقلاب با توصیه‌های به‌حق خود همچون گذشته راه رسیدن به افق‌های روشن و مطلوب را برای کشور به‌خوبی نشان داده‌اند.

اسماعیل عبداللهی با بیان اینکه آرامش، امنیت و اقتدار امروز کشور به مدد تلاش‌ها و دستاورد‌های علمی به دست آمده است، افزود: باید با بهره‌بردن از تجربیات گذشته و دستیابی به دستاورد‌های جدید علمی، بیش از پیش کام ملت ایران را در این ایام شیرین کرد.

وی تصریح کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی سعی بر این است تا ظرفیت‌های متعدد دانشگاه بیشتر از گذشته در خدمت مردم و کشور و آرمان‌های انقلاب قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر بیان کرد: باید با شکوفاکردن علوم در تمام عرصه‌ها به‌ویژه دانش هسته‌ای که علمی بسیار استراتژیک است، فصل جدیدی از فعالیت‌ها و دستاورد‌های مهم و جدید در کشور رقم بخورد.

هم اندیشی پژوهشگران هسته‌ای برای برطرف شدن موانع علمی

دبیر اجرایی بیست و پنجمین کنفرانس هسته‌ای ایران هم گفت: در این کنفرانس سعی بر این است تا علاوه بر تبادل اطلاعات شرکت‌کنندگان با یکدیگر، مباحث مربوط به انرژی هسته‌ای مطرح و برای برطرف شدن موانع علمی موجود در این راه، هم‌اندیشی شود.

سروش حیدری سنگستانی از برگزاری کارگاه‌های آموزشی مانند ساخت و طراحی و آشنایی با تجهیزات پرتویی و کارگاه کدنویسی در این کنفرانس خبر داد و افزود: شرکت‌کنندگان در این همایش علاوه بر ارتباط با شرکت‌های زیرمجموعه دانش هسته‌ای، از کتپ چاپ شده و آخرین دستاورد‌های علم هسته‌ای کشور مطلع خواهند شد.

وی با بیان اینکه بوشهر به دلیل قرارداشتن نیروگاه اتمی در این استان از شهرت جهانی برخوردار است، یادآور شد: با هماهنگی‌های صورت گرفته و مساعدت مدیران نیروگاه اتمی بوشهر، امکان بازدید از نیروگاه میسر شده است که فرصتی مناسب برای آشنایی بهتر و نزدیک‌تر شرکت‌کنندگان در این همایش از صنعت هسته‌ای کشور فراهم شده است.

بیست و پنجمین کنفرانس هسته‌ای ایران در ۹ محور اصلی آشکارسازی پدافند غیرعامل هسته‌ای، پرتوپزشکی، پلاسما و همجوشی هسته‌ای، راکتور و نیروگاه‌های هسته‌ای، شتاب‌دهنده‌های ذرات، فیزیک هسته‌ای، کاربرد پرتو‌ها و مواد و ایزوتوپ‌های پایدار به مدت دو روز (اول و دوم اسفند) در دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر واقع در عالیشهر برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ک

بیست و پنجمین کنفرانس هسته‌ای ایران در حال برگزاری است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انرژی هسته ای اخبار دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۸۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر گروسی به اصفهان مهر تاییدی بر حمایت آژانس اتمی از مجموعه‌های علمی ایران است

سی‌اُمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت جاری در اصفهان برگزار می‌شود.

جواد کریمی ثابت گفت: ایده برگزاری کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲ سال گذشته توسط انجمن هسته‌ای ایران و سازمان انرژی اتمی کشورمان در نشستی مطرح شد و مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای همکاری در برگزاری آن قول مساعد داد.

وی با بیان اینکه یکی از وظایف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، حمایت از چنین رویدادهای بین‌المللی برای توسعه دانش و فناوری هسته‌ای برای همه اعضای آن است، ادامه داد: بر این اساس، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در کشورمان بسیار استقبال کرد.

رییس کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای تاکید کرد: همکاری آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در برگزاری این رویداد علمی قابل تقدیر است و مدیر کل آژانس نیز در مراسم افتتاحیه کنفرانس حضور خواهد یافت.

کریمی ثابت با تاکید بر اینکه این همکاری‌ها قطعا گسترش می‌یابد، تصریح کرد: مشکلات کنونی جهانی با همکاری بین‌المللی حل خواهد شد که یکی از مسیرهای آن، کنفرانس‌های علمی است و در آن اندیشمندان درباره چالش‌ها باهم تبادل نظر و تجربه می‌کنند.

وی با بیان اینکه سی‌امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای به مدت سه روز در اصفهان برگزار می‌شود، گفت: برگزاری این رویداد، نشانه بلوغ فناوری هسته‌ای در کشورمان است.

رییس انجمن هسته‌ای ایران با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب درباره گسترش همکاری‌های بین‌المللی در حوزه فناوری هسته‌ای، افزود: این موضوع یکی از هدفگذاری‌های اصلی و مهم انجمن هسته‌ای ایران و سازمان انرژی اتمی است.

کریمی ثابت با بیان اینکه جامعه هسته ای کشورمان پس از ۵۰ سال به بلوغ خوبی رسیده است، گفت: انجمن هسته ای ایران پس از ۲۹ دوره برگزاری کنفرانس ملی، فضا و ظرفیت موجود برای برگزاری کنفرانس بین‌المللی در زمینه علوم و فنون هسته‌ای را مناسب دید.

شرکت ۵۰ پژوهشگر بین‌المللی در کنفرانس هسته‌ای ایران

رییس انجمن هسته‌ای ایران همچنین با اشاره به حضور ۵۰ پژوهشگر بین‌المللی از کشورهای مختلف در کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای، گفت: استقبال از داخل و خارج کشور برای مشارکت در این رویداد بسیار فراتر از حد انتظار برگزارکنندگان بود.

کریمی ثابت با اشاره به ارسال ۵۰۰ مقاله علمی به دبیرخانه این رویداد، افزود: استادان ۵۰ دانشگاه کشورمان در فرایند داوری این مقاله ها مشارکت داشتند.

وی با بیان اینکه از بین مقاله ها، ۴۲۰ مقاله پذیرفته شد، خاطرنشان کرد: یکصد سخنرانی علمی، ۱۶ میزگرد فنی و نشست‌های تخصصی در این رویداد برگزار می‌شود.

وی با اشاره به در نظر گرفتن چهار بخش اصلی در این رویداد، آنها را سخنرانی علمی، میزگردهای تخصصی، نشست هایی با موضوع همکاری های علمی با موسسه های بین‌المللی و نمایشگاه آخرین دستاوردهای فناوری هسته‌ای برشمرد و اظهار کرد: بیش از ۸۰ سخنران علمی در میزگردها حضور خواهند داشت.

رییس انجمن هسته‌ای ایران، برخی از محورهای این کنفرانس را تغییرات اقلیمی و نقش موثر فناوری هسته‌ای برای رفع چالش های مرتبط با آن دانست و گفت: یکی از محورهایی که مورد استقبال پژوهشگران برای ارسال مقاله به کنفرانس قرار گرفت، کاربرد پرتوها بویژه در زمینه رادیو داروها بود که کشورمان نیز در این زمینه موفق عمل کرده است.

وی با اشاره به تجربه های کشورمان در زمینه رادیو داروها، کشاورزی هسته ای و تامین امنیت غذایی، افزود: برگزاری این کنفرانس فرصت خوبی برای به اشتراک گذاری این تجربه هاست.

  کاربرد پرتوها (صنعت، پزشکی و محیط زیست)، راکتورهای هسته ای، فیزیک هسته ای، اندازه گیری تشعشعات، ایمنی و امنیت هسته ای، تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته ای و حکمرانی هسته ای از جمله محورهای سی امین کنفرانس ملی هسته ای ایران و نخستین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • رویکرد منطقی، احترام به حقوق ملت‌ها در استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای است
  • اسلامی: با صدور دانش هسته‌ای حصارها را می‌شکنیم
  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران
  • معاون سازمان انرژی اتمی: ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • سفر گروسی به اصفهان مهر تاییدی بر حمایت آژانس اتمی از مجموعه‌های علمی ایران است