Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کانون تربیتی اسلامی  با توجه به تغییر و تحولات اخیر مدیریتی در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی طی یادداشتی انتظارات خود از این سازمان را بیان کرد که مشرح آن در ادامه آمده است:

حجت الاسلام و المسلمین ذوعلم
ریاست محترم سازمان پژوهش و برنامه ریزی

خدا را شاکریم که فرصت خدمت به دانش آموزان ایران اسلامی در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی نصیب حضرتعالی شد تا اندیشه‌های بلند تربیت اسلامی مدون در اسناد تحولی به ویژه برنامه درسی ملی با تعامل معلم و دانش آموزان از طریق تولیدات و مراقبت و نظارت و پایش، سبب تکوین و تعالی هویت الهی دانش آموزان گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نعمت بزرگ الهی را با کار مستمر، متقن، علمی همراه با مشارکت تمام معلمان و مدیران و در سطح مدرسه تا ستاد باید شکرگذار بود.

زمینه سازی برای آمادگی دانش آموزان در تحقق حیات طیبه در تمدن اسلامی زمینه ظهور امام معصوم عصر را فراهم خواهد کرد؛ بدینوسیله کانون تربیت اسلامی انتظارات خود را از جنابعالی به عنوان رئیس سازمان اعلام و آمادگی کانون را برای تحقق آن اعلان می‌کند:

 تدوین برنامه عمل برنامه درسی ملی مطابق با اقتضائات اجرایی و پرهیز از فرصت سوزی و شتابزدگی همراه با شاخص‌های قابل اندازه گیری

اراده معطوف به مشارکت تمام معلمان در تصمیم سازی و تصمیم گیری و فرآیند برنامه درسی حوزه‌های تربیت و یادگیری با تقویت هویت حرفه‌ای معلمان

مشارکت با همه ذی نفعان سازمان از قبیل: خانواده، جامعه نخبگانی، جامعه فرهنگیان، دانشگاهیان، دولت و مجلس و قوه قضائیه و شهرداری‌ها

تعامل مستمر با تمم معاونت‌ها و حوزه‌های دخیل در تدوین و اجرای برنامه درسی از قبیل: مدیران و حامیان برنامه درسی در مدارس و مدیران و کارشناسان منطقه و استان، معاونت‌های وزارتخانه

حمایت از برنامه درسی تربیت و یادگیری در حال اجرا در مدارس و بازخوردگیری مستمر از محیط اجرا برای اصلاح برنامه‌های درسی

 اعتماد و فعال سازی بدنه‌ی کارشناسان سازمان از طریق ارتباط مستقیم با آن‌ها و تصمیم گیری در ساختار‌های تعریف شده مانند گروه‌های حوزه‌های یادگیری، گروه‌های تکنولوژی آموزشی وغیره

 اشاعه برنامه درسی ملی در مدارس با تولید برنامه درسی به زبان مدرسه

طراحی چرخش نخبگانی با اهداف انتخاب معلمان توانمند در تولید و هدایت و نظارت آموزشی و تحقق ماموریت‌های سازمانی

 ظرفیت سنجی برای اجرای ساعات کلاسی ۵۰ دقیقه‌ای برابر با بند ۲-۱۳ برنامه درسی ملی

زمینه سازی برای چاپ کتاب‌های درسی کشور‌های همسایه

 راهبری نهضت ترجمه معکوس اسناد تحولی و تولیدات سازمانی به زبان‌های مختلف مانند عربی، روسی، اسپانیایی وغیره

تقویت واحد امور بین الملل سازمان برای تعامل با جهان و تبادل تجارب بشری

شناسایی موانع تحقق برنامه درسی ملی و رفع آن

 توسعه فناوری‌های آموزشی با رویکرد کاهش آموزش‌های پر هزینه

زمینه سازی برای فعالیت مناسب پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش برای تحقق برنامه درسی ملی از قبیل: توسعه گروه‌ها و پژوهشکده‌های پژوهشگاه بر مبنای ادبیات و مفاهیم اساسی برنامه درسی ملی مانند الگو‌های هدفگذاری، حیات طیبه، رویکرد فطرت گرایی توحیدی، رشد‌های پنجگانه

 تشکیل گروه تخبگانی سازمان با حضور اساتید و معلمان مدارس و دانشاه‌ها بطور مستمر

طراحی بازنظام جمع آوری داده‌ها از کلاس و مدارس برای درک وضعیت فعلی و شناسایی مسائل و حل مناسب آن

تبیین و توضیح تصمیمات سازمانی برای جامعه جهت پشتیبانی جامعه از فعالیت‌های سازمانی

حضور مستمر در مدارس همراه با مولفان و تولید کنندگان مواد رسانه‌های آموزشی

 توجه فوق العاده به علوم انسانی و رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش

انتهای پیام/

انتظارات کانون تربیت اسلامی از سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار مدارس آموزش و پرورش اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۱۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد.

سید محمدهادی احمدی طباء، امروز(پنجشنبه،۶ اردیبهشت‌ماه) در شورای آموزش و پرورش شهرستان اردستان، اظهار کرد: علیرغم تهاجم‌ فرهنگی و جنگ نرمی که نسل نوجوان و جوان جامعه را مورد هجمه قرار داده است، دانش‌آموزان ما پای دین و دینداری ایستادند که نمونه آن حضور پرشور در آیین‌های ملی و مذهبی است.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب بر احیا و نگهداری از هویت ملی افزود: بخشی از هویت ملی هویت منطقه‌ای است موضوعی که در شهرستان اردستان دچار مشکل و معضل است و خیلی افرادی که از شهرستان مهاجرات می‌کنند، حتی پسوند خانوادگی خود را تغییر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، فرماندار اردستان گفت: یکی از برنامه‌های سالانه آموزش و پرورش باید تکریم و تجلیل از بازنشستگان و فرهنگیان باشد. با توجه به نزدیک شدن به هفته گرامیداشت معلم ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره جوری برنامه‌ریزی کنند که مراسمی در شان و جایگاه مقام معلم باشد.

احمدی‌طباء با انتقاد از وضعیت معاونت‌های آموزش و پرورش اردستان، تصریح کرد: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد. 

لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی در مدارس اردستان

وی بر لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی مدارس شهرستان توسط دانش آموزان تاکید کرد و گفت: ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره برای سال تحصیلی جدید برنامه‌ریزی داشته باشند تا در هر مدرسه شهرستان شرکت تعاونی دانش آموزی را در راستای درآمدزایی برای مدرسه و دانش‌آموزان راه‌اندازی کند.

فرماندار اردستان از شهرداران و اعضای شورای شهر شهرهای اردستان، زواره و مهاباد خواست به‌عنوان نمانیده مردم در امور شهری در مدارس شهرستان و بین دانش‌آموزان حضور پررنگ‌تری داشته باشند و درد دل و پیشنهادات دانش‌آموزان و اقشار فرهنگیان را بشنوند.

آموزش و پرورش نیاز به یک آسیب شناسی تربیتی دارد

همچنین امام جمعه اردستان در این جلسه گفت: به نظر می‌رسد در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اردستان نیاز به یک آسیب شناسی در بخش تربیت باشد زیرا با بررسی‌های انجام شده هر مقدار که دانش آموزان و فرزندان جامعه علمشان زیاد می‌شود از تربیت دینی دور می‌شوند.

حجت‌الاسلام حسن دهشیری با بیان اینکه آموزش و پرورش باید آفت‌های سیستم آموزشی و تربیتی دانش آموزان را شناسایی کند، افزود: هرگاه دانش آموزان به هر نحوی از تربیت دینی دور شوند مشخص می‌شود عملکرد مدرسه و معلم، تربیت جهت دار نبوده است، زیرا هر گاه که علم و آگاهی انسان افزوده می‌شود باید عقیده آن هم کامل‌تر شود.

وی گفت: باید نوع تدریس معلمان و بیانی که در کلاس‌های درس دارند، در طول سال مورد توجه و ارزیابی قرار گیرد و آسیب‌شناسی کرد که چه اتفاقی در مدرسه و کلاس درس می‌افتد که دانش‌آموزان ما بعد چندسال به راه‌های مختلف کشیده می‌شوند.

امام جمعه اردستان با اشاره به هفته بزرگداشت مقام معلم، تصریح کرد: باید تکریم و تجلیل معلمان را به سمتی ببریم که معلم در نگاه دانش آموز ارجمند و در نگاه خانواده بزرگ‌منش باشد آن زمان بهترین بزرگداشت را انجام دادیم، ولی اگر بخواهیم با زور و از روی چشم و هم چشمی برای معلم هدیه‌ای ناچیز تهیه کنیم بیشتر به جایگاه معلم توهین شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نهادینه کردن عدالت آموزشی از اهداف مجموعه مدارس «صدرا» است
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیگیری تولید برنامه های خلاق و پویا ویژه کودک ونوجوان
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • راه‌یابی دو عضو برتر ادبی استان گلستان به باشگاه کشوری استعدادهای برتر "قاف"
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • مدارس، کانون مردمی‌سازی سلامت است