Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@14:19:19 GMT

اثر بخشی داروهای ایرانی درمان هپاتیت بسیار بالا است

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۱۱۳۰

اثر بخشی داروهای ایرانی درمان هپاتیت بسیار بالا است

بندرعباس- ایرنا- رییس شبکه هپاتیت ایران با اشاره به پیشرفت های علمی صورت گرفته در عرصه ساخت داروها در کشور، گفت: براساس مطالعات انجام شده اثربخشی داروهای ایرانی درمان هپاتیت بسیار بالا است.

پرفسور سید موید علویان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر تمام داروهای درمان بیماری هپاتیت در داخل کشور تولید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه جوانان بیش از سایر افراد در معرض ابتلا به هپاتیت قرار دارند، افزود: رفتارهایی همچون رفتار پرخطر جنسی و خالکوبی غیربهداشتی، احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد و جوانان باید نسبت به این موضوع مهم آگاه باشند.
علویان ابراز داشت: هر وسیله ای که با خون سرو کار داشته باشد، می تواند این بیماری را منتقل کند اما این بیماری از طریق دست دادن، بوسیدن و هوا منتقل نمی شود، بلکه از طریق تماس خونی غیربهداشتی منتشر می شود.
وی با بیان اینکه کشور ما تولید کننده واکسن هپاتیت بی است، گفت: 35 میلیون ایرانی واکسن هپاتیت دریافت کرده اند.
رییس شبکه هپاتیت ایران بیان داشت: ایران در میان کشورهای منطقه کمترین میزان ابتلا به هپاتیت را دارد.
به گزارش ایرنا، به التهاب و تورم کبد، هپاتیت می گویند و هپاتیت ویروسی در اثر ویروس های مختلفی ایجاد می شود که منحر به تورم کبد می شود و مهم ترین انواع هپاتیت ویروسی ، هپاتیت های B ، A و C است که نوع B و C به دلیل مزمن شدن از اهمیت زیادی برخوردار است.
براساس آمارها ، حدود یک میلیون و 400 هزار نفر در ایران به هپاتیت B و 186 هزار نفر به بیماری هپاتیت C و در دنیا 200 میلیون نفر به این بیماری مبتلا هستند.
تنها راه تشخیص هپاتیت انجام آزمایش است و این بیماری اگر درمان نشود به کبد آسیب مخربی می زند که در صورت بروز آسیب باید پیوند کبد انجام شود.
7198/6048

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي رييس شبكه هپاتيت ايران داروهاي ايراني درمان هپاتيت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۱۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • علائم فشار خون بالا