Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - مجموعه نمایشی طنز مانگ و ئه ستیره (ماه و ستاره) از کردستان به نویسندگی، کارگردانی و تهیه کنندگی فریاد مجیدی آیادی از روز یکشنبه پنجم اسفند در شبکه نمایش خانگی عرضه می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، نویسنده و کارگردان این مجموعه طنز روز پنجشنبه در نشست خبری اظهار داشت: موضوع و ایده این مجموعه طنز از کشورهای مختلف الگوبرداری شده و مشابه آن در شبکه های خارجی دیده شده که ما آن را با آیتم های کُردی بومی سازی کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فریاد مجیدآبادی افزود: در این مجموعه طنز که یک قسمت آن برای شبکه نمایش خانگی آماده شده و از پنجم اسفند وارد بازار می شود علاوه بر بازیگران طنز بومی از هنرمندان مشهور دیگر مناطق کُردنشین از جمله حوزه موسیقی بهره گرفته شده است.
وی اضافه کرد: چند نفر از عوامل و بازیگران این مجموعه به صورت ثابت در هر کدام از قسمت ها به نوعی حضور دارند و علاوه بر این افراد در هر قسمت چند خواننده و هنرمند به صورت مهمان حضور پیدا می کنند.
نویسنده، کارگردان و تهیه کننده نمایش خانگی مانگ و ئه ستیره یادآور شد: تولید چنین برنامه ای برای نخستین بار در کشور اتفاق افتاده و قطعا با ضعف ها و کم و کاستی هایی روبرو است که امید می رود در قسمت های بعدی این ضعف ها برطرف شود.
وی با بیان اینکه بدلیل نبود استودیوی شیک و مدرن در استان، لوکیشن این برنامه در کرمانشاه ضبط شده است، ابراز امیدواری کرد با حمایت های مالی دستگاه های ذیربط بتوانیم استودیوی مدرن در استان راه اندازی کرده و قسمت های بعدی را در کردستان ضبط کنیم.
مجیدآبادی با اشاره به اینکه تیمی 100 نفره حدود 6 ماه درگیر ضبط و اجرای این برنامه بودند، گفت: این برنامه شامل مسابقه، موسیقی و نمایش در قالب های طنز است.
وی افزود: یکی از اتفاقات مثبت این مجموعه ایجاد بستر و فضایی برای معرفی هنرمندان توانمند و مشهور عرصه موسیقی مناطق کُردنشین است.
این نویسنده و کارگردان کردستانی اظهار داشت: کردستان در زمینه نیروی انسانی و هنرمندان طنزپرداز ظرفیت بسیار بالایی دارد که اگر مورد حمایت قرار گیرند می توانند موفق تر از امروز خود را نشان دهند.

** بخشی از درآمد مجموعه برای بیماران ام اسی
یکی از عوامل این مجموعه نیز در این نشست کپی رایت را یکی از مشکلات نمایش های خانگی اعلام کرد و گفت: هدف ما از تولید چنین برنامه هایی ایجاد فضایی شاد و با نشاط برای خانواده هاست اما کپی رایت می تواند مانع بزرگی در تداوم تولید چنین مجموعه هایی باشد.
یوسف اسدی افزود: با برنامه ریزی هایی که انجام شده قرار است بخشی از در آمد حاصل از فروش این مجموعه به بیماران ام اس در کردستان اختصاص یابد لذا انتظار می رود شهروندان تا جایی که می توانند دی وی دی اورجینال این مجموعه را خریداری کنند.
این بازیگر طنز کردستانی با بیان اینکه قیمت هر DVD این مجموعه در بازار 60 هزار ریال تعیین شده است، ابراز امیدواری کرد با فرهنگ سازی لازم در جامعه جلوی کپی رایت گرفته شود.
وی اظهار داشت: برای تولید این مجموعه هزینه زیادی شده که امید می رود مردم با خرید نسخه اصلی از مراکز فروش زمینه ای فراهم کنند که حداقل بخشی از هزینه ها برگشت داده شود تا بتوانیم سایر قسمت ها را بدون دغدغه مالی تولید کنیم.

**مانگ و ئه ستیره ظرفیتی برای معرفی هنرمندان مناطق کُردنشین
خواننده و نقش آفرین این مجموعه طنز نیز گفت: در استان کردستان و حتی منطقه زمینه و فضایی برای مطرح شدن هنرمندان بویژه عرصه موسیقی وجود ندارد که این برنامه می تواند ظرفیتی در این زمینه باشد.
خلیل مولانایی افزود: استان کردستان و در مجموع مناطق کُردنشین دارای هنرمندان زیادی هستند که باید تلاش شود بسترهای لازم برای معرفی این افراد به سایر نقاط کشور فراهم شود.
7348/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي مجموعه طنز هنر نمايشي نمايش خانگي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۶۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید

آفتاب‌‌نیوز :

این روز‌ها سریال‌هایی در راه تلویزیون‌اند و در عین حال برخی از تلویزیونی‌های با قدمت هم با کاری جدید سر از نمایش‌خانگی درمی‌آورند.

پیگیری‌هایی که انجام شده این روز‌ها تلویزیون ۵۲ سریال در حال پیش‌تولید و تولید دارد که از سمتِ سیمافیلم پیش می‌رود و سریال‌هایی هم توسط برخی از سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی پیش می‌رود که به روال گذشته برای پخش از تلویزیون ساخته می‌شوند.

به طور مثال سریال «بوقچی» که مجموعه تلویزیونی فوتبالی است، البته در دهه‌های گذشته داریوش ارجمند و اکبر عبدی سریال «به سوی افتخار» را با فضای مافیای فوتبال به آنتن تلویزیون رساندند. یا «پژمان» با بازی پژمان جمشیدی و پرداختن به بازیکنان شناخته شده و مصائب و مشکلات‌شان، «سه پنج دو» به گونه‌ای سرمایه‌گذاران و مافیای فوتبال، «آخرین بازی» و «لژیونر» هم جزو دیگر کار‌های فوتبالی به شمار می‌رود که تاکنون در ساختار تلویزیون به آن‌ها پرداخته شده است.

البته این روز‌ها «پرویز خان» هم بعد از حضور در جشنواره فیلم فجر و اکران در سینما به شبکه نمایش‌خانگی آمده است.

حالا باید دید «بوقچی» با چه هدفی ساخته شده و تنها قصدِ به هیجان درآوردن مخاطب به واسطه پرداختن به «فوتبال» در یک اثر نمایشی را دارد یا به دنبال اهدافی دیگر است؟

این سریال در تهران به فیلمبرداری خودش ادامه می‌دهد و پیگیری‌ها نشان می‌دهد تا تیرماه تصویربرداری سریال ادامه خواهد داشت. حسن حبیب‌زاده کارگردانی سریال را برعهده دارد و گفته می‌شود موسسه هنری سوره آن را تهیه می‌کند. در این سریال حسن پورشیرازی، امیر غفارمنش، آرش نوذری، امیر کربلایی‌زاده، شهره سلطانی، رامین ناصر نصیر و بسیاری دیگر از هنرمندان به ایفای نقش می‌پردازند.

اما سریالی دیگر که تلویزیونی‌های قدیم به سمتِ آن رفته‌اند یک سریال فانتزی در حوزه کودک و نوجوان است که برای اولین بار داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ در برنامه تحویل سال یک خبر کوتاهی از آن داد. سریال «لالایی» که قرار است با بازی او بعد از مدت‌ها غیبت و البته فضایی متفاوت از یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

این سریال به کارگردانی احمد درویشعلی‌پور که سال‌ها با داریوش فرضیایی کار کرده و «سرزمین بالش‌ها» را با او در شبکه نمایش‌خانگی داشت این روز‌ها در اواخر تصویربرداری به سر می‌برند و گروه در تهران مشغول فعالیت‌اند تا اواخر اردیبهشت‌ماه کار به پایان برسد. قرار است این سریال امسال در یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

امیر کربلایی‌زاده که مدت‌ها از او خبری نیست و بیشتر به آموزش استندآپ کمدی و اجرای تئاتر مشغول است در این سریال به ایفای نقش می‌پردازد و فرهاد بشارتی هم چندی پیش از حضور خود در این سریال خبر داده بود. قطعاً بازگشت داریوش فرضیایی بعد از مدت‌ها با سریالی در شبکه نمایش‌خانگی را می‌توان به فال نیک گرفت، چون خبر‌ها حاکی از همکاری مجدد او با تلویزیون است.

سریال «لالایی» و نقش‌آفرینی داریوش فرضیایی متفاوت از کار‌هایی است که تاکنون از او به عنوان کاراکتر عمو پورنگ دیده شده است. در عین حال باید دید با حضور او و هنرمندانی که در «محل گل و بلبل» و برخی از پروژه‌هایی که او و دوستان داریوش فرضیایی فعالیت داشته‌اند می‌تواند اقبال را نسبت به محدود کار‌های کودکانه نمایش‌خانگی برگرداند یا خیر.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شوها را می‌بینند
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شو ها را می‌بینند
  • برنامه تلویزیونی «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • عمو پورنگ با «لالایی» بازیگر می‌شود / جزئیات پخش سریال عمو پورنگ در شبکه نمایش خانگی
  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • عمو پورنگ با «لالایی» به شبکه نمایش خانگی می‌آید