Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی قم گفت: از مزیت‌های مهم شهر قم برخورداری از زیرساخت‌های گردشگری سلامت و درمان است.

‌به گزارش‌ ایسنا، محمدجواد شاکر آرانی عصر ‌روز چهارشنبه در جلسه ستاد تسهیلات زائرین در تالار امام جواد(ع) عنوان کرد: در سال‌های اخیر از میزان سفرهای زیارتی کاسته شده و سفرهای درمانی افزایش داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی قم افزود: از مزیت‌های مهم شهر قم برخورداری از زیرساخت‌های گردشگری سلامت و درمان همزمان با مراکز زیارتی است.

وی اظهار کرد :با توجه به افزایش سفرهای درمانی، در سال گذشته شاهد کاهش سفرها به همراه اقامت شبانه بوده‌ایم، به طوری که در سطح کشور کمتر از 50 درصد مسافران اقامت شبانه ندارند.

شاکر آرانی خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته وضعیت زیرساختهای گردشگری در کشور و قم نسبت به قبل بهتر شده است که تا حدی می تواند در ماندگاری مسافران اثرگذار باشد.

وی بیان کرد: بر اساس آماری که از مرکز آمار ایران وجود دارد دو سوم سفرهای مردم در کشور در فصل بهار صورت می گیرد.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی قم عنوان کرد: قم به لحاظ مسافرپذیری در سطح کشور رتبه هفتم دارد.

در ادامه جلسه سید امیر سامع معاون خدمات شهری شهرداری قم در خصوص خدمات شهرداری از مسافران و زائران نوروزی بیان کرد: 9 کمیته با ارائه خدمات به استقبال مسافران در ایام نوروز می روند.

وی تصریح کرد: همچنین 3 هزار نیروی شهرداری در جهت ارائه خدمت در ایام نوروز ساماندهی شده اند، ضمن اینکه سامانه 137 نیز آماده پاسخگویی به شهروندان و مسافران است.

سامع خاطرنشان کرد: در دو بوستان ویژه زائران و شهروندان دو اتوبوس قم گردی مستقر می شود تا بتوان به معرفی بقاع متبرکه و اماکن زیارتی و گردشگری پرداخت.

وی اظهار کرد: ساماندهی دست فروشان و طراحی پارکینگ های موقت در اطراف حرم نیز از جمله خدمات به زائران است تا سفر خوبی داشته باشند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زیرساخت های گردشگری سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۱۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری

به گزارش قدس آنلاین، وزرای بازرگانی و نفت پاکستان امروز در پایگاه هوایی نورخان در مجاورت شهر اسلام‌آباد از هیات بلندپایه تجاری سعودی استقبال کردند.

هیات سعودی به ریاست معاون وزیر سرمایه‌گذاری این کشور متشکل از ۵۰ نفر از مسوولان ارشد شرکت‌های تجاری، سرمایه‌گذاری مرتبط با حوزه‌های انرژی، کشاورزی، فناوری اطلاعات، پتروشیمی، بندرگاه، پالایشگاه، معاون، مخابرات و راه و ارتباطات است.

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان درحالی انجام می‌شود که شهباز شریف نخست وزیر پاکستان هشتم اردیبهشت امسال و برای دومین بار به عربستان رفت؛ جایی که وی علاوه بر شرکت در اجلاس ویژه مجمع جهانی اقتصاد با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرد.

علاوه بر این، پاکستان در بیست و هشتم فروردین میزبان فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان و هیات بلندپایه اقتصادی همراه وی بود. در این بازدید، مسوولان عربستانی قول افزایش سرمایه‌گذاری در پاکستان و ترغیب شرکت‌های بزرگ تجاری سعودی برای ورود به بازار پاکستان را دادند. سفر امروز هیات دیگری از عربستان در نتیجه توافق اخیر ۲ کشور برای گسترش تعاملات تجاری و یافتن فرصت‌های سرمایه‌گذاری عربستان در پاکستان صورت می‌گیرد.

روابط عمومی وزارت بازرگانی پاکستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که هیات سعودی از سوی جام کمال خان وزیر بازرگانی و مصدق ملک وزیر نفت پاکستان مورد استقبال قرار گرفت و قرار است در طول سه روز آینده مسوولان ۳۰ شرکت پاکستانی با طرف‌های سعودی خود پیرامون سرمایه‌گذاری و اجرای پروژه‌های مشترک مذاکرات کنند.

وزیر بازرگانی پاکستان در این خصوص اعلام کرد که هر ۲ کشور توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متقابل را برای شناسایی راهکارهای سرمایه‌گذاری و اشتغال زایی تبیین خواهند کرد.

ترافیک سفر مقامات پاکستان و عربستان سعودی به کشورهای یکدیگر به ویژه از زمان آغاز به کار دولت شهباز شریف به خوبی نشانگر عمق روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری مابین اسلام‌آباد و ریاض و همچنین میل و اشتیاق پاکستان به توسعه روابط به ویژه در حوزه اقتصادی و تجاری با عربستان دارد.

در نقطه مقابل برخی از منتقدان در پاکستان معتقدند، عربستان چندین بار از سرمایه‌گذاری‌های مختلف در پاکستان صحبت کرده است، ولی تا به حال هیچ نتیجه ملموسی نداشته است. با این حال در آذرماه گذشته عربستان سپرده گذاری ۳ میلیارد دلاری خود در بانک مرکزی پاکستان را با هدف حمایت از بهبود معیشتی این کشور برای یکسال دیگر تمدید کرد.

سال گذشته دولت پاکستان با حمایت ارتش این کشور شورایی موسوم به «شورای ویژه تسهیل سرمایه‌گذاری SIFC» را تشکیل داده که هدف اصلی آن تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان به ویژه از جانب کشورهای حوزه خلیج فارس است و نقش ارتش نیز به عنوان تضمین دهنده سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان تعریف شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری شیراز
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت