Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@21:53:11 GMT

کشت گیاهان دارویی در ابرکوه به 132هکتار رسید

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۱۹۳۹

کشت گیاهان دارویی در ابرکوه به 132هکتار رسید

یزد - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه گفت: با کاشت 12هکتار گل محمدی در اراضی بخش بهمن، سطح زیرکشت گیاهان دارویی این شهرستان به 132 هکتار رسید.

مهدی غیب الهی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: گل محمدی ازجمله گیاهان کم آبخواه و با ارزش اقتصادی است، پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی 98 - 97 ، کشت گیاهان دارویی به 300 هکتار افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت : اسکندر کارگر یکی از باغداران موفق بخش بهمن امسال اقدام به ساخت گلستان به مساحت چهار هکتار به روش قلمه‌ کرده است.
غیب الهی ادامه داد: با توجه به توسعه کشت محصول کم آبخواه ، بهره‌وری بیشتر از آب مجازی ، ادامه خشکسالی و افت سطح آب‌های زیرزمینی، توسعه کشت گیاهان دارویی و تغییر الگوی کشت در دستور کار است.
وی یادآور شد: از 132 هکتار کشت گیاهان دارویی 80 هکتار به زعفران و بقیه اراضی به گل محمدی، نعناع فلفلی، شوید، شیرین‌بیان، به‌لیمو و شنبلیله اختصاص دارد.
مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه خاطرنشان کرد: با توجه به تداوم خشکسالی و افت سطح آب‌های زیرزمینی توسعه کشت‌ گیاهان دارویی نه‌تنها به منابع آبی منطقه کمک می‌کند بلکه منبع درآمد مطمئنی هم برای کشاورزان است.
وی با اشاره به اینکه ابرکوه از کم بارش‌ترین شهرستان های استان یزد است افزود: بخش کشاورزی به خاطر تداوم پدیده خشکسالی‌ با مشکل کمبود آب روبروست، لذا کشاورزان اجرای طرح‌های آبیاری نوین و تغییر الگوی کشت را بیش‌ از پیش در دستور کار خود قرار دهند.
35 درصد اشتغال مردم ابرکوه وابسته به فعالیت‌های کشاورزی ، دامداری و دامپروری است و هشت هزار خانوار از این طریق امرارمعاش می‌کنند.
منابع آبی 15 هزار هکتار از باغ‌ها و اراضی زراعی شهرستان طی 10ماه با استحصال از چاه‌های کشاورزی و 11رشته قنات 140 میلیون مترمکعب تأمین می‌شود.
سطح زیر کشت محصول زراعی و باغی ابرکوه 15 هزار هکتار است که سالانه 200 هزار تن محصول کشاورزی و دامی در این شهرستان تولید می‌شود .
مرکز شهرستان 53 هزارنفری ابرکوه در 140 کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
7540/ 2047/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي گياهان دارويي شهرستان ابركوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گراش گفت: برداشت گندم، جو و کلزا از هزار و ۹۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تن محصول  تولید شود.
حسن مرادی بیان کرد: امسال در شهرستان گراش، هزار و ۷۰۰ هکتار گندم، ۱۵۰ هکتار جو و ۵۰ هکتار کلزا کشت شده است.
به گفته وی؛ طبق پیش‌بینی‌های انجام شده امسال قریب به ۶ هزار تن گندم، ۵۰۰ تن جو و ۱۵۰ تن کلزا از مزارع برداشت خواهد شد.
مرادی بیان کرد: در سال زراعی جاری با توجه به وضعیت خشکسالی ، مشکلاتی برای کشاورزان ایجاد شد، اما بارندگی‌های آخر فصل برای کشاورزی مطلوب بود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گراش گفت: با پیگیری‌های انجام شده، مرکز خرید گندم شهرستان گراش واقع در بخش ارد به‌صورت شبانه روزی آماده دریافت محموله‌های گندم کشاورزان شهرستان است.

دیگر خبرها

  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت