Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@21:40:47 GMT

سامانه تاپ، صنعت و دانشگاه را پيوند مي دهد

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۱۷۷۶

سامانه تاپ، صنعت و دانشگاه را پيوند مي دهد

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - معاون آموزش، پژوهش و فناوري وزير صنعت، معدن و تجارت ضمن اعلام خبر رونمايي سامانه توانمندسازي، توليد و توسعه و اشتغال پايدار (تاپ) در هفته آينده گفت: اين سامانه به برقراري و تقويت رابطه صنعت و دانشگاه کمک مي کند.

برات قباديان روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه ايرنا اظهار داشت: با اجراي اين طرح حدود ٩٨ هزار بنگاه بزرگ و کوچک با ورود و ثبت نام در اين سامانه مي توانند نيازهاي خود را از طريق دانشگاه و شرکت هاي دانش بنيان تامين کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: هدف اين سامانه برقراري ارتباط ميان صنعت و دانشگاه است. به اين مفهوم که پژوهش دانشجويان و اساتيد به سوي حل معضلات و چالش هاي صنعتي، معدني و تجاري کشور سوق مي يابد.
قباديان با بيان اينکه در دو سه ماه آينده، نخست بنگاه هاي اقتصادي، صنعتي، معدني و تجاري ثبت نام مي کنند، اظهار کرد: پس از ثبت نام بنگاه ها، معضلات و مشکلات آن ها نيز ثبت شده و سپس گروه دانشگاهيان ثبت نام مي کنند.
معاون وزير صنعت، معدن تجارت افزود: اين سامانه به دانشگاهيان کمک مي کند تا پيش از انتخاب موضوعات پژوهش و رساله هاي خود، از طريق سامانه تاپ از چالش و نيازمندي هاي حوزه صنعت آگاهي يافته و تحقيقات خود را بر مبناي اين موضوعات پايه گذاري کرده و به پيش ببرند.
وي با بيان اينکه سامانه تاپ کمک حال دانشجوياني است که به دنبال مساله جديد براي پژوهش هاي خود هستند، گفت: دانشجويان از طريق تاپ به صورت تخصصي وارد بخش هاي مختلف مي شوند و بر اساس تخصص خود نيازهاي اعلام شده از سوي صنعت را انتخاب و به عنوان پايان نامه ها، موضوعات را بررسي مي کنند. در اين صورت پايان نامه و رساله ها مساله محور شده و به ياري مسائل کشور مي آيند.
قباديان با تاکيد بر اينکه راه اندازي و بهره برداري از سامانه تاپ ظرفيت خوبي براي ورود بدنه دانشگاهي کشور به چالش هاي صنعتي و حل مسائل اين حوزه است، عنوان کرد: انتظار مي رود ارتباط خوبي ميان جامعه صنعت و دانشگاه برقرار شود.
معاون آموزشي وزير صنعت، معدن و تجارت همچنين در باره توصيه هاي رهبر انقلاب اسلامي براي قرار گرفتن در مسير گام دوم انقلاب، گفت: رهبري بارها در باره لزوم نوآوري و خلاقيت در صنعت تاکيد کرده اند و صنعت ايران را صنعتي مونتاژکار اعلام کرده اند. وزارت صنعت نيز توصيه هاي ايشان را در بخش هايي مربوط در طرح تاپ اجرا مي کند.
**9283** 1200
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۱۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در گفت و گو با خبرنگار مهر، در مورد علت اعتراض طلافروشان اظهار کرد: سامانه جامع تجارت از قبل فعال بود اما در مورد عملکرد آن ابهاماتی برای صنف طلا وجود داشت که زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد. در این زمینه جلسات متعددی با مسوولین ذی ربط برای حل مشکلات داشتیم اما دولت هیچ گونه اقدامی برای رفع مشکلات صنعت ما نکرد. بر همین اساس هم فعالان صنف طلا اعتراضاتی نسبت به این موضوع داشتند.

وی افزود: فعالان صنف و صنعت طلا نسبت به ثبت سرمایه، امنیت سامانه و صدور فاکتورها اعتراض دارند زیرا در آخرین جلسه ای که در وزارت کشور داشتیم قرار بود سامانه جامع تجارت و سامانه امور مودیان به صورت یکپارچه در یک سامانه فعالیت کنند و ثبت فاکتور انجام دهند اما در این ۳ ماه هیچ اتفاقی نیفتاد و مسوولین هم اعلام کردند که به طور کلی امکان تجمیع وجود ندارد.

بذرافشان تصریح کرد: این در حالیست که با وضع فعلی برای فعالان صنف و صنعت طلا سردرگمی به وجود آمده است؛ به عنوان نمونه ثبت فاکتورهای الکترونیکی در سامانه امور مودیان به صورت ریال و در سامانه جامع تجارت به صورت وزن است. همچنین در سامانه امور مودیان ثبتکارت ملی الزامی نیست اما در سامانه جامع تجارت ثبت کد ملی الزامی است.

وی ادامه داد: از سویی دیگر فعالان صنف طلا نگران هستند که در آینده بحث مالیات بر عایدی سرمایه مشمول آنها هم بشود.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: فعالان این بخش نسبت به شفاف سازی مشکلی ندارند و همکاری های لازم را هم انجام می دهند اما تعدد این سامانه ها و ناهماهنگی نهادها در مورد رفع این مشکل موجب اعتراض فعالان صنف و صنعت طلا و جواهر شده است.

وی یادآور شد: جلساتی با حضور نمایندگان استانداری، بسیج اصناف، اتاق اصناف و وزارت صمت داشتیم اما اعلام کردند که قانون باید اجرا شود؛ اما لازم است مسوولین نسبت به اصلاح این رویه اقدام کنند زیرا امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است اما صنعت طلا که پارسال هم مشکلات زیادی داشت از ابتدای امسال دچار بحران شدیدی شده و ممکن است شرایط مالی تولیدکنندگان طلا بحرانی شود.

بذرافشان گفت: ۵۰۰ هزار نفر در صنعت طلا مشغول به کار هستند و ۷۰ هزار نفر فعال صنفی داریم. ما ۳ ماه پیش به فعالان امید دادیم که این ماجرا را پی گیری می کنیم و پی گیری ها را انجام دادیم ولی خروجی نداشت.

وی یادآور شد: بازار راکد است و خریداری نیست و با اجرای این دست از قوانین، اعتراض پیش می آید. فعالان صنف و صنعت طلا از دیروز واحدهای خود را تعطیل و نیمه تعطیل کردند.

کد خبر 6092347 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • علت اعتراض طلافروشان چیست؟
  • ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است