Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@00:16:13 GMT

۶ فایده‌ی جالب بادمجان برای سلامتی

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۷۶۴۲

بادمجان صیفی پُرطرفداری است که کاربرد‌های زیادی در آشپزی دارد. بادمجان سرشار از مواد مغذی است که بی‌نهایت برای سلامتی مفیدند. این صیفی متنوع به روش‌های گوناگون طبخ و آماده می‌شود. برای بهره بردن از خواص این سبزی پرخاصیت بهتر است آن را به صورت سرخ کرده مصرف نکنید.

مفید برای سلامت قلب
برخی مطالعات نشان داده‌اند خوردن بادمجان می‌تواند ریسک بیماری قلبی را کاهش بدهد، زیرا آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر زیادی دارد که باعث می‌شود تری‌گلیسرید و کلسترول بدن تنظیم شده و از سلامت قلب محافظت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبارزه با سرطان
بادمجان با توجه به آنتی‌اکسیدان‌ها و خاصیت ضدالتهابی که دارد از سلول‌های بدن در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند. در نتیجه ضد سرطان است.
بادمجان دارای پلی فنول‌های زیادی نیز هست که تکثیر سلول‌های سرطانی را مهار می‌کنند.
فیبر غذایی موجود در بادمجان، سموم را از سیستم گوارش پاکسازی کرده و از سرطان کولون پیشگیری می‌کند.

کمک به کاهش وزن
بادمجان کم کالری و پُر فیبر است که باعث می‌شود برای کاهش وزن مفید باشد. این صیفی با فیبر زیادی که دارد احساس سیری به شما می‌دهد و از کالری مصرفی‌تان می‌کاهد. ضمناً بادمجان محتوای آب بالایی دارد که برای کاهش وزن مفید است. بادمجان به گوارش کمک می‌کند و با سلولیت‌ها می‌جنگد و ضمناً جلوی اشتهای اضافی را می‌گیرد.

مفید برای استخوان‌ها
بادمجان منبع عالی ویتامین K، منیزیم و مس است که همگی برای سلامت استخوان مفیدند. وجود ویتامین K. در این صیفی بنفش رنگ، ریسک شکستگی استخوان را پایین می‌آورد. مس به تشکیل کلاژن و تقویت استخوان‌ها کمک می‌کند و احتمال پوکی استخوان را کم می‌کند.

مفید برای دیابت
بادمجان می‌تواند قند خون را کنترل کند، زیرا فیبر زیادی دارد. فیبر، از سرعت هضم می‌کاهد و جذب قند را کُند می‌کند. شاخص گلیسمی پایین بادمجان باعث می‌شود غذای مفیدی برای دیابتی‌ها باشد، چون باعث افزایش ناگهانی قند خون نمی‌شود.

کمک به مشکلات گوارشی
مهم‌ترین ماده مغذی برای یک رژیم غذایی متعادل فیبر است که بادمجان به مقدار زیادی از آن را داراست. وارد کردن بادمجان به رژیم غذایی راهی است بسیار سودمند برای جلوگیری از مشکلات گوارشی که عملکرد سیستم گوارش را با عمل کردن به عنوان یک ملین طبیعی افزایش می‌دهد. آنتی‌اکسیدان‌ها، فیبر و محتوای آب موجود در بادمجان به پیشگیری از التهاب در سیستم گوارش کمک می‌کند و ضمناً برای رفع یبوست سودمند است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سلامتی بادمجان ضد سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۷۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ عادت ناسالم که بدن را فرسوده و چاق می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

برای حفظ و تقویت سلامت خود تا ۳۰ سالگی و بعد از آن، این دو عادت ناسالم را ترک کنید:

۱) دریافت ناکافی ویتامین D و کلسیم

مصرف ناکافی کلسیم و ویتامین D می‌تواند تراکم استخوان را کاهش و خطر پوکی استخوان و شکستگی را افزایش دهد. به همین دلیل، مصرف غذا‌های غنی از کلسیم (مانند محصولات لبنی و سبزیجات) و هم‌چنین دریافت نور کافی خورشید یا مصرف مکمل‌های ویتامین D بسیار مهم است. استخوان‌ها در دهه چهارم زندگی (۳۰ سالگی) به مرور تراکم خود را از دست می‌دهند. برای کند کردن این فرآیند و حفظ استحکام استخوان‌ها می‌بایست از مواد مغذی، مانند کلسیم و ویتامین D، استفاده کنید که سلامت استخوان را تقویت می‌کنند.

۲) مصرف بیش از حد قند و شکر

مصرف کربوهیدرات‌هایی با شاخص گلیسمی بالا در ۳۰ سالگی باعث می‌شود که سطح قند خون شما دائماً افزایش یابد؛ که همین مسئله می‌تواند با ذخیره چربی اضافی همراه باشد. در مقابل، مصرف کربوهیدرات‌هایی با شاخص گلیسمی پایین و هم‌چنین انتخاب کربوهیدرات‌هایی که حاوی نوع خاصی از پری‌بیوتیک، به نام نشاسته مقاوم، هستند، می‌تواند به تنظیم بهتر سطح قند خون کمک کرده و سلول‌ها را وادار کند تا به انسولین واکنش بیشتری نشان دهند. همه این‌ها در کنار هم، حتی با افزایش سن، می‌توانند علاوه بر حفظ سلامت بدن، از اثرات متابولیکی منفی جلوگیری کنند.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • ۲ عادت ناسالم که بدن را فرسوده و چاق می‌کند
  • ۳ فایده بی‌نظیر تخم‌مرغ/ روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم خوب است؟
  • فواید شگفت‌انگیز کرفس برای سلامتی: هر آنچه باید بدانید
  • بادمجان شکم‌پر را با این روش خوشمزه درست کنید
  • با مصرف این غذاها از شر حشرات در فصل تابستان خلاص شوید!
  • یک ترفند ساده و سریع: چگونه بادمجان شیرین رو از بادمجان تلخ تشخیص بدیم (فیلم)
  • کشت و برداشت بادمجان در خانه با کمک سطل پلاستیکی (فیلم)
  • کاهش قیمت تخم‌مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار
  • ببینید | ابراز عشق سرمربی پرسپولیس به دو غذای ایران؛ اولی کشک بادمجان، دومی چیست؟