Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارتباط صنعت و دانشگاه در یزد باید افزایش یابد، خواستار ورود دانشگاه‌های یزد به بحث تامین و تولید مواد اولیه صنعت و تولید در یزد شد. ۰۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۸ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سیدابوالفضل موسوی بیوکی امشب در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان یزد که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، در ارتباط با کیفیت دانشگاه و کارهایی که باید انجام شود اظهار داشت: در دنیا کشورها را بر اساس چند مولفه می‌سنجند که مولفه اول آن مهارت فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است و رتبه ایران از 140 کشور، 113 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مولفه بعدی مربوط به انتشارات علمی است که رتبه ما در بین کشورهای ارزیابی شده 42 است تصریح کرد: مولفه بعدی هم مربوط به کیفیت مراکز تحقیقاتی است و ایران رتبه 16 جهان را به خود اختصاص داده که رتبه خوبی است.

موسوی بیوکی تصریح کرد: اگر می‌خواهیم رتبه خود در جهان را به لحاظ فعالیت‌های علمی و دانشگاهی بهبود ببخشیم باید به این سه حوزه به صورت ویژه توجه داشته باشیم.

دبیر انجمن صنایع شوینده: دولت برای تأمین مواد اولیه کارخانجات در سال 98 تدبیر کندوزیر صنعت: از حضور وزارت دفاع و ‌سپاه در صنعت خودروسازی حمایت می‌کنیموزیر صنعت کلنگ واحد تولید کنسانتره «نفلین سینیت» کلیبر را بر زمین زد

 

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی در ارتباط با رابطه صنعت و دانشگاه در ایران گفت: اگر رابطه حقیقی و مناسبی بین این دو حوزه باشد می‌توانیم رتبه خوبی را به جامعه علمی کشور بدهیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال 2015 در بررسی‌های صورت گرفته نسبت به این حوزه رتبه خوبی نداریم و این موضوع نشان دهنده این است که ایران باید نسبت به این موضوع تلاش بیشتری کند.

وی ادامه داد: استان یزد در بحث توسعه صنعتی با در نظر گرفتن صنعت نفت، رتبه چهارم کشور و بدون در نظر گرفتن صنعت نفت، رتبه دوم صنعتی در بین استان‌های کشور را به خود اختصاص داده است.

موسوی بیوکی تصریح کرد: اگر آورده صنعتی یزد به این کیفیت است باید یک ارتباط منطقی بین دانشگاه و صنعت وجود داشته باشد ولی در بررسی که از مشکلات صنایع داشتیم متوجه شدیم که در بحث نوآوری و خلاقیت و تامین مواد اولیه در صنایع با مشکل مواجه هستیم.

نماینده به تولید کاغذ در استان یزد اشاره کرد و افزود: 70 درصد تولید کاغذ استان مربوط به یزد است ولی وقتی در ارتباط با مواد اولیه آن بررسی کردیم متوجه شدیم مواد اولیه آن 100 درصد وارداتی است.

وی افزود: اگر ما بتوانیم ارتباط دانشگاه و صنعت را به خوبی به ویژه در بخش تامین مواد اولیه ایجاد کنیم قطعا می‌توانیم مشکلات کشور به ویژه با توجه به تحریم‌های موجود را برطرف کنیم.

موسوی بیوکی از وزیر علوم خواست که بودجه‌های تحقیقاتی استان یزد را افزایش دهد تا زمینه‌ای فراهم شود که دانشگاه‌های استان یزد بتوانند به بحث تامین و تولید مواد اولیه صنایع در استان یزد ورود کنند.

انتهای پیام/

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۹۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • صد و شصت و دومین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم