Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: 70 اقامتگاه بوم‌گردی در استان راه اندازی شده است و این تعداد تا پایان سال به ۱۱۰ اقامتگاه خواهد رسید و به ظرفیت تاسیسات گردشگری استان اضافه می شود.

‌به گزارش ایسنا-‌ «علیرضا جلالزایی» در جلسه توسعه گردشگری استان افزود: آسبادهای سیستان سال آینده در فهرست میراث جهانی ثبت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: سه اثر استان ثبت جهانی شده که تاثیرهای زیادی را در گردشگری استان گذاشته و سبب جذب گردشگر شده است، در تلاش هستیم دو اثر دیگر استان را در فهرست میراث جهانی به ثبت برسانیم که در سال آینده آسبادهای سیستان در فهرست میراث جهانی ثبت می شود.

مدیرکل میراث فرهنگی در ادامه افزود: ایرانشهر به عنوان شهر ملی در میان ۱۹ استان دیگر که داعیه دار بودند؛ ثبت شد که تاثیرهای خوبی را به همراه داشت و جالق به عنوان باغ شهر جالق معرفی و ثبت شد و این فعالیت ها در توسعه گردشگری موثر واقع شده است.

وی اظهار کرد: سیستان و بلوچستان هفته گذشته در دوازدهمین نمایشگاه گردشگری تهران حضور یافت که با کسب رتبه برتر معاونت گردشگری تجلیل شد.

به گفته وی، در این نمایشگاه سه رویداد بزرگ برای اولین بار انجام شد که از جمله آن می توان به رونمایی از تمبر سیستان و بلوچستان به عنوان مقصد جدید گردشگری ایران اشاره کرد.

جلالزایی ادامه داد: رونمایی از تقویم رویدادهای گردشگری استان و حضور کارگزاران گردشگری در غرفه سیستان و بلوچستان که پیگیر بودند فرصتی برای ایجاد کمپ های گردشگری به استان پیدا کنند از دیگر رویدادهای این نمایشگاه بود.

وی اضافه کرد: از سه ماه گذشته با حضور چشمگیر گردشگران در استان ظرفیت تاسیسات گردشگری تکمیل شده است، سیستان و بلوچستان برای زیرساخت های گردشگری مشکلات زیادی دارد اما با تسهیل شرایطی که برای سرمایه گذاران فراهم شد با دعوت از مجامع خصوصی، سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی به استان آمدند.

به گفته جلالزایی، می توانیم ۳۵ روستای هدف گردشگری در استان داشته باشیم که اگر به آن توجه شود، سبب فاصله گرفتن از صنعت نفت و نزدیک شدن به توسعه پایدار می شود.

وی گفت: «درک» نیز یک منطقه نمونه ویژه گردشگری و یکی از منحصر به فردترین مناطق گردشگری استان و حتی کشور است که در سال گذشته توجه گردشگران را جلب کرد.

جلالزایی اظهار کرد: در حوادث اخیری که در استان صورت گرفت تورهای  گردشگری زیادی وارد استان شدند و این حوادث نتوانست جلوی حضور گردشگران به استان را بگیرد، بطوری که در شب حادثه چابهار تور گردشگران داخلی و خارجی بدون هیچ مشکلی در این شهرستان حضور یافتند و پس از چند روز از آنجا خارج شدند.

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به اینکه اتفاق هفته گذشته نیز موجب نشد سفرها کنسل شود و حتی با حضور گسترده گردشگران در این منطقه با کمبود اقامتگاه مواجه شدیم.

این مسئول ادامه داد: اگر میخواهیم مسیر توسعه گردشگری در استان را ادامه دهیم باید همه دستگاه ها همکاری کنند و در همین راستا از معاونت امنیتی و انتظامی استانداری خواستاریم تا حساب های اقماری گردشگری را در دسترس اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قرار دهند .

وی گفت: پلیس مهاجرت میتواند به معاونت گردشگری اعلام کند که چقدر ورودی و خروجی گردشگران به استان را داریم و اگر این اطلاعات در اختیار ما قرار گیرد؛ شاید بهتر بتوانیم برنامه‌ریزی کنیم‌.

جلالزایی بیان کرد: با راه اندازی اقامتگاه های بوم‌گردی در استان برای اولین بار شاهد مهاجرت معکوس به استان بودیم، بطوری که برخی از افرادی که بدلیل خشکسالی استان را رها کردند، برگشتند و به گونه ای فعالیت می‌کنند که پذیرای گردشگران خارجی و داخلی بسیاری هستند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: در سمینار فرمانداران سیستان و بلوچستان در زاهدان، پیشنهاد دادیم که از طرف استاندار دستور داده شود تا فرمانداران همه بخشداران و دهیاران را مکلف کنند که در روستاهای گردشگرپذیر استان یک اقامتگاه بوم گردی راه اندازی کنند.

این مسئول یادآور شد: در اقامتگاه بومگردی منزل آب زاهدان امسال با همکاری صدا و سیمای سیستان و بلوچستان در شب سال تحویل ویژه برنامه ای به مدت پنج ساعت اجرا می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۲۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۸ درصدی ساخت بزرگراه در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، ایوب کرد گفت: در سال گذشته ۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در حوزه زیر پوشش این اداره کل ساخته شده که از این میزان ۷۰ کیلومتر آن به صورت امانی و به وسیله ماشین آلات راهداری این اداره کل انجام شده و باعث صرفه جویی هزار و ۷۵۰ میلیارد ریالی شده است.
وی با اشاره به اینکه اکنون تکمیل و ساخت راه روستا‌های بالای ۲۰ خانوار در اولویت این اداره کل قرار دارد تصریح کرد: تکمیل و ساخت این میزان راه روستایی در استان، نقش بسزایی در محرومیت زدایی و تسهیل ارتباط جمعیت ساکن روستا با مراکز بخش و شهرستان‌ها ایفا می‌کند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان افزود: امسال نیز ساخت راه‌های روستایی در دستورکار قرار دارد تا بخشی از عقب ماندگی استان در حوزه راه‌های روستایی نسبت به شاخص کشوری جبران شود.

دیگر خبرها

  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد
  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • افزایش ۲۰ درصدی تعداد نمونه‌های بانک خون بند ناف در سیستان و بلوچستان
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۷۸ درصدی ساخت بزرگراه در سیستان و بلوچستان
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم