Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@17:13:41 GMT

کره شمالی درباره بحران غذایی در این کشور هشدار داد

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۴۱۳۲۲

کره شمالی درباره بحران غذایی در این کشور هشدار داد

تهران- ایرنا- کره شمالی در نامه ای به سازمان ملل درباره بحران غذایی در سال 2019 هشدار و از نصف شدن سرانه جیره مردم این کشور خبر داد و خواستار کمک سازمان های بین المللی در این زمینه شد.

به گزارش بامداد جمعه ایرنا، خبرگزاری رویترز گزارش داد که کره شمالی در نامه ای بدون تاریخ به سازمان ملل که به رویت این خبرگزاری رسیده، درباره بحران غذایی در سال 2019 در این کشور هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نامه آمده است که کره شمالی با کمبود 1.4 میلیون تن مواد غذایی در سال جاری میلادی مواجه شده و سرانه جیره غذایی مردم این کشور را نصف کرده است.
نمایندگی کره شمالی در سازمان ملل که این نامه را ارائه کرده، این بحران را ناشی از افزایش متوسط دمای هوا، خشکسالی، سیل و تحریم های سازمان ملل دانسته است.
انتشار این نامه دو صفحه ای در حالی انجام می شود که قرار است دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا هفته بعد با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی دیدار کند.
کره شمالی در ازای رفع تحریم های سازمان ملل، پایان دادن به جنگ دو کره و دریافت تضمین های امنیتی به واشنگتن وعده توقف برنامه هسته ای و خلع تسلیحات هسته ای را داده است.
15 عضو شورای امنیت سازمان ملل از سال 2006 تاکنون به اتفاق آرا تحریم ها علیه کره شمالی را با هدف قطع منابع مالی برای برنامه هسته ای پیونگ یانگ، تشدید کرده اند.
کره شمالی در نامه خود به سازمان ملل خواستار کمک سازمان های بین المللی به بحران غذایی در این کشور شده است.
در این نامه تولید مواد غذایی در کره شمالی 4.951 میلیون تن در سال 2018 عنوان شده که نسبت به سال پیشین 503 هزار تن کاهش داشته است.
کره شمالی در حال حاضر تنها امکان واردات 200 هزار تن و تولید 400 هزار تن مواد غذایی را دارد که شکاف حاصل از این کمبود جیره سرانه 550 گرمی مواد غذایی را به 300 گرم کاهش می دهد.
استفان دوژاریک سخنگوی دبیر کل سازمان ملل با اشاره به کمک ها و مشاوره های سازمان های بین المللی به دولت پیونگ یانگ، گفت: این سازمان ها سال گذشته تنها امکان کمک به یک سوم از 6 میلیون نفر از مردم کره شمالی که تخمین زده می شد نیازمند غذا باشند را داشتند.
دوژاریک همچنین تاکید کرد که تنها یک چهارم از درخواست 111 میلیون دلاری سازمان ملل برای کمک به بحران غذایی کره شمالی در سال 2018 تامین شد.
سخنگوی دبیر کل سازمان ملل افزود: به طور کلی 10.3 میلیون نفر از مردم کره شمالی (نصف جمعیت این کشور) نیازمند غذا بوده و 41 درصد از مردم دچار سوء تغذیه هستند.
رهبر کره شمالی در اولین نشست خود با ترامپ در ماه ژوئن سال 2018 در سنگاپور موافقت کرد که خلع سلاح هسته ای را با هدف تضمین امنیت شبه جزیره کره در برابر تضمین های امنیتی از واشنگتن بپذیرد.
با این حال در چند ماه گذشته و بعد از نشست نخست، پیشرفت چندانی در مذاکرات دو کشور و فرایند خلع سلاح هسته ای ایجاد نشده است.
پیونگ یانگ خواستار کاهش و یا برداشتن تحریم های آمریکا و سازمان ملل علیه خود در برابر اقدام های انجام شده مانند انهدام یک سایت آزمایش موشک های هسته ای است اما واشنگتن این نوع اقدام ها را بی فایده می داند.
نشست بعدی ترامپ و کیم در روزهای 27 و 28 فوریه (8 و 9 اسفندماه) در هانوی پایتخت ویتنام برگزار می شود.
شبد**9416**9122

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي كره شمالي آمريكا سازمان ملل بحران غذايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۱۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام

ایسنا/ایلام رییس سازمان مدیریت بحران کشور یا بیان اینکه مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست، گفت: ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران است.

محمدحسن نامی، معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور امروز جمعه، ۷ اردیبهشت‌ در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام، گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه مدیریت بحران کشور برای استان ایلام مصوب شد و اختصاص یافت.

وی افزود: مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست و در پیشگیری از تلفات در مواقع بحران هر قدر مردم بیشتر مشارکت داشته باشند به آن اندازه، خسارت و تلفات کاهش می‌یابد.

وی با بیان این‌که ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران به ویژه مدیریت سیلاب بود، یادآور شد: امسال از نظر میزان نزولات جوی و بارش، ۱۴ میلیمتر بیش از سال ۹۸ بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد.

 نامی با تاکید بر رفع مشکل نخاله‌های ساختمانی و پسماندها در حاشیه جاده و مسیرها، یادآورشد: نیازمند هستیم در کنار کار جهادی شهرداران، مردم نیز بیشترین مشارکت را در این حوزه داشته باشند.

وی تصریح کرد: قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران نهاد تشکیل شده که همه سازمان‌های مردم نهاد در آن قرار می‌گیرند و با فعالیت این قرارگاه تلاش می‌کنیم که مشارکت مردم در مدیریت و پیشگیری از بحران بیشتر شود.

معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر این مطلب که کل صنایع باید از پساب‌ها استفاده کنند، گفت: این مهم در قانون بودجه ۱۴۰۳ هم دیده شده و لازم اجرا است.

نامی اضافه کرد: پیوند و هماهنگی خوبی بین مدیران و استاندار ایلام وجود دارد که یک اصل بسیار مهم و پرفایده است و در مواقع بحران می‌تواند بسیار مهم و اثرگذار باشد. 

حسن بهرام‌نیا، استاندار ایلام نیز در این نشست، گفت: مطالبات مردم پایین دست‌ سد سیمره  باید پرداخت شود.

وی افزود: در قانون، مالکیت ساکنان روستاهای پایین‌دست سد سیمره محترم شمرده شده و دولت هیچ دخل و تصرفی در آن ندارد که باید مدیر سد سیمره نسبت به کارشناسی و سپس پرداخت مطالبات ساکنان بالادست و پایین‌دست از جمله روستای تلخاب اقدام کند. 

بهرام‌نیا ادامه داد: در آخرین نشست مقرر شد در قالب نهضت ملی به ساکنین روستای تلخاب زمین و اقدام به ساخت مسکن شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: یکی از مطالبات مهم استان بحث پسماند است که در این حوزه باید بیشتر کار کنیم که محل پسماند در شهر ایلام، مهران، ایوان و ملکشاهی و استان مشخص شود. 

وی یادآور شد: به مدیران متولی حوزه پسماند اخطار می‌دهیم که وضعیت خوبی در این حوزه نداریم چرا که بی‌توجهی به حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست.

استاندار ایلام تاکید کرد: معاون محترم عمرانی استانداری، فرمانداران و شهرداران ایلام، ملکشاهی و مهران به‌صورت مستقیم برای ایجاد محل پسماند وارد عمل شوند.

وی بیان داشت: سرمایه‌گذاری، هم‌افزایی و تعامل مردم و جدیت مدیران دستگاه‌های مرتبط در این حوزه بسیار ضروری است.

دکتر بهرام‌نیا تصریح کرد: به معدود شهروندانی که حقوق شهروندی مردم را رعایت نکنند و پسماندهای خود را در حاشیه جاده‌ها و اطراف شهر رها می‌کنند اخطار می‌دهیم که برابر قانون با قانون‌شکنان برخورد می‌شود.

وی با قدردانی از مشارکت مردم برای داشتن شهری زیبا، گفت مردم برای داشتن شهری زیبا بیش از گذشته مشارکت کنند، به خاطر جلوگیری از رها شدن پسماند توسط برخی افراد، در بسیاری از  بلوارهای اطراف شهر ایلام از جمله بلوار شرقی شهر و میدان قرآن نیوجرسی نصب شد. باید در این حوزه فرهنگ‌سازی کنیم.

استاندار ایلام در پایان با بیان این‌که نهضت زیباسازی نمای بیرونی و داخلی ادارات در استان آغاز شده است، افزود: از مدیران دستگاه‌های اجرایی که در این راستا اقدام کردند، قدردانی می‌کنیم و اداراتی هم که تاکنون در این راستا اقدام نکردند، باید هر چه سریع‌تر نسبت به زیباسازی سردرب ادارات تحت مدیریت خود اقدام نمایند. هم‌چنین دستگاه‌های اجرایی که این عملیات را آغاز کردند عملیات زیباسازی سیمای بیرونی و درونی شهر را تسریع دهند. 

وی ضمن قدردانی از سازمان های مردم نهاد تاکید کرد: مساعدت و اعتبارات لازم  برای خرید تجهیزات و امکانات برای اطفای حریق به این استان اختصاص یابد. 

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام
  • پیونگ‌یانگ به آمریکا درخصوص «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه