Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدتقی نظرپور شامگاه چهارشنبه در نشست با اعضای شورای دانشگاه بجنورد، بر استفاده از ظرفیت خیران تاکید کرد و افزود: به منظور تامین بخشی از نیازهای دانشگاه بجنورد باید از ظرفیت خیران خارج از کشور که به استان وابستگی دارند بهره برد.

نظر پور اظهار کرد: با توجه به اینکه منابع عمومی دولت محدود است، ضرروت دارد خیران شناسایی و از ظرفیت آنان در بخش های مختلف استفاده کرد تا بخشی از نیازها تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به اعتبار عمرانی دانشگاه بجنورد اشاره کرد و گفت: امسال اعتبار بخش عمرانی دانشگاه بجنورد حدود ۴۵ میلیارد ریال پیش بینی شده بود که در لایحه بودجه سال آینده حدود ۱۰۷ میلیارد ریال است اما با توجه به عملیات عمرانی دانشگاه بجنورد با زیر بنای ۲۷ هزار متر به کمک خیران نیاز است.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه بر ایجاد ردیف های درآمدی در بخش های مختلف تاکید و بیان کرد: باتوجه به وضعیت کنونی باید دانشگاه ها در کنار منابع و اعتبارات دولتی، برای گسترش فعالیت خود، ردیف های درآمدی ایجاد کنند.

نظرپور با بیان اینکه اصلی ترین منبع تامین اعتبار دانشگاه ها منابع دولتی است، اظهار کرد: علاوه بر این می توان از طریق دریافت شهریه، هدایای خیران، ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی و اجاره اماکن و سایر امکانات برای دانشگاه ها درآمد ایجاد کرد.

وی تاکید کرد: با ظرفیت سازی می توان بخش درآمدی مراکز دانشگاه ها را گسترش داد و به راحتی این درآمد پایدار را هزینه کرد.

وی توسعه و تحکیم ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت، راه اندازی مراکز رشد و استارتاپ های علمی کاربردی، ارائه استانداردها برای ارزیابی شاخصه های تحصیلی و استفاده بهینه از فناوری اطلاعات و پیشگامی در تحقق دولت الکترونیک را از جمله راهبردهای اساسی وزارت علوم اعلام کرد.

معاون اداری، مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه به سه هزار و ۸۲۲ نفر دانش آموخته دانشگاه بجنورد اشاره کرد و گفت: چنانچه ۳۰ درصد این دانش آموختگان در بخش های مختلف مدیریتی فعالیت کنند می توان از ظرفیت آنان برای توسعه دانشگاه استفاده کرد.

نظرپور تاکید کرد: دانشگاه بجنورد باید حرف اول را در خراسان شمالی بزند و این با ارتباط مناسب بین دانشگاه با بخش های صنعت، خدمات و کشاورزی ممکن می شود.

وی اضافه کرد: اعضای هیئت علمی دانشگاه بجنورد باید در کارگروه های خراسان شمالی نقش فعالی داشته باشند.

وی با اشاره به فعالیت دانشگاه بجنورد در رشته های علوم پایه و فنی و مهندسی، گفت: باید از ظرفیت دانشجویان این رشته ها در کارگروه های استانی حداکثر استفاده را برد و زمینه ارتباط آنان با دستگاه های اجرایی استان را فراهم کرد.

معاون وزیر علوم در ادامه گفت: سرانه ۳.۶۴ درصدی فضای آموزشی دانشگاه بجنورد بسیار اندک است، بنابراین تلاش شود تا پروژه های نیمه تمام به ترتیب اولویت هر چه سریعتر به بهره برداری برسد.

کد خبر 4548344 الهام یزدان پناه

منبع: مهر

کلیدواژه: اعتبارات دانشگاه بجنورد وزارت علوم تحقیقات و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۹۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه‌ای در تولید و تامین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تامین امنیت غذایی و کالا‌ها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری می‌باشد.

وفائی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشور‌های حوزه خزر شکل گرفته است، افزود: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصا محصولات کشاورزی و نیز تامین کالا‌های مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و ... همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه گردد.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلو‌ها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان گردد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفائی نژاد در پایان به مزیت‌های تامین کالا‌های اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشور‌های حاشیه خزر، تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی و کالا‌های اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالا‌های اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • ضرورت لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • ضرورت تکمیل جاده شلمزار، ناغان به کارون۴
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی حیله ور
  • ضرورت راه اندازی بازارچه‌های موقت در ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری