Web Analytics Made Easy - Statcounter

باکو – ایرنا – رییس دفتر هیات دولت و سرپرست هیات جمهوری آذربایجان درکار گروه عالی کشورهای حاشیه خزر گفت: پس از امضای کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر مرحله جدید همکاری کشورهای حاشیه این دریا آغاز شده است.

به گزارش ایرنا ، خلف خلف اف عصر چهارشنبه در پایان نخستین اجلاس دو روزه کار گروه عالی کشورهای حاشیه خزر در باکو در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در مرحله جدید مواضع کشورهای حاشیه خزر نزدیکتر بوده و همکاریهای بین این کشورها گسترش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: برای موفقیت آمیز بودن این همکاری باید مسایل مشخص را همواره در دستور کار قرار دهیم و بصورت پیگیرانه مذاکره کنیم.
خلف اف گفت: این مذاکرات نشان می دهد میان کشورهای حاشیه خزر حسن تفاهم و اعتماد متقابل در سطح بالا قرار دارد و همکاری در سطح جدید توسعه می یابد.
وی با اشاره به این که برای حل همه مسایل مربوط به دریای خزر شرایط بسیار مناسب است، گفت : اطمینان دارم این مهم به ما امکان می دهد تا در مذاکرات آتی درباره روش تعیین خط مبدا در دریای خزر بعنوان یکی از محور های عمده مورد مذاکره به توافق برسیم.
سرپرست هیات جمهوری آذربایجان در کارگروه عالی کشورهای حاشیه خزر گفت: توافق درباره تعیین خط مبدا در دریای خزر از نظر مشخص کردن محدوده آبهای سرزمینی کشورهای حاشیه خزر از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی افزود: تعیین منطقه ماهیگیری و سطح آب مشترک و اجرای ثمر بخش فعالیت های دیگر در خزر بستگی به مشخص کردن محدوده آبهای سرزمینی کشورهای ساحلی دارد.
نخستین اجلاس کارگروه عالی متشکل از کارشناسان کشورهای حاشیه دریای خزر برای بررسی روش تعیین خط مبدا در این دریا روزهای سه شنبه و چهارشنبه در باکو برگزار شد.
دومین جلسه این کار گروه عالی قرار شد 27 و 28 فروردین ماه سال آینده در آستانه پایتخت قزاقستان برگزار شود.
شبک**1708

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي جمهوري آذربايجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۹۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیام تبریکی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، این دهه را فرصت مغتنمی دانست تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم.

متن پیام تبریک قاسم عموعابدینی به شرح زیر است:

خدمت‌رسانی به جامعه، فرهنگ‌سازی و توسعۀ حرفه‌ای تدریس از جمله اهداف راهبردی دانشگاه‌های موفق دنیاست. جایگاه والای ایران در کسب دستاورد‌های علمی، مرهون تلاش‌های عالمانه و متعهدانه اعضای هیات علمی و یاوران علمی است که روشنی‌بخش مسیر اعتلای دانایی و فرهیختگی‌اند. بخش اعظم این تلاش‌ها در کلاس‌های درس که سنگر اصلی خدمت‌رسانی اساتید است، در تعامل اثربخش با دانشجویان رقم می‌خورد.

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی است تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم. توجه به کیفیت در آموزش عالی از لوازم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است و همت ستودنی و کوشش خستگی‌ناپذیر بزرگ‌مردان و زنانی که طلایه‌داران علم‌آموزی و معرفت‌افزایی هستند، در تحقق دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌آفرین نقشی مهم و غیر قابل انکار دارد.

در دانشگاه ها، اساتید نه تنها از آثار علمِ آموزش، بهره‌مند هستند، بلکه در تولید آن مشارکت دارند و تولید این دانش منحصر به متخصصان آموزش نیست. تحقق دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت‌بنیان و تحقق مرجعیت علمی و سرآمدی جهانی آموزش، نیازمند توجه جدی به مقولۀ آموزش است و بر این اساس رویکرد برنامه‌محوری، استادمحوری، شاگردپروری و اخلاق‌مداری در کانون توجه نظام آموزش عالی کشور بر اساس برنامه هفتم توسعه قرار دارد.

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر نقش مهم اساتید در این مسیر، انتخاب سرآمدان آموزشی را مورد توجه قرار داده است. دهه سرآمدی آموزش در سال ۱۴۰۳ با شعار «سرآمدی آموزشی، هدفمندی و مردمی‌سازی آموزش» از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با هدف تبیین جایگاه والای آموزش و تقدیر و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود.

در پایان، با تبریک دهۀ سرآمدی به همه تلاشگران عرصه آموزش در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر عهد خود، که حمایت همه‌جانبه از توسعه کیفی، نیازمحوری و مبتنی بر دانایی فرایند آموزشی است، تأکید می‌کنم و از همه دست‌اندرکاران برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر این مراسم دعوت می‌نمایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز طرح مدیریت مکانیزه پارک حاشیه ای خودرو در اردبیل
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • ◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • روایت عضو شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران/ فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون‌ آموزگاری»/ مراحل گزینش و مدارک امتیازآور
  • منزلت و مقام عالی معلم باید پیوسته مورد تکریم جامعه باشد
  • دیدار وزیر دفاع ایران و چین در حاشیه اجلاس سازمان همکاری‌های شانگهای