Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش ایسکانیوز، سرهنگ کارآگاه علی ولیپور گودرزی گفت: در سال ۸۹ فردی بر اثر یک سانحه از ناحیه صورت دچار آسیب جدی می شود و برای معالجه به یکی از بیمارستان های تهران اعزام و توسط یکی از پزشکان متخصص این بیمارستان تحت عمل جراحی قرار می گیرد.

وی افزود: متهم پس از معالجه به بهانه های واهی و از جمله راضی نبودن از نتیجه عمل جراحی برای پزشک معالج خود ایجاد مزاحمت می کند و با پیدا کردن شماره موبایل وی، در تماس های مختلف ضمن تهدید وی برای عملی نکردن تهدیدات خود، ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومان وجه نقد درخواست می کند که با اعلام شکایت از سوی شاکی، با تلاش های صورت گرفته این فرد دستگیر و به اداره ۱۶ پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل می شود که پس از دستگیری با ابراز ندامت و پشیمانی و درخواست عفو و گذشت از سوی متهم با رضایت دکتر معالج، پرونده مختومه و متهم نیز آزاد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام انتظامی گفت: پس از گذشت حدود ۸ سال از این رویداد، در ۱۵ بهمن ماه سال جاری در پی تماس های تهدید آمیز با جراح مذکور، وی به دادسرای جنایی مراجعه و اعلام می کند که فردی وی و خانواده اش را تهدید می کند و از وی برای عملی نکردن تهدیداتش یک میلیارد و ۲۸۶ میلیون تومان پول درخواست کرده است.

سرهنگ ولیپور گودرزی گفت: با اعلام شکایت این پزشک جراح و پیگیری قضایی کارآگاهان این یگان وارد عمل شده و در بررسی های خود به سرنخ هایی برمی خورند که نشان از حضور همان متهم اولی دارد.

مدتی بعد تهدیدات از سوی فرد ناشناس بیشتر شده و اعلام می کند که در صورت عدم پرداخت وجه درخواستی به همسر و کودکان پزشک مذکور آسیب می رساند که با پیگیری های پزشک جراح و همکاری شبانه روزی کاراگاهان اداره ۱۶ پلیس آگاهی پایتخت، این متهم در یک سفره خانه واقع در نیاوران شناسایی و دستگیر می شود.

پس از انجام عمل های جراحی به بهانه این که می خواهم از پزشک جراح تشکر کنم شماره تلفن و آدرس منزل وی را به دست آوردم

متهم در تحقیقات انجام شده گفت که پس از انجام عمل های جراحی به بهانه این که می خواهم از پزشک جراح تشکر کنم شماره تلفن و آدرس منزل وی را به دست آوردم و با توجه به وضعیت نامناسب مالی خود و وضعیت خوب مالی پزشک جراح تصمیم گرفتم به بهانه این که عمل جراحی انجام شده روی صورتم مشکل پیدا کرده از وی اخاذی کنم که در مرحل اول دستگیر و ابراز ندامت کردم اما در مرحله دوم به خاطر فشارهای مالی مجددا به کار ناتمام مرحله قبلی خود پرداختم و سعی کردم با تهدید به شکایت از وی، اخاذی کنم.

سرهنگ گودرزی تصریح کرد: متهم که فردی ۴۲ ساله است، دارای اعتیاد به مصرف مشروبات الکلی و موادمخدر صنعتی است که اظهار کرده به خاطر اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی شرایط روحی و روانی مناسبی ندارد.

متهم که فردی ۴۲ ساله است، دارای اعتیاد به مصرف مشروبات الکلی و موادمخدر صنعتی است که اظهار کرده به خاطر اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی شرایط روحی و روانی مناسبی ندارد

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اشاره به اینکه از مخفیگاه این متهم مواد مخدر(شیشه) و مشروبات الکلی کشف شده است، گفت: متهم به دستور بازپرس شعبه ۱۰ بازپرسی دادسرای جنایی تهران برای انجام آزمون های روانی و همچنین انجام تست های اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی، در اختیار کارآگاهان اداره ۱۶ پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارد.

مهر

انتهای پیام/

20 / 20 اخاذی بیمار از پزشک معالج معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت سرهنگ کارآگاه علی ولیپور گودرزی درخواست یک میلیارد و ۲۸۶ میلیون تومان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۱۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سنگ کیسه صفرا یکی از موارد ایجاد درد در افراد و اختلال در زندگی روزمره آنها است، سنگ کیسه صفرا یا سنگ صفرا، مواد جامدی هستند که در کیسه صفرا (کیسه صفرایی) که یک عضو کوچک و مثلثی در داخل کبد است، ایجاد می‌شوند. این سنگ‌ها از ترکیبات مختلف از جمله کلسترول، کلسیم بیلیروبینات و مواد دیگر تشکیل شده‌اند.

عواملی مانند ژنتیک، مصرف غذاهای پرچرب و پرکلسترول، چاقی، دیابت، عوامل هورمونی و تغییرات در ترکیب صفرا می‌توانند به افزایش خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا منجر شوند.

علائم سنگ کیسه صفرا

علائم سنگ کیسه صفرا ممکن است شامل درد شدید در ناحیه بالینی راست باله، تهوع، استفراغ، احساس سنگینی و احساس پر شدن در ناحیه شکم باشد. در صورت بروز علائم مشابه، تشخیص و درمان سنگ کیسه صفرا توسط پزشک انجام می‌شود.

تشخیص سنگ کیسه صفرا

برای تشخیص سنگ کیسه صفرا، پزشک ممکن است از روش‌های تشخیصی مختلف استفاده کند، از جمله:

آزمایش خون: آزمایش خون می‌تواند نشان دهنده وجود التهاب یا عفونت در کبد یا کیسه صفرا باشد.

سونوگرافی: این روش تصویربرداری با فرکانس بالا است که از امواج صوتی برای تولید تصاویر از داخل بدن استفاده می‌کند. با استفاده از سونوگرافی، سنگ‌های موجود در کیسه صفرا و مجاری صفرا مشاهده می‌شوند.

سیتی‌اسکن: سیتی‌اسکن نیز می‌تواند به پزشک کمک کند تا سنگ‌های کیسه صفرا و مجاری صفرا را تشخیص دهد.

انجام ام‌آر‌‌آی: این روش تصویربرداری با مغناطیس است که ممکن است برای تشخیص سنگ کیسه صفرا مورد استفاده قرار گیرد.

درمان سنگ کیسه صفرا

درمان سنگ کیسه صفرا ممکن است به شرایط و اندازه سنگ، علائم، و وضعیت کلی بیمار بستگی داشته باشد. در برخی موارد، اگر سنگ کوچک باشد و علائم قابل تحمل باشند، ممکن است نیاز به درمان فوری نباشد و پزشک ممکن است توصیه کند منتظر بمانید تا سنگ به طور طبیعی از بدن خارج شود.

اما اگر سنگ بزرگ باشد یا علائم شدیدی از جمله درد شدید، تب، استفراغ، تهوع، و التهاب وجود داشته باشد، ممکن است نیاز به درمان فوری داشته باشید. روش‌های درمانی معمول برای سنگ کیسه صفرا شامل:

جراحی: در موارد شدید و پیچیده، پزشک ممکن است توصیه به انجام عمل جراحی برای برداشتن سنگ کیسه صفرا داشته باشد. این عمل ممکن است به صورت باز یا از طریق لاپاراسکوپی (جراحی کم‌تهاجم) انجام شود.

شکستن سنگ: در روش‌های غیرجراحی، مانند کولانگیوگرافی تخلیه‌ای (ERCP) یا لیتوتریپسی شوکی موج (ESWL)، سنگ‌های کوچک شکسته و از بدن خارج می‌شوند.

استفاده از داروها: برخی داروها مانند اسپاسمولیتیک‌ها (برای کاهش تشنج) یا داروهای حل سنگ (برای حل سنگ‌های کلسیمی) ممکن است به عنوان گزینه درمانی مورد استفاده قرار گیرند.

پزشک پس از انجام تشخیص دقیق، شما را راهنمایی می‌کند که روش درمان مناسب برای شما چیست و چگونه باید با عوارض و پیامدهای آن روش موافقت کنید. همچنین، پس از درمان، پزشک ممکن است نکات و تغییرات در سبک زندگی و رژیم غذایی شما را نیز توصیه کند تا از عود سنگ کیسه صفرا جلوگیری شود.

ERCP: این روش تصویربرداری و درمانی است که با استفاده از یک دستگاه انعقاد و دستگاه فیبرواسکوپ، به پزشک امکان می‌دهد تا به طور مستقیم به داخل کبد و مجاری صفرا دسترسی پیدا کند و سنگ‌ها را حذف کند.

در نهایت پزشک ممکن است بر اساس علائم و نتایج آزمایش‌های تصویربرداری، تشخیص نهایی را قطعی کند و برنامه درمانی مناسب را برای شما تعیین کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعرض جنسی به زنان به بهانه حضورشان بر سر مزار مادر!
  • دستگیری مردی که به بهانه شرکت در مراسم ترحیم مادرش به زنان تعرض می‌کرد
  • تعرض به زنان به بهانه شرکت در مراسم ترحیم
  • کشف جسد دست و پابسته زن ثروتمند در کمد | خدمتکار خانه دستگیر شد
  • آزار زنان در مراسم ترحیم؛ متهم به مادرمرده هم رحم نکرد | مرد موطلایی از طعمه‌ها فیلم سیاه می‌گرفت
  • یک متهم کمتر از ۳ ساعت در گرگان دستگیر شد
  • ترفند وحشتناک این متهم برای اخاذی از زنان در اینستاگرام ؛ جزئیات ماجرا را ببینید | ویدئو
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • کلاهبردار ۱۶۰ میلیارد ریالی در کرمانشاه دستگیر شد
  • متهم به ۲۰۰ فقره موبایل قاپی در مشهد دستگیر شد