Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در تاریخ ۲ ماه مارس برابر با (۱۱ اسفند ماه سال جاری) علاقه‌مندان به رویداد‌های نجومی می‌توانند پرتاب کپسول فضایی اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی بین المللی را تماشا کنند.  
مقام‌های شرکت اسپیس ایکس اعلام کرده‌اند پس از آزمایش موفقیت‌آمیز کپسول فضایی اژد‌ها، این سفینه فضایی آمادگی لازم برای ارسال محموله و حتی فضانورد به فضا را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  اولین ماموریت کپسول فضایی اژد‌ها Demo-۱ نام دارد و حامل محموله‌ای از وسایل مختلف به ایستگاه فضایی بین المللی است، درصورت اتصال موفق کپسول اژد‌ها به ایستگاه فضایی، در آینده از این سفینه فضایی برای ارسال فضانوردان نیز استفاده خواهد شد.  
این اولین پرتاب موشک از خاک آمریکا به ایستگاه فضایی بین المللی از سال ۲۰۱۱ خواهد بود. پرتاب به تاریخ شنبه ۲ ماه مارس برابر ۱۱ اسفند ماه سال جاری انجام خواهد شد و به گفته کارشناسان علاقه مندان می‌توانند پرتاب را به شکل زنده از سایت‌های اینترنتی، چون ناسا یا خود اسپیس ایکس مشاهده کنند.
کپسول فضایی اژد‌ها با استفاده از موشک فالکون ۹ از جایگاه ۳۹A از مرکز فضایی کندی ناسا درکیپ کاناورال واقع درایالت کالیفرنیا به فضا پرتاب خواهد شد.
از زمان پرتاب تا زمان اتصال کپسول فضایی اژد‌ها به ایستگاه فضایی بین المللی تنها حدود ۲۷ ساعت زمان به طول می‌انجامد و برخلاف سایر سفینه‌های فضایی ساخته شده به وسیله اسپیس ایکس که با استفاده از بازوی رباتیک به ایستگاه فضایی متصل می‌شوند این کپسول فضایی اژد‌ها قابلیت اتصال خودکار به ایستگاه فضایی را دارد.  
کپسول فضایی اژد‌ها حامل ۱۸۱ کیلوگرم انواع تجهیزات و وسایل مختلف برای خدمه ایستگاه فضایی است. 
کارشناسان برنامه ریزی کرده‌اند کپسول فضایی اژدها پس از اقامت پنج روزه در ایستگاه فضایی بین المللی و اتمام ماموریت خود  به سوی زمین باز گشته و  به آرامی دراقیانوس آرام  فرود آید، سپس به وسیله کشتی های مستقر درمحل بازیابی شود تا در ماموریت‌های آتی مورد استفاده دوباره قرار گیرد.     هنوز محل دقیق فرود کپسول فضایی اژدها در اقیانوس آرام مشخص نشده است اما کارشناسان سواحل اطراف فلوریدا را به احتمال زیاد انتخاب خواهند کرد.  
اسپیس ایکس یکی از .۶ شرکت تجاری است که به وسیله محققان ناسا انتخاب شده است تا فضانوردان ناسا و آژانس فضایی اتحادیه اروپا را به ایستگاه فضایی بین المللی انتقال دهد. اسپیس ایکس برای ساخت و توسعه کپسول فضایی اژد‌ها قراردادی ۲.۶ میلیارد دلاری با ناسا بسته است.  
شرکت دیگر بوئینگ است که قراردادی ۴.۲ میلیارد دلاری با ناسا بسته است تا به حمل و نقل فضانوردان با استفاده از ۲ سفینه CST-۱۰۰ Starliner و Atlas V rockets بپردازد.   منبع:Space   انتهای پیام/ پرتاب کپسول فضایی اژد‌ها به ایستگاه فضایی بین المللی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۵۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، پیتر بک، موسس و مدیر عامل شرکت راکت‌لب، یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه ساخت موشک‌ها و فضانوردی است و با کمک تکنولوژی در تلاش برای رونق دادن به صنعت فضایی به عنوان راهی جدید برای سکنت انسان‌ها است. پیتر بک با توجه فعالیت‌های موفق شرکت خود، به یکی از شخصیت‌های برجسته در صنعت فضایی تبدیل شده است.

راکت‌لب در سال ۲۰۰۵ تاسیس شد و تلاش این آزمایشگاه برای پیشگامی در دسترسی مقرون به صرفه به فضا با توسعه موشک الکترون، وسیله پرتابی که برای ارسال ماهواره‌های کوچک به فضا طراحی شده بود، انجام شد. نخستین پرتاب موفقیت آمیز مداری این موشک در ژانویه ۲۰۱۸ از سایت پرتاب نیوزلند این شرکت، واقع در شبه جزیره ماهیا در جزیره شمالی انجام شد.

موشک الکترون  تا به امروز ۴۶ بار پرواز کرده و بیش از ۱۸۰ ماهواره را برای سازمان‌های بخش خصوصی و دولتی، از جمله محموله‌های امنیت ملی ایالات متحده حمل کرده است.

آزمایشگاه راکت که مقر آن در لانگ بیچ، کالیفرنیا است، دارای سه سکوی پرتاب است که دو سکو در نیوزلند و سومی در ویرجینیا، در جزیره والوپس قرار دارند. 

اخیراً، پیتر بک اعلام کرده است که شرکت راکت‌لب به دنبال ارسال موشک‌ها به سمت سیاره زهره است. این اقدام جدید امکان پیگیری پتانسیل وجود حیات در این سیاره را فراهم می‌کند و می‌تواند اطلاعات جدید و مهمی برای دانشمندان و محققان به ارمغان بیاورد.

با توجه به اهمیتی که این پروژه برای صنعت فضایی دارد، مصاحبه‌ای با پیتر بک برگزار شده است. در این مصاحبه، او در مورد اهداف آینده شرکت راکت‌لب و چالش‌هایی که در حوزه فضایی با آن مواجه است و اهمیت کشف حیات در سیاره ونوس صحبت کرده است.

پیتر بک به عنوان یک انسان با دیدگاه و انگیزه‌های بی‌پایان برای کشف بیشتر  فضا به عنوان یک پیشرو و نوآور در حوزه فضانوردی شناخته شده و با توانایی‌ها و آرمان‌های او، شرکت راکت‌لب می‌تواند به دنبال اهداف بزرگتر و بیشتری برای اکتشافات فضایی بپردازد و با کشف حیات در سیاره‌های دیگر، انسانیت را به یک مرحله جدید از پیشرفت و تحقیقات هدایت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد
  • ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟+ فیلم
  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره
  • بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت
  • زباله‌های فضایی ماهواره ناسا را در آستانه نابودی قرار داد!
  • چین ۳ فضانورد دیگر به ایستگاه فضایی خود می‌فرستد
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی
  • ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد
  • ایلان ماسک: اگر فرازمینی‌ها وجود داشتند من می‌فهمیدم