Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور از آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیل درمان رانندگان حمل و نقل عمومی از شنبه (۴اسفندماه) خبر داد.

مرتضی ضامنی در گفت وگو با ایسنا در خصوص آخرین وضعیت طرح صدور بیمه‌نامه‌های رانندگان حمل و نقل عمومی بدون سود و ضامن تا سقف ۳ میلیون تومان اظهارکرد: فرآیند این طرح آغاز شده است و رانندگان می‌توانند برای دریافت کلیه خدمات بیمه‌ای از قبیل بیمه شخص ثالث، بیمه تکمیل درمان، بیمه آتش سوزی و تمام بیمه نامه‌های مورد نیاز به شعب منتخب بیمه دانا که در هر شهر سازمان تاکسیرانی مربوطه اطلاع‌رسانی لازم را کرده مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این طرح شرایط خوبی دارد زیرا بدون نیاز به ضامن، گشایش اعتبار و بیمه‌نامه صادر می‌شود، گفت: ثبت‌نام برای صدور بیمه‌های دیگر به جز بیمه تکمیل درمان از روزهای گذشته آغاز شده است و ثبت‌نام بیمه تکمیل درمان از شنبه (۴ اسفندماه) آغاز می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در پاسخ به این پرسش که پیش بینی می‌کنید این بیمه‌ها چه تعداد از رانندگان را تحت پوشش قرار دهد، اظهارکرد: به دلیل اینکه در آغاز این طرح هستیم ۳۰۰۰ نفر تشکیل پرونده داده‌اند اما با توجه به مزایایی این طرح اعم از سود و کارمزد صفر درصد و پرداخت اقساط در ۱۲ ماه به نظر می‌رسد تعدادی بیشتری تمایل به ثبت نام داشته باشند.

مزیت دیگر این طرح این است که در صورتی که رانندگان نسبت به پرداخت اقساط خود، خوش حساب باشند، سال آینده نیز اتوماتیک و بدون مراجعه مجدد بیمه‌نامه هایشان صادر و به صورت رایگان به درب منزلشان ارسال می‌شود.

ضامنی همچنین به آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیل درمان از شنبه ۴اسفند نیز اشاره کرد وگفت: رانندگان می‌توانند از روز شنبه با مراجعه به سایت www. Irtusan.ir ثبت نامشان را در حوزه بیمه تکمیل درمان انجام دهند و همچنین تا ۲۰ اسفند سالجاری فرصت دارند نسبت به تکمیل اطلاعات خود و خانواده اقدام کنند تا پس از جمع آوری و تجمیع اطلاعات نسبت به صدور بیمه نامه تکمیل درمان اقدام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور اتوبوس رانندگان تاکسی وزارت كشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۲۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

لازم بذکر است که متن کامل تفاهم نامه همکاری در اینجا قابل مشاهده می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • ◄ درخواست مهم انجمن رانندگان کامیون از اتحادیه تولیدکنندگان قطعات وسائط سنگین
  • ثبت نام رانندگان تاکسی برای دریافت خودروهای برقی آغاز شد
  • تاکسی‌های برقی بدون راننده ماند
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد
  • ◄ سهمیه لاستیک دولتی برای رانندگان اتوبوس و سواری کرایه بین شهری؟