Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنااز لرستان؛ محمودحجتی پنج شنبه  در سفر به لرستان ودر حاشیه مراسم افتتاح فاز اول پروژه گردشگری، آگروتوریسم و مجتمع خیریه درمانی، آموزشی و فرهنگی فجر  به خبرنگاران اظهار کرد: یکی از معضلات کشور کمبود آب بوده چراکه ریزش‌های جوی ما یک سوم متوسط جهانی است.

اوبا اشاره به اینکه امسال شاهد بارش‌های خوبی در کشور به خصوص غرب و استان لرستان بودیم، افزود: خوشبختانه در افزایش بهره‌وری آب موفق عمل کرده‌ایم و توانستیم راندمان آبیاری را بالا ببریم به طوری که هم‌اکنون این آمار از حدود ۳۹ به ۴۴ درصد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجتی  متوسط بهره‌وری در عملیات به‌زراعی را حدود شش درصد طی پنج سال اخیر عنوان کرد و یادآورشد: این آمار در تاریخ کشاورزی ایران بی‌سابقه بوده است.

او با بیان اینکه هم‌اکنون از خشکه‌کاری به سمت شیوه‌های نوین زراعی از جمله نشاکاری حرکت کرده‌ایم، خاطر نشان کرد: با اقداماتی که انجام شده افزایش ۳۰ درصدی بهره‌وری در مصرف آب و توسعه کشت‌های گلخانه‌ای را شاهد بوده‌ایم.

اوبا اشاره به اینکه امسال رکورد بالایی در زمینه توسعه گلخانه داشته‌ایم، تصریح کرد: پیش بینی شده که تا شب عید امسال ۳۰۰۰ هکتار توسعه گلخانه‌ای داشته باشیم و امروز نیز شاهد افتتاح فاز دوم گلخانه مدرن لرستان بودیم.

 وزیرجهادکشاورزی ابراز امیدواری کردبا همت مسئولان فاز سوم نیز در سال آینده به بهره‌برداری برسد.

او در خصوص   میوه شب عید  ،تاکید کرد: با پیش‌بینی‌های خوبی که به عمل آمد مقدار مورد نیاز سیب خریداری و به استان‌ها انتقال داده شده است، همچنین دو سوم پرتقال منتقل و مابقی نیز ارسال خواهد شد.

حجتی ضمن اشاره  به قیمت گوشت  با بیان اینکه طی مصوبه‌ای جابجایی دام‌ها به مرز کنترل شد،گفت: هم‌اکنون اثر این کاهش تردد دام‌ها را در قیمت گوشت شاهد هستیم.

او با اشاره به گوشت وارداتی نیز  یادآورشد: مقرر شد که توزیع این گوشت‌ها هدفمند باشد و عمدتا به سمت گروه‌های هدف در چهارچوب اتحادیه‌ها و تعاونی‌های کارگری، کشوری، لشگری و دانشگاه‌ها باشد.

به گفته وزیرجهاد کشاورزی هم‌اکنون تثبیت قیمت را داریم و امیدواریم بتوانیم به نرخ منطقه‌ای برگردانیم.

اوضمن اشاره  به موضوع نهاده‌های دامی بیان کرد: هم‌اکنون در این رابطه کمبودی نداریم اما در طول سال چند شوک وارد شد که آثار تبعی از خود به جا گذاشت.

به گفته حجتی در اوایل پاییز بحث اعتصاب کامیون‌داران را داشتیم که چند روز عرضه را با وقفه روبرو کرد اما سریع به تعادل رسید.

او ادامه داد:متاسفانه یک ماه گذشته نیر در رابطه با جابجایی ارز مشکلاتی پیش آمد که در بحث نهاده‌ها نیز تاثیر گذاشت چراکه ذرت، کنجاله و سویا را وارد می‌کنیم و وابسته‌ایم.

حجتی عنوان کرد: وقفه چند روزه‌ای پیش آمد اما از ذخایر راهبردی استفاده کردیم و این موضوع کنترل شد.

ویزجهادکشاورزی با بیان اینکه  هم‌اکنون بیش از دو میلیون تن نهاده در بنادر داریم که در حال حمل بوده و کشتی‌هایی نیز در حال ورود هستند،گفت: در زمینه تامین نهاده‌های دامی هیچ نگرانی وجود ندارد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارز شب عید کشاورزی گردشگری میوه شب عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۰۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با احداث سد آبریز کهگیلویه، دیگر زنان و دختران این شهرستان برای گوجه چینی به استانهای همجوار نمی روند.

سید علی احمدزاده دوشنبه شب ۱۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور از همه مسئولان استانی، شهرستانی و دست‌اندرکاران این اجلاسیه قدردانی کرد و افزود: خدمات یکسال اخیر این دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد بیشتر از ۱۰ سال گذشته بوده است؛ پیشرفت فیزیکی این پروژه‌ها به جایی رسیده که امسال فاز اول دو پروژه بزرگ لیکک و کهگیلویه به بهره‌برداری می‌رسد.

وی اظهارکرد: ما مردم استان کهگیلویه و بویراحمد یک آرزوی بزرگ و دردی بر دل مانده داریم و آن هم سد «آبریز» است؛ سدی که اگر احداث شود هرساله حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان به درآمد کشاورزان حومه شرقی کهگیلویه اضافه می‌شود و دیگر زن‌ها و دختران این استان برای گوجه‌چینی به استان‌های همجوار نمی‌روند و دیگر شب‌ها دل مردهای خانواده در این راه‌های طولانی برای یک لقمه نان نمی‌لرزد بنابراین این یک آرزوی بر دل مانده ماست.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: همراه با نماینده کهگیلویه بزرگ برای کلنگ‌زنی پتروشیمی چرام بسیار تلاش کردیم که کلنگ‌زنی آن در سفر دوم رئیس‌جمهور به تأخیر افتاد. به‌عنوان یک مطالبه عمومی از جناب آقای منصوری درخواست دارم و مطمئن هستم که کمک خواهند کرد تا کلنگ پتروشیمی چرام بر زمین‌زده شود تا برای حدود سه هزار و ۵۰۰ جوان اشتغال ایجاد شود. این پروژه به‌صورت مستقیم حدود یک هزار شغل ایجاد خواهد کرد.

احمد زاده با اشاره به پتروشیمی گچساران تصریح کرد: حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان در کمتر از یک‌سال به پتروشیمی گچساران تزریق شد؛ این پروژه سرعتی گرفت که از ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی به ۹۸ درصد رسید و افتتاح شد. پتروشیمی پلیمر دهدشت به ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد تا سال آینده به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: امروز مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ‌زنی شد؛ این پروژه حدود ۸۰۰ نیرو برای احداث نیاز دارد که برای احداث فازهای بعدی به حمایت ویژه دولت و سرمایه‌گذار نیاز دارد، اگر دولت از این پروژه حمایت کند این پروژه زودتر به بهره‌برداری می‌رسد و شغل پایدار برای حدود ۵۰۰ نفر از جوانان این شهرستان و این منطقه ایجاد خواهد کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این استان مخزن ثروت‌های بزرگ است، عنوان کرد: شهرستان بهمئی حدود ۵۶ حلقه چاه نفت فعال دارد و ۱۸۳ هزار بشکه نفت از این شهرستان استخراج داریم، ۵۵۵ هزار بشکه نفت از گچساران استخراج می‌شود، در یاسوج نیز میدان گازی مختار برای جبران گاز کشور کلنگ‌زنی شده است، ۱۰ درصد آب کشور را دارد اما سدها برای این استان ساخته نشده است و لب مردم روستاها و زمین‌های کشاورزی تشنه هست. در حالی‌که ۱۰ درصد آب کشور را داریم و ۱۱ میلیارد متر مکعب آب از این استان خارج می‌شود.

احمدزاده تاکید کرد: حداقل بخشی از این حق‌آبه را به خود استان بدهید، سد خرسان ۳ بخش اعظم آب رودخانه بشار، کبگیان و دامنه‌های دناست اما این آب برای کرمان، یزد و اصفهان منتقل می‌شود. آن‌ها هم برادران ماست اما سهم مردم روستاها، زمین‌های کشاورزی را بدهید.

وی تصریح کرد: این مطالبه‌ مردم کهگیلویه و بویراحمد است، حقوقی که متعلق به خودمان است اما به آن دسترسی پیدا نکردیم، این استان ابر مخزن نفت و گاز جهان است، این مردم ثروتمندترین مردم دنیا هستند، نباید رفتاری شود که به ما مناطق کم برخوردار یا محروم گفته شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ما مردم استان کهگیلویه و بویراحمد ثروتمندانی هستیم که اجازه نمی‌دهند دست به جیب کنیم و از حساب‌هایمان برداشت کنیم البته در این دولت اراده‌ی آیت‌اله رئیسی برای اجرای عدالت انجام شده است. کمک کنید تا از این ثروت‌های خدادادی عظیم خودمان بهره‌مند شویم.

احمدزاده اظهارکرد: هنوز رودخانه‌هایی در روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که برای عبور از آنها تلفات می‌دهیم، رود خرسان، بید انجیر، پل وحدت، موگرمو و پل شهید طیب تلفات می‌دهند در حالی که آرزوی شهید طیب این بود که یک روزی پلی برای روستاها ساخته شود. امسال تلاش کردیم که آرزوی شهید طیب را برآورده کنیم و از این مرحله می‌گذریم تا روی رودخانه‌ها و روستاها کشته ندهیم.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: اگر جاهایی کوتاهی هست به پای آن رئیس‌جمهور متدین، ولایی، پایبند به انقلاب، قدردان خانواده‌های شهدا و مجاهدین اسلام و رزمندگان ننویسید به پای من «احمدزاده» بنویسید و از اینکه نمی‌توانم همه‌ مشکلات را برطرف کنم همین‌جا عذرخواهی می‌کنم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • انجام کارهای بی‌منت در گرو داشتن تفکر بسیجی است
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه