Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@21:37:17 GMT

190 میلیارد ریال برای طرح های آبخیزداری فارس هزینه شد

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۸۴۳۵

190 میلیارد ریال برای طرح های آبخیزداری فارس هزینه شد

شیراز-ایرنا- مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس گفت: 190 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و اسناد خزانه اسلامی برای 23 طرح بزرگ آبخیزداری در این استان هزینه شده است.

روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس در گزارش روز پنجشنبه خود به نقل از مهرزاد بوستانی افزود: این 23 طرح که در شهرستان های مختلف این استان به بهره برداری رسیده شامل، 12طرح بزرگ آبخیزداری، 6طرح جنگلکاری و نهالکاری و پنج پروژه مرتعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او گفت: این پروژه ها در قالب اجرای عملیات بیولوژیکی، بیومکانیکی و سازه ای در عرصه های جنگلی و مرتعی استان به انجام رسیده است.
مدیر کل منابع طبیعی فارس ادامه داد: این طرح ها مشتمل بر، چهار هزار و 20هکتار طرح بیولوژیکی در عرصه های جنگلی از جمله غنی سازی، توسعه جنگل، حفاظت، قرق، آبیاری و مراقبت و همچنین پنج هزار و 392 هکتار عملیات کپه کاری و 32 هزار و 129 هکتار دیگر عملیات قرق است.
بوستانی اضافه کرد: عملیات بیولوژیکی در سطح 37 هزار هکتار از عرصه های مرتعی با اعتباری افزون بر 43 میلیارد و 370 میلیون ریال و پروژه های بیولوژیکی در سطح چهار هزار و 20 هکتار از اراضی جنگلی فارس با هزینه ای بیش از 31 میلیارد و 249 میلیون ریال اجرایی شده است.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس همچنین با اشاره به مزایای چشمگیر طرح های آبخیزداری و آبخوانداری در این استان گفت: اجرای طرح های آبخیزداری به طور متوسط سالانه سه دوره آبگیری دارد که با بهره برداری و تکمیل این طرح ها در هر دوره حدود 6میلیون و 261 هزار متر مکعب آب قابل استحصال و ذخیره سازی است.
ع.پ /6118

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد منابع طبيعي طرح هاي آبخيزداري فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۸۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمد رشیدی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: باران نعمت الهی است و در سنوات گذشته با خشکسالی شدید مواجه بودیم، اما به لطف خداوند در سال جاری بهار پر بارشی را در حال طی کردن هستیم و شاهد حجم قابل توجهی از نزولات جوی بودیم. عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر با آبخیزداری و آبخوان داری نتوانیم از ظرفیت بارندگی‌ها استفاده کنیم موجب خسارت می‌شود، ادامه داد: بارشی که می‌تواند بهترین منبع برای تامین آب مورد نیاز کشاورزی و دامپروری و همچنین پرورش آبزیان باشد می‌تواند زیان به همراه داشته باشد. وی با تاکید بر اینکه پس از سپری کردن شرایط سخت سال‌های خشکسالی نتوانستیم از بارندگی‌ها استفاده کنیم و به روان آب و سیل تبدیل شد و خسارت‌های جدی به روستا‌ها زد، عنوان کرد: در برنامه هفتم پیشرفت احکام بسیار خوبی برای آبخیزداری و آبخوان داری مصوب کردیم و در قوانین بودجه چهارسال گذشته نیز منابع خوبی را برای آبخیزداری و آبخوان داری مدنظر قرار دادیم، اما دولت در این قسمت سرعت کم و در برخی موارد ترک فعل دارد. رشیدی با بیان اینکه تلاش و سرعت دولت در حوزه آبخیرداری باید بیشتر شود و منابع بیشتری بر اساس قانون بودجه به این حوزه تخصیص دهد، زیرا هم اکنون میزان تخصیص بودجه به بخش آبخیزداری کم است، تصریح کرد: در سال‌هایی که به شدت کمبود منابع آبی داریم اگر می‌خواهیم در تولید محصولات کشاورزی و دامپروری صاحب جایگاه شویم و برای کشور اشتغال ایجاد کنیم و درآمد ناخالص ملی را افزایش دهیم و به توسعه اقتصادی مدنظر برسیم باید آبخیزداری و آبخوان داری در دستور کار دولت قرار بگیرد. عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: احکامی که در برنامه هفتم پیشرفت در حوزه آب و کشاورزی مصوب کرده‌ایم برای تقویت آبخیزداری و آبخوان داری است و امیدواریم اعتبارات آن در بودجه‌های سنواتی تخصیص و در دستورکار دولت قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی
  • گازوئیل قاچاق زیر بار آهک
  • باید منتظر سیل‌ها و خشکسالی‌های بیشتری باشیم
  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • ذخیره‌سازی ۳۰ میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری هرمزگان
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در عملیات میدانی