Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@06:02:14 GMT

نسخه واحدی برای نیاز بازار کار خوزستان نوشته نشده است

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۴۱۰۲۸

نسخه واحدی برای نیاز بازار کار خوزستان نوشته نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی منصوری پنجشنبه شب در جلسه کارگروه اشتغال خوزستان که با حضور وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: فرآیند ارائه تسهیلات برای اشتغالزایی به صورت متوسط ۱۳۵ روز است در حالی که باید حداکثر ۵۵ روز باشد؛ نگران انحراف جدی در طرح های اشتغالزایی بودیم ولی استان خوزستان روند خوبی از نظارت را پیاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه اقداماتی که باید انجام شود، از ابتدای سال گذشته با تحقیق در حوزه مطالعات میانی و طرح تکاپو، اقدامات لازم صورت گرفته است.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اصلاح جهت گیری استخدامی ها در پروژه های نفتی خوزستان گفت: در خوزستان انجمن سازندگان تجهیزات نفتی به صورت قوی در سطح ملی فعالیت می کند؛ واقعیت این است که اغلب سازندگان فقط قطعه سازی می کنند و به تجهیزات پیچیده ورود نمی کنند.

منصوری بیان کرد: صنعت نفت آماده سفارش دادن تجهیزات و قطعات حوزه تخصصی خود است و متخصصان این صنعت در کشور باید بیشتر پرورش داده شوند.

وی خبر داد: نیاز بازار کار خوزستان در شمال استان کشاورزی، در بخش مرکزی صنایع بزرگ و خدمات  است و در جنوب غربی و شرقی نیاز اشتغالزایی تفاوت دارد.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نسبت قابل توجهی از جمعیت بیکار در استان خوزستان، بیکاران کم سواد هستند و در این شرایط سرمایه گذاری ها مشکل بیکاری را حل نمی کند.

منصوری با اشاره به نیاز به افراد متخصص در حوزه تعمیر و نگهداری قایق، کشتی و لنج برای خوزستان ادامه داد: نسخه واحدی برای نیاز بازار کار خوزستان نوشته نشده چون نیاز در نقاط مختلف این استان متفاوت از یکدیگر است.

کد خبر 4548929

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۱۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت گوشی امروز ۴ اردبیهشت ۱۴۰۳

به گزارش صدای ایران،گلکسی S۲۴ اولترا نسخه یک ترابایت که در بدو ورود به بازار موبایل بیش از ۱۰۰ میلیون قیمت خورده بود، فعلا ۹۵ میلیون ارزش دارد.

گلکسی S۲۴ اولترا نسخه ۲۵۶ گیگ را می‌شود با بودجه‌ای در حد و اندازه ۷۰ میلیون خرید، اما کف قیمت آیفون ۱۳ معمولی که یکی از محبوب‌ترین مدل‌های سال‌های گذشته است، به ۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می‌رسد.

قیمت آیفون ۱۳ نسخه ۱۲۸ گیگ با پارت‌نامبر CH در این محدوده قرار می‌گیرد و یکسری از فروشنده‌ها بابت فروش آیفون ۱۳ پرو مکس نسخه یک ترابایت تا ۱۲۰ میلیون قیمت می‌گذارند.

ردمی A۲ پلاس شیائومی در طرف مقابل یکی از محبوب‌ترین گوشی‌های اقتصادی بازار است و این یکی با ۶۴ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی قریب چهار میلیون تومان قیمت دارد.

پرفروش‌ترین گوشی‌های بازار موبایل

گلکسی A۱۵ نسخه ۱۲۸+۴

شش میلیون تومان

گلکسی A۰۵s نسخه ۶۴+۴

چهار میلیون و ۸۵۰ هزار تومان

گلکسی A۵۴ نسخه ۲۵۶+۸،

۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان

گلکسی A۵۵ نسخه ۲۵۶+۸،

۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

گلکسی A۳۴ نسخه ۱۲۸+۸،

۱۱ میلیون تومان

گلکسی A۳۵ نسخه ۲۵۶+۸،

۱۶ میلیون تومان

گلکسی S۲۴ اولترا نسخه یک ترابایت

۹۵ میلیون تومان

ردمی نوت ۱۳، ۴G نسخه ۲۵۶+۸

هشت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس نسخه ۵۱۲+۱۶،

۲۳ میلیون تومان

ردمی A۲ پلاس نسخه ۶۴+۳ گیگ

چهار میلیون تومان

ردمی A۳ نسخه نسخه ۱۲۸+۴

پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومان

ردمی ۱۳C نسخه ۲۵۶+۸

شش میلیون و ۳۰۰ هزار تومان

پوکو X۶ پرو نسخه نسخه ۵۱۲+۱۲،

۱۷ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان

آیفون ۱۳ نسخه ۱۲۸ گیگ پارت‌نامبر CH

۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

آیفون ۱۳ پرو مکس نسخه یک ترابایت پارت‌نامبر ZZA

۱۲۰ میلیون تومان

دیگر خبرها

  • بروزرسانی بزرگ واتس آپ در راه است
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • نشریه آمریکایی: رشد صنایع دفاعی ایران نتیجه تحریم است
  • بورس تغییر جهت داد
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت
  • قیمت گوشی امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • بورس امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • قیمت گوشی امروز ۴ اردبیهشت ۱۴۰۳
  • بورس امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار