Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه یکی از تبصره های مصوب صحن علنی در روز سه شنبه گذشته اختصاص هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی برای نوسازی مدارس است و قطعی شد که به بودجه ۱,۸۵۰ میلیارد تومانی ما اضافه شود گفت: تا الان، قاطعانه می‌توان گفت که برای سال ۹۸ حدود ۲,۸۵۰ میلیارد تومان بودجه داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهراله رخشانی‌مهر در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت بودجه‌ای سازمان نوسازی مدارس اظهار کرد: سال گذشته رئیس سابق سازمان نوسازی مدارس اعلام کرده بود که اعتبارات نوسازی با کاهش ۳۵ درصدی به رقم حدود ۵۱۸ میلیارد تومانی در لایحه بودجه سال ۹۷ رسیده است اما امسال رقمی که سازمان برنامه و بودجه در لایحه پیشنهاد داده ۱,۸۵۰ میلیارد تومان است. یعنی رشد بیش از سه و نیم برابری بودجه ما در لایحه سال ۹۸ نسبت به لایحه سال ۹۷ که نشان دهنده نگاه مثبت همکاران سازمان برنامه و بودجه نسبت به نوسازی مدارس و توجه آنها به مناطق محروم است.

وی افزود: این بودجه به کمیسیون تلفیق رفت و در کمیسیون تلفیق شش مصوبه دیگر نیز برای نوسازی مدارس مصوب کردند که اکنون به صحن علنی رفته است و امیدوارم آن مصوبات در صحن علنی هم رای بیاورد. اگر اینگونه شود و آن مصوبات در صحن تصویب شوند و تخصیص مناسب بدهند می‌شود گفت که اعتبار قابل توجهی برای نوسازی در سال ۹۸ خواهیم داشت.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه یکی از تبصره‌هایی که روز سه شنبه در صحن علنی رای آورد، حدود هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی برای نوسازی مدارس است و قطعی شد که به آن ۱,۸۵۰ میلیارد تومان اضافه شود اظهار کرد: پس تا همین الان قاطعانه می‌توان گفت که برای سال ۹۸ حدود ۲,۸۵۰ میلیارد تومان بودجه داریم.

رخشانی مهر ادامه داد: به علاوه چند تبصره دیگر که اگر رای بیاورند رقمی بر بودجه ما افزوده خواهد شد؛ مانند مالیات آستان قدس ،‌۲۰ درصد ورودی حساب ذخیره ارزی و افزایش سهم ما از اعتبارات گاز از این جمله هستند.

وی درباره مالیات آستان قدس رضوی گفت: این مورد در قوانین دائمی برنامه ششم و قانون الحاق آمده بود که مالیات آستان قدس و … برای برقراری عدالت آموزشی به نوسازی مدارس بیاید که اجرایی نشده بود، اما امسال برش بودجه‌ای آن وارد برنامه بودجه ۹۸ شد و اگر محقق شود عدد قابل توجهی است و می‌تواند بخشی از مشکلات را حل کند و با توجه به اینکه نقدی هم هست ترکیب این بودجه نقدی با اوراقی که دولت تخصیص می‌دهد جهشی را رقم می‌زند. البته اگر در صحن تصویب شود، سازوکار اجرایی کردن آن باید بررسی و تدوین شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره سرنوشت سه میلیارد دلار از محل حساب ذخیره ارزی که قرار بود به سازمان نوسازی تعلق بگیرد اظهار کرد: آن سه میلیارد دلار در کمیسیون فرعی اقتصادی دولت مطرح شد و نظر آنها با آموزش و پرورش همراه بود که آن را برای نوسازی مدارس درنظر بگیرند که منوط شد به تصویب آیین‌نامه‌ای در هیئت دولت تا بر اساس آن نحوه هزینه کرد اعتبارات حساب ذخیره ارزی را مشخص کنند. این آیین نامه مصوب شده و طبق آخرین پیگیری ها قرار است طی هفته آینده کمیسیون اصلی اقتصادی دولت برگزار شود و آنجا تصمیم بگیرند که چقدر از محل حساب ذخیره ارزی برای نوسازی مدارس درنظر بگیرند.

رخشانی مهر افزد: بسیار جدی پیگیری انجام دادیم و نسبت به موضوع منفعل نبودیم و امیدوارم تصمیم مناسبی برای آن گرفته شود و مشکلات را برطرف کنیم.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در پاسخ به اینکه آیا بودجه سال آینده قابل قبول است، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی موجود، این بودجه را قابل قبول می‌دانم؛ اما قطعا تحول آفرین نیست و جمع‌آوری همه مدارس ناایمن با شرایط فعلی و با این اعداد و ارقام امکان پذیر نیست.

وی افزود: ولی مقایسه بودجه سه سال اخیر نشان می‌دهد، همکاران سازمان برنامه و نمایندگان مجلس پذیرفته‌اند که باید به سازمان نوسازی توجه بیشتری داشته باشند.

رخشانی مهر با بیان اینکه ما در سه ماهه اول سال ۹۷ حدود ۱۱۰ درصد تخصیص گرفته‌ایم، گفت: در لایحه بودجه سال ۹۷، ۵۱۸ میلیارد تومان بودجه داشتیم که ۱۰۰۰ میلیارد تومان هم بعدا در مجلس به آن اضافه شد و به ۱۵۱۸ میلیارد تومان افزایش یافت و سازمان برنامه هم ۱۱۰ درصد تخصیص داد و به این ترتیب اعتبارات امسال به بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان رسید و بین استان‌ها توزیع شد. برآورد ما این بود که می‌توانیم پروژه‌های نیمه تمام  را تکمیل کنیم، اما نوسان قیمتی پیش آمد و با افزایش قیمت مصالح درگیر مشکلات جدید شدیم. ما پروژه‌ها را به مناقصه می‌گذاریم، ولی پیمانکار به دلیل نوسانات قیمتی شرکت نمی‌کند و وقتی پیمانکار نداشته باشیم، امکان جذب اعتبار نیز برایمان وجود ندارد و اکنون یک نگرانی ما همین است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: با افزایش قیمت مصالح، هزینه تمام شده پروژه‌ها نیز  بالاتر می‌رود و نمی‌توانیم قاطعانه بگوییم که رشد چندبرابری نسبت به کلاس‌های افتتاح شده در مهر ۹۷ داریم، اما قطعا رشد خواهیم داشت. در سال جاری، ۸۰۰۰ کلاس درس در مهرماه و ۲۰۰۰ کلاس در دهه فجر تحویل دادیم و مجموعا  در سال ۹۷، ۱۰ هزار کلاس درس را بهره‌برداری کردیم که با توجه به جمیع جهات قابل قبول است و برای سال ۹۸ هم حتما بیش از ۱۰ هزار کلاس درس تحویل خواهیم داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بودجه نوسازی مدارس سازمان نوسازی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۱۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه می‌خواهیم مبادی آسیب‌های اجتماعی را از مدرسه ببندیم گفت:تقویت فعالیت‌های پرورشی اولین لبیک دولت به صحبت‌های اخیر رهبر انقلاب است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای عالی اجتماعی کشور اظهار کرد: تقویت پرورشی اولین لبیک دولت به صحبت‌های اخیر رهبر انقلاب است.

وی افزود: طرح نماد یا همان نظام مقابله با آسیب‌های اجتماعی در وزارت آموزش و پرورش پیگیری می‌شود و می‌خواهیم مبادی آسیب‌های اجتماعی را از مدرسه ببندیم و راه درست همین است.

تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تصویب نظام جامع راهنمایی و مشاوره در وزارت آموزش و پرورش گفت: هم‌اکنون به ازای هر 12 دانش‌آموز یک ساعت خدمات مشاوره در مدارس تصویب شده است، بر این اساس تعداد مراکز مشاوره آموزش و پرورش به 700 مرکز رسیده است که در گذشته 30 مرکز بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۰ پروژه خیری در چهارمحال و بختیاری فعال است
  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز