Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمد کاظمی روز پنجشنبه در نشست بررسی مشکلات ایستگاه راه آهن شهرستان ملایر افزود: نگاه به توسعه خدمات در ایستگاه راه آهن ملایر باید ویژه باشد.
وی با بیان اینکه مسافران از وضعیت واگن ها و نحوه ارایه خدمات رفاهی راضی نیستند تاکید کرد: باید در شناسایی ایستگاه راه آهن ملایر اقدام جدی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نائب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس دهم توسعه شبکه ریلی را به ویژه در حمل و نقل بار اساس توسعه دانست و افزود: دولت تدبیر و امید نیز در این زمینه همه تلاش خود را برای توسعه شبکه ریلی به کار گرفته است و همواره شاهد افتتاح یک شبکه جدید ریلی در کشور هستیم.
کاظمی که خود یکی از تلاشگران برای ایجاد شبکه ریلی در شهرستان ملایر در منطقه غرب کشور در دوره ششم مجلس است بیان کرد: انتظار داریم نگاه به ایستگاه راه آهن ملایر نیز همانند سایر ایستگاه ها همچون استان مرکزی در زمینه خدمات رسانی و تدارک ایستگاه باشد.
وی ادامه داد: به دنبال این هستیم تا سرویسی را نیز برای ملایر به تهران از طریق شبکه ریلی از ایستگاه ملایر اختصاص یابد و همچنین دفتر فروش بلیت با توجه به راه اندازی خط ریلی ملایر به کرمانشاه در این شهرستان راه اندازی شود.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات ایستگاه راه آهن ملایر همچون طرح گازرسانی، فضای سبز و سکوها گفت: مشکلات ایستگاه راه آهن ملایر با آغاز ایام نوروز باید هر چه سریعتر حل شود.
کاظمی راه اندازی قطار حومه را نیز در این منطقه شایان توجه و مناسب دانست و بیان کرد: با توجه به راه اندازی خط ریلی ملایر به کرمانشاه، عنوان شده که بلیت مشهد از طریق کرمانشاه خرید و فروش می شود که این مشکل نیز باید رفع شود.
وی با اشاره به ظرفیت تولید، صنعت و صادرات این شهرستان اظهار داشت: صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی و صنعتی و معادن ملایر آمادگی لازم را برای صادرات کالاهای خود از طریق حمل و نقل ریلی را دارند.
نائب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس دهم با بیان اینکه حدود 50 تا 60 درصد صادرات استان متعلق به ملایر است، وجود گمرک، صادرات کشمش، فروسیلیس و تولید فولاد و سایر مواد معدنی را از دیگر ظرفیت های ملایر برشمرد و افزود: فعالان و تولیدکنندگان ملایر کشمش ملایر به دنبال این هستند که بتوانند صادرات خود را تا سرخس از طریق ریلی انجام دهند.
کاظمی وجود صنعت مبل و منبت و صنعت فولاد را نیز از دیگر امتیازها و موقعیت های ویژه ملایر برای استفاده از حمل و نقل ریلی دانست و گفت: ملایر به حمل و نقل باری بیش از مسافری نیاز دارد.
وی همچنین به آغاز عملیات اجرایی راه آهن همدان به ملایر و واگذاری قطعه اول به پیمانکار اشاره و بیان کرد: چنانچه در 2 سال آینده این طرح بزرگ ریلی اجرا شود، شمال به غرب کشور متصل می شود و در حمل و نقل بار و مسافر بسیار مفید است.

** راه آهن ملایر نقش مهمی در حمل و نقل ریلی کشور دارد
معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر به نقش مهم راه آهن ملایر در حوزه راه آهن غرب کشور اشاره و بیان کرد: این شهرستان ظرفیت های ویژه ای در حوزه صنعت، معدن و صادرات کالا دارد.
باب الله فتحی با بیان اینکه بخش عمده ای از صادرات استان همدان مربوط به ملایر است و از طریق گمرک ملایر انجام می شود افزود: ملایر در حوزه کشاورزی و باغداری نیز صاحب امتیاز است و بزرگترین صادر کننده کشمش است.
وی ارتباط ریلی این شهرستان را رو به گسترش دانست و اظهار داشت: در دولت تدبیر و امید اتفاقات بسیار خوبی در حوزه شبکه ریلی کشور افتاد.
فرماندار ویژه ملایر تاکید کرد: مهمترین اولویت ما راه آهن همدان به ملایر است که می تواند نقش مهمی را در زمینه حمل و نقل باری و صادرات و مسافری ایفا کند.
فتحی همچنین نقش خطوط ریلی ملایر در شمال و غرب کشور را نیز اثرگذار دانست و گفت: شبکه ریلی همدان به ملایر باید به کرمانشاه نیز متصل شود که طرحی زمان بر است.
به گزارش ایرنا، در این نشست که با حضور معاون مسافری راه آهن کشور، عضو هیات مدیره شرکت راه آهن جمهوری اسلامی و جمعی از صاحبان صنایع و تولیدکنندگان بزرگ صنعتی برگزار شد، پس از بازدید از ایستگاه راه آهن ملایر مسایل و مشکلات این ایستگاه مورد بررسی قرار گرفت.
7528/2087
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 ایام نوروز حمل و نقل راه آهن کشاورزی مجلس شورای اسلامی 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۹۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه

جعفر رحمانی معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد  در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور، با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، گفت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم. 

وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط ۳۰ درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین، اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است. 

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد. 

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بستر‌ها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است. 

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختار‌ها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد. 

در ادامه این نشست افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، اظهار داشت: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است. 

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود. 

کسلائیی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان داشت: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها، رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بستر‌های پیشرفت کشور ترسیم شده است. 

در پایان این نشست حاضرین به طرح سوالات و ابهامات خود در خصوص این برنامه پرداختند و نظرات و دیدگاه‌هایشان را نیز بیان کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • لکوموتیو قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه توقیف شد / کنسرسیوم توسعه ریلی: کارکنان راه آهن در اقدامی عجیب لکوموتیو را از قطار جدا کرده و آن را با خود بردند
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • نقش موثر ایران در کریدورهای بین‌المللی از اقدامات تا انتقادات
  • دلیل توقف قطار افغانستان _ترکیه / تکذیبیه مسئولین راه آهن از سر بی اطلاعی بود+فیلم
  • رشد ۱۰۷ درصدی تناژ بارگیری محمولات در راه آهن فارس
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبی سریلانکا توسط ایران/توسعه صادرات فنی و مهندسی در دستورکار
  • حمل ریلی شمش از فولاد پاسارگاد به بلغارستان برای نخستین بار در راه آهن فارس