Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-01@22:12:56 GMT

مشاهده شدن یوفو در آسمان استرالیا

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۴۱۰۲۲

به گزارش ایلنا، ویدئویی که به تازگی توسط پلیس استرالیا منتشر شده است، یک یوفوی عجیب را در نزدیکی محل وقوع صاعقه در آسمان این کشور نشان می‌دهد. این ویدئو که توسط دوربین مدار بسته ایستگاه پلیس شهرک بروم در استرالیای غربی تهیه شده است، این یوفوی دایره‌ای شکل را که در نزدیکی صاعقه قرار دارد نشان می‌دهد. در این ویدئو که تبدیل به ویدئویی داغ در توئیتر شده است، مشاهده می‌شود پس از وقوع صاعقه و روشن شدن آسمان این یوفو در کنار ابر‌ها پدیدار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلیس بروم استرالیا با کپشن «پس از بررسی ویدئوی ضبط شده دوربین مدار بسته ساحل مشخص شد که ما تنها نیستیم.»این ویدئو از زمان انتشار تاکنون بیش از ۵۰۰۰ بازدیدکننده داشته است. همچنین انتشار این ویدئو واکنش متفاوت کاربران را به همراه داشت. یکی از کاربران در کامنتی نوشت: «ویدئوی دیوانه کننده!

این‌ها همان فرازمینی‌های لعنتی هستند اما مطمئن نیستم که آن‌ها از ناحیه ۵۱ آمریکا بودند یا موجودات بین کهکشانی!» همچنین کاربر دیگری نوشت: «جالبه! شبیه به یک توپ درخشان بود.»این در حالی بود که برخی کاربران نیز نظرات متفاوتی داشتند و تصویر ایجاد شده را حاصل انعکاس نور دانستند.

گفتنی است؛ این نخستین بار نیست که رویت یک یوفو حین وقوع صاعقه در آسمان خبرساز می‌شود. سال گذشته نیز رویت یک یوفوی مثلثی شکل حین وقوع صاعقه‌ای قوی در آسمان آمریکا خبرساز شده بود. رویت این یوفوی عجیب در آسمان استرالیا در حالی خبرساز می‌شود که چند روز پیش نیز رویت یوفویی درخشان در آسمان منطقه‌ای در سوئیس خبرساز شده بود. یک شهروند سوئیسی با کمک دوربین اینفرارد شب هنگام ویدئویی از این یوفو که با سرعتی بسیار زیاد در آسمان در حال حرکت بود تهیه کرد.

منبع: رکنا

منبع: ایلنا

کلیدواژه: توئیتر جهان دوربین استرالیا دوربین مدار بسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۱۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، دولت فدرال استرالیا و دولت ایالت کویینزلند حدود یک میلیارد دلار استرالیایی (۶۰۰ میلیون دلار آمریکایی) در یک استارت آپ رایانش کوانتومی به نام PsiQuantum سرمایه گذاری کرده اند تا نخستین رایانه کوانتومی مفید و کاربردی جهان را بسازند.

رایانش کوانتومی تاکنون به طور کلی فعالیتی مخصوص بخش خصوصی بوده که شرکت های بزرگ فناوری مانند گوگل، آی بی ام، مایکروسافت میلیون ها دلار در توسعه آن سرمایه گذاری کرده اند. جرمی اوبراین و تری رودلف محققان استرالیایی PsiQuantum را تاسیس کرده اند.

هرچند شرکت های درگیر ساخت رایانه های کوانتومی معتقدند نسل جدید این فناوری می تواند به سرعت مشکلات را حل کند اما تلاش های اولیه آنها برای نشان دادن عملکرد آن کاملاً با مشکلات دنیای واقعی فاصله دارد.

کتی فولی محقق ارشد این پروژه در این باره می گوید: رایانه های کوانتومی به زودی می توانند به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شوند و شیوه حل مشکلات مانند یافتن مسیرهای حمل ونقل، سازماندهی بنادر یا کنترل لجستیک برای المپیک ۲۰۳۲ بریزبن را دگرگون کند.

PsiQuantum اعلام کرده نخستین رایانه کوانتومی خطاپذیر جهان را می سازد که بدون خطا و برخلاف رایانه های کوانتومی فعلی است. این امر سبب می شود رایانه های کوانتومی برای مقاصد تحقیقات دفاعی و صنعتی کارآمد باشد.

PsiQuantum به جای استفاده از ابررساناها برای ساخت رایانه های کوانتومی، از روش همجوشی محور استفاده می کند که در آن فوتون ها به عنوان کیوبیت عمل می کنند و مانند رایانه های امروزی، روی تراشه های نیمه رسانا پردازش می شوند.

قرار است نخستین رایانه کوانتومی در مقیاس کاربردی یک میلیون کیوبیت فیزیکی داشته باشد و با استفاده از یک خنک کننده برودتی عمل می کند.

یکی از بنیانگذاران این استارت آپ اعلام کرد محققان کویینزلند از ۲۵ سال قبل روی درک فرایندهای فیزیکی رایانش کوانتومی تمرکز کرده اند. اما در دهه قبل این مشکلات قابل حل شدند.

کد خبر 6094041 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • مالک استقلال در خانه کشتی رویت شد (عکس)
  • ژاکت مدیر بایرن خبرساز شد: بیش از ۳۰ سال قدمت!
  • ببینید | سکانس جنجالی سرو مشروبات الکی در سریال خبرساز تلویزیون!
  • آسمان عراق نارنجی شد | ویدئو
  • اعتراضات دانشجویان طرفدار فلسطین، تهدیدی برای یهودیان نیست
  • قیمت پایین تلویزیون ۴K هواوی خبرساز شد/ عکس