Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عزیز الله شهبازی پیش از ظهر پنج‌شنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با اشاره به تلاش‌های صادقانه‌ای که در همه حوزه‌ها انجام‌شده است، اظهار کرد: برآیند مثبتی حاصل‌شده است اما در این میان پراکندگی‌ها و ناهماهنگی‌هایی نیز وجود دارد که باید به آن پرداخته شود.

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت اجرای طرح‌های پژوهشی در استان، گفت: در مناطق گردشگری استان ازجمله ساوجبلاغ انجام کارهای زیربنایی ضرورت دارد اما در این میان تغییر کاربری‌ها به مراقبت نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار البرز تأکید کرد: امید است که در سال آینده برنامه‌ریزی بیشتری داشته باشیم تا نقشه راه خوبی در جلسات پیش رو ترسیم کنیم.

شهبازی به‌ضرورت تنظیم برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت اشاره کرد و گفت: طرح آمایش سرزمینی در البرز که انجام‌شده است کاری علمی و بر پایه فعالیت تیمی قوی، کمی و کیفی است اما نیاز است که برای به‌روز کردن اطلاعات این طرح جلسات جدیدی برگزار شود.

وی ادامه داد: در مواردی که در خصوص توسعه استان البرز است باید اطلاعات مربوطه به‌تمامی مسئولان مربوطه در آن موضوع ارسال شود تا در جریان امور قرار گیرند که ازجمله این موارد طرح‌های اشتغال‌زایی است.

استاندار البرز با تأکید بر اینکه انجام طرح‌های اشتغال‌زایی به‌تمامی نقاط استان باید تعمیم داده شود، گفت: در این قبیل طرح‌ها چون کارهای پژوهشی توسط پژوهشگران و اساتید دانشگاهی انجام می‌شود مهم و باارزش است.

شهبازی در خصوص لزوم پرداخت به‌موقع مطالبات قانونی کارکنان ادارات، بیان کرد: در این خصوص تدابیر لازم در استان اندیشیده شده تا هیچ‌کدام از کارمندان تا پایان سال مشکلی از بابت موضوعات معیشتی و حقوقی خود نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در روزهای پایانی سال ادارات و سازمان‌ها باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی داشته باشند که کشیک‌های کاری در ادارات پاسخگوی مراجعات مردمی باشند، بیان کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی در سال آتی باید افق کاری خود را ترسیم کرده و با برنامه پیش رفته و به فکر عملیاتی کردن وعده‌های خود باشند.

استاندار البرز در خصوص تمهیدات ستاد تسهیل سفر با توجه به در پیش بودن تعطیلات نوروزی، گفت: هرساله حجم زیادی از مسافران در ایام تعطیلات نوروز از البرز عبور می‌کنند و عملکرد و آمادگی نهادهای مسئول در این ستاد آن اهمیت زیادی دارد.

شهبازی با تأکید بر اینکه سال آینده باید سالی با برنامه‌ریزی دقیق باشد، افزود: بر این اساس مطابق با اعتبارات سال ۹۸ برنامه‌ریزی خواهد شد و سطح انتظارات و توقعات در نهادهای اجرایی مختلف استان بررسی می‌شود و به‌یقین سال آتی برنامه‌های خوبی برای توسعه، پیشرفت و آبادانی استان البرز خواهیم داشت.

کد خبر 4548670

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری البرز حقوق و دستمزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۵۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت

مدیر کلینیک دیابت پژوهشگاه رویان با بیان اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است و مسؤولان باید به این امر مهم توجه کنند، اظهار کرد: بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر آن است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید.

دکتر اعظم کوه‌کن در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی تقلیل یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این امر مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. قدم اول برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد.  

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم جهت پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام اول، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین قدم، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد.  

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزیش می‌یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • هشدار نارنجی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد
  • تمامی امکانات و تدابیر لازم برای برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت‌
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • تدابیر لازم برای میزبانی شایسته نساجی از پرسپولیس اندیشیده شده است
  • تدابیر جدید عربستان برای جلوگیری از ورود بدون مجوز به مکه در موسم حج
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود