Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@03:52:53 GMT

اشاعه فرهنگ ایثار نیازمند نگاهی فرابخشی

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۳۶۹۸

اشاعه فرهنگ ایثار نیازمند نگاهی فرابخشی

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، مصطفی سالاری ظرفیت‌های گیلان در حوزه‌های فرهنگی با مضمون ایثار و شهادت را مطلوب خواند و با بیان اینکه اشاعه فرهنگ ایثار نیازمند نگاهی فرابخشی است، گفت: در رسیدن به این مهم نیازمند تلاش و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی هستیم.
استاندار گیلان با اشاره به برگزاری جلسه ساماندهی یادواره‌های شهدا در نیمه دوم اسفند گفت: در برگزاری یادواره پنج سردار گیلانی که در سطح ملی اجرا می‌شود، باید با تجمیع برنامه‌ها و تمرکز بر کیفیت افزایی نسبت به حفظ شان این بزرگ مردان تاریخ معنوی کشور تلاش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در این خصوص باید سطح همکاری دستگاه‌های اجرای در حوزه تبلیغ و پشتیبانی و اجرا مشخص شود.
استاندار گیلان با بیان مراسم یادواره شهدا متعلق به مردم است، گفت: باید زمینه فراهم کنیم تا مردم شرکت گسترده در این نوع مراسم داشته باشند.
نماینده عالی دولت در گیلان به موضوع ساماندهی گلزار شهدا اشاره کرد و گفت: به امر همسان سازی گلزار شهدا تاکید نداشته باشیم، زیرا تصریح رهبر معظم انقلاب بر اصلاح قبور به سلیقه خانواده شهدا و عدم همسان سازی است.
سالاری بهسازی محیط عمومی و مسیر دسترسی به گلزار شهدا را مورد تاکید قرار داد و افزود: تا کار‌های موجود در حوزه ساماندهی گلزار شهدا انجام نشده به سمت مسقف کردن گلزار شهدا نرویم.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: مسقف کردن گلزار شهدا در جایی انجام شود که نیاز است و به جای آن به ترویج فرهنگ ایثار به نصب نماد و کار‌های فرهنگی بپردازیم.
وی درباره موزه دفاع مقدس گفت: تلاش می‌کنیم امسال ساخت این مرکز فرهنگی آغاز شود.
سالاری خاطرنشان ساخت: در ساخت موزه دفاع مقدس گیلان تقسیم کار بین دستگاه‌ها تسریع شود تا هر دستگاهی خود را در یک بخش، مسئول بداند.
وی با ارزشمند توصیف کردن تدوین دانشنامه دفاع مقدس گفت: جمع آوری اسناد دفاع مقدس در گیلان نیز کار خوبی است که باید مورد توجه باشد.
استاندار گیلان در خصوص راهیان نور نیز اظهار کرد: اقامت گاهی مختص گیلان در جنوب کشور ایجاد شده است.

دکتر غلامرضا یاوند عباسی مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران نیز در این جلسه اظهار کرد: این شورای باید محفلی برای تدارک فعالیت‌های اثر بخش‌تر و غنای بیشتر محتوای تولید شده در حوزه ایثار و شهادت باشد.
وی تاکید کرد: با توجه به سرعت تحولات در حوزه‌های فرهنگی، فضای مجازی و رسانه ای، شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان‌ها را به عنوان مرجع تحولات فرهنگی و سیاستگذاری در حوزه یاد شده می‌خواهیم.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران با بیان اینکه این شورا همه اقداماتش ایجابی نیست، گفت: اگر محتوایی در هر قالبی تولید شود که مغایر با فرهنگ دفاع مقدس باشد این شورا می‌تواند نقش تعیین کننده در اصلاح محتوای تولید شده داشته باشد.
وی افزود: شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، محلی برای یکصدا شدن فعالیت‌ها در استان است.
وی با اشاره به اعتبارات فعالیت‌های مربوط به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: طبق قانون، ۲۰ درصد اعتبار دستگاه‌های اجرای با مبادله موافقت نامه باید صرف فرهنگ دفاع مقدس شود.
یاوند عباسی خاطرنشان کرد: شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می‌تواند این اعتبار را جهت دهی کند.
وی با استقبال از ساخت موزه دفاع مقدس در گیلان گفت: کار فرهنگی باید متنوع، پرتکرار و مقابل چشم مردم باشد و موزه دفاع مقدس هم از این موضوع مستثنی نیست.
مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور یادآور شد: اتفاقاتی در دفاع مقدس افتاده که گیلان در آن نقش داشته که باید این‌ها را معرفی کرد.
وی فرهنگ ایثار و دفاع مقدس را برگرفته از قیام عاشورا دانست و گفت: اگر فرهنگ ایثار را در دفاع مقدس بلوکه نکنیم و در زندگی مردم بیاوریم طلاق و آسیب‌های اجتماعی کاهش پیدا میکند.
وی همچنین با اشاره به لزوم رقم زدن مبلمان شهری با توجه به افتخارات دفاع مقدس اظهار کرد: نماد سازی یعنی اینکه افتخارات ایثار و شهادت را در مقابل چشم مردم قرار دهیم.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران اعلام کرد: از بهترین روش‌های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اجرای قوانین مصوب در حمایت از ایثارگران و استفاده از مدیران ایثارگر است.
دکتر یاوند عباسی گفت: گیلان ظرفیت نهفته و مدیران توانمندی دارد و امیدوارم این استان را به عنوان یکی از استان‌های شاخص در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ببینیم.

انتهای پیام/آ

اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت مستلزم مشارکت بیشتر دستگاه های اجرایی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ایثار و شهادت دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۳۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است

به گزارش خبرنگار مهر، سید جلیل میر عظیمی بعد از ظهر یک شنبه در نشست با فرماندار رشت به تشریح اهداف و برنامه‌های این مجموعه پرداخت و اظهار کرد: خدمات رسانی کانون پرورش فکری در بستر بیش از ۶۰ عنوان فعالیت فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و پژوهشی انجام می‌شود.

میرعظیمی در ادامه به نیروهای انسانی کانون اشاره و با متعهد و توانمند توصیف‌کردن آنان افزود: موفقیت مربیان و اعضای مراکز فرهنگی هنری این نهاد در رقابت‌های بین المللی، کشوری و استانی، بیان‌گر این توانمندی‌ها است.

این مسئول فرهنگی با بیان اینکه که تربیت نسلی هنرمند، مؤمن و در تراز انقلاب، نیازمند تلاش هم زمان فعالان فرهنگی و توجه مسؤولان و تصمیم‌گیران است، اضافه کرد: برای پیشبرد اهداف، حمایت‌های بی‌دریغ معنوی و اختصاص منابع مالی مناسب ضرورت دارد.

وی با ناکافی خواندن منابع مالی تخصیص یافته به مراکز فرهنگی هنری ۶ گانه کانون رشت طی ۲ سال گذشته گفت: ابعاد فعالیت‌های کانون پرورش فکری بر لزوم حمایت هر چه بیشتر از این مجموعه تاکید دارد.

میرعظیمی در ادامه صحبت‌های خود به برخی فعالیت‌های کانون در مراکز فرهنگی هنری و در سطح شهرستان اشاره و از حضور مؤثر این مجموعه در نمایشگاه هفته دفاع‌مقدس و حضور مستمر همکاران کانون در نمایشگاه «شهر باران، شهر قرآن» در ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۳ سخن‌به‌میان‌آورد.

وی افزود: معرفی کانون استان گیلان به عنوان دبیر کمیته کودک و نوجوان کنگره سرداران، امیران و ۸ هزار شهید استان گیلان و گشایش دبیرخانه این این کمیته در مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ شهرستان رشت، بخشی از فعالیت‌های مؤثر کانون در عرصه فرهنگ به‌شمارمی رود.

میرعظیمی نقش کانون را در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مقابله با تهدیدهای فضای مجازی متوجه نسل کودک و نوجوان با اهمیت خواند و ضمن تشریح برنامه‌های این مجموعه برای همراه سازی خانواده‌ها با فعالیت‌های مربیان کانون ادامه‌داد: برای توفیق فرهنگی، ورود خانواده‌ها به این عرصه ضروری است.

مدیرکل کانون استان گیلان هم‌چنین، از برپایی کارگاه‌های فرزندپروری و مهارت‌آموزی در مراکز فرهنگی هنری کانون صحبت‌کرد و این فعالیت‌ها را بخشی از حرکت‌های تأثیرگذار کانون در توان‌مندسازی نسل کودک و نوجوان دانست.

وی بر لزوم حمایت مسؤولان از تکمیل ساختمان در حال احداث کانون شهرستان خمام و از راه‌اندازی مرکز فرهنگی هنری کانون در مسکن مهر شهرستان رشت اشاره کرد و گفت: در پایان از فرماندار برای بازدید از مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دعوت کرد.

کد خبر 6097391

دیگر خبرها

  • شهادت مدال افتخاری که بر سینه شهید محبعلی می‌درخشد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق (ع) و تشییع شهید دفاع مقدس در بوشهر
  • تشییع پیکر چند شهید دفاع مقدس در مشهد و تهران
  • تشییع پیکر شهید دوران دفاع مقدس در بوشهر+ تصاویر
  • تشییع پیکر شهید دفاع مقدس در اجتماع صادقیون در مشهدالرضا
  • بشرویه، میزبان شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس
  • تشییع دو شهید گمنام دفاع مقدس در مسجد مقدس جمکران
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است