Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی گفت: مردم گوشت 100 هزار تومانی و پراید 40 تا 50 میلیون تومانی را هم دیدند ولی باز به میدان آمدند، چون فرصت‌ها و تهدیدها را می فهمند و می‌دانند مشکلات مربوط به مدیریت است نه اصل سیستم. آفتاب‌‌نیوز : حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی طی سخنانی در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با بیان اینکه هر پدیده ای می تواند نعمت باشد، گفت: امام یک جا از جنگ به عنوان جنگ لعنتی و یک جا هم به عنوان نعمت یاد می کند، وجه تجاوز و جنایتش لعنت بود ولی یک وجه دیگری داشت که موجب خودباوری، شهادت طلبی، خلاقیت، خداباوری، معنویت و اتحاد شد و این نعمت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: همین که امروز ایران ابر قدرت منطقه و یکی از چند قدرت اصلی جهان شده است، پس انداز قدرتی بود که در دوران جنگ تحمیلی به دست آمد. در دوران جنگ تحمیلی بسیاری از کشورها به صدام کمک می کردند، حتی سیم خاردار به ما نمی دادند و نیروهای ما یک جنگ جهانی را بردند، این موجب شد امروز همه جا حمله می کنند ولی کسی جرات نمی کند به ایران حمله کند.
رحیم پور ازغدی خاطرنشان کرد: اگر با تحریم هم درست مواجهه شویم می تواند موجب قدرت ما شود و ملت را به یکی از ملت های قدرتمند و تمدن ساز تبدیل می کند. همه کشورهایی که امروز تمدن ساز شده اند درگیر جنگ و تحریم بوده اند، البته بعدا از طریق ظلم بر دیگران مسلط شده اند.
وی تاکید کرد: همه کشورهایی که امروز گفته می شود وضعیت خوبی دارند، یک زمان وضعیت‌شان از ما خیلی بدتر بوده است. البته جایی مانند اروپا از نظر تجهیزات شاید پیشرفته باشد ولی اروپا خونین‌ترین قاره جهان است.
رحیم پور ازغدی در بخش دیگری از سخنانش ادامه داد: کشورهایی که عضو اصلی شورای عالی امنیت در دنیا هستند مسئول اصلی ناامنی‌اند، یعنی هیچ جنگی در جهان نشده مگر اینکه یکی از این کشورها پشت آن باشند. همین الان هم همین اینها پشت جنگ ها هستند. مقصود این است که نظام بین الملل شیرتوشیر است و اگر ضعیف باشیم ما را له می کنند.
وی اظهار داشت: برخی می گویند تا چه وقت قرار است از تهدیدها صحبت کنید؟ ولی آیا یک انسان می تواند حیات خودش را بدون توجه به تهدیدها حفظ کند؟ مسلما ما برای حفظ بدن خود باید هزینه بدهیم برای یک ملت هم همینطور است. البته یک ملت می تواند تو سری خور کشورهای دیگر شود و سواری بدهد و به دشمن شیر بدهد تا به علوفه بگیرد، آن موقع ممکن است تهدیدها نباشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: اینکه برخی فکر می کنند اینکه ما درگیر چالش هستیم هزینه دارد و سازش هزینه ندارد، غلط است. هم چالش هزینه دارد و هم سازش. در این دنیا بی هزینه اصلا امکان زندگی وجود ندارد، مخصوصا برای کسانی که با نظام ظلم درگیر شده است.
وی گفت: من از شما سوال می کنم، الان خداوکیلی هزینه سازش بیشتر بود یا چالش؟ همه چیز را دادیم ولی بدتر کردند. الان تازه می گویند کم دادید و باید امتیاز بیشتری بدهید و فلان چیزها را هم امضا کنید. یعنی باید کل نظام مدیریتی، پولی و بانکی و همه را دست صهیونیست ها و آمریکا بدهیم تا دیگر تحریم ها را هم نتوانیم دور بزنیم. حالا هم عده ای می گویند چون شما انتقاد کردید اینگونه شد!
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: اینها هر چقدر هم ما امتیاز بدهیم راضی نمی شوند مگر اینکه ما را نابود کنند. عقب نشینی دستاوردی نخواهد داشت. سنت الهی این است که مقاومت کنیم تا به ما خدا به ما جایزه بدهد.  
رحیم پور ازغدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی  22 بهمن گفت: مردم علیرغم همه مشکلات در راهپیمایی شرکت می کنند. اینها غیر عادی است و هیچ کشوری نمی تواند چنین جمعیتی را به خیابان بیاورد. بعد از چهل سال مردم گوشت کیلویی 100 هزار تومان، و پراید 40 تا 50 میلیون تومان را هم دیدند ولی باز به میدان آمدند، علت اصلی این است که ملت فرصت ها و تهدیدها را می فهمد و می داند مشکلات مربوط به ساختارها و مدیریت است نه اصل سیستم. و این را درست از هم تفکیک می کنند.
وی گفت: این همه تبلیغ کردند که ملت خسته شده و مشکلات زیاد است و دیگر کسی به راهپیمایی نمی آید، ولی دیدیم مردم از سال های گذشته بیشتر آمدند. این اتفاق الهی است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: 40 سال پیش وقتی خانم های با حجاب ما برای مسابقات ورزشی جهانی رفتند خیلی ها می خندند ولی الان می بینیم ورزشکاران خانم 25 کشور با حجاب در میادین ورزشی حاضر می شوند، حتی کسی هم که برای آمریکا مدال می آورد یک خانم محجبه بود.
وی در ادامه با اشاره به افرادی که سعی می کنند در مقابل پیشرفت های انقلاب سنگ اندازی کنند و ارزش ها و پیشرفت ها را به تمسخر می گیرند، افزود: می گویند چرا وقتی ملت مشکل دارند ماهواره به فضا می فرستید یا وقتی زمان حج و اربعین می شود یک عده می گویند چرا پولهایتان را خرج چنین سفرهایی می کنید و به فقرا نمی دهید، همین ها وقتی ولنتاین می شود کادوهای میلیونی می دهند، خب شما چرا این پولها را به فقرا و کوکان یتیم نمی دهید؟ البته هدیه دادن به همسر و نامزد مستحب است و کار خوبی است ولی نباید بی ناموسی کرد. مثل اینکه زنی که شوهر دارد از یک مرد دیگر هدیه بگیرد یا برعکس.
رحیم پور ازغدی اضافه کرد: من بنابر دعوت های صورت گرفته به قاره های مختلف دنیا به جز استرالیا سفر کرده‌ام، البته هیچ وقت به عنوان مسئول دولتی و حکومتی جایی نرفته‌ام ولی هر جایی که رفته‌ام بحث تجلیل از ملت ایران بوده است و احترام به مقاومت مردم. حتی گاهی انتقاد بود که چرا برخی از ما دیگر حرفهای انقلابی نمی زنیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی فساد در حکومت و انحطاط در مردم و سقوط ملی را دو خطر و تهدید اصلی انقلاب اسلامی دانست و بیان داشت: همین مسئولین فاسد هستند که از مقابله با دشمن هراس دارند و با نفوذ در نهادهای حکومتی بعضا جهت گیری های انقلاب را تحت تاثیر قرار می دهند و برای انقلاب هزینه آفرینی می کنند.
رحیم پور ازغدی گفت: خطر دیگر گسترش ابتذال در جامعه، مصرف گرایی، آفیت طلبی و پیروی از سبک زندگی غربی است که باعث دوری توده مردم از آرمان‌های انقلاب و از دست دادن انگیزه مقاومت به عنوان اصلی‌ترین حامی عزت در مقابل ذلت است.
وی افزود: انقلاب اسلامی الگوی ملت های آزادی خواه جهان است و هرگونه سازش و عقب نشینی از آرمان های انقلاب باعث تغییر رویکرد در تصمیم گیری این ملت ها می شود. صدور انقلاب اسلامی با کمک پول امکان پذیر نبوده و نیست، این مهم تنها خون آور فرزندان روح الله است که با رشادت و شهادت تغییر دهنده گفتمان در جهان و تبدیل کننده ی تهدیدها به فرصت هستند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دیدگاه اسلام برای ازدواج ادامه داد: غرب و غرب زده ها با مواردی مانند 2030 می گویند دختر 17 ساله و نیم کودک است و نباید ازدواج کند بعد می گوید اگر دختر دبستانی رابطه جنسی داشته باشد ایرادی ندارد فقط به او لوازم بهداشتی بدهید که ایدز نگیرد!  
منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مشکلات اقتصادی پراید گوشت گرانی رحیم پور ازغدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۳۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز فارسی،ده سال مانده به زمان برگزاری جام جهانی فوتبال در عربستان سعودی، این کشور مشغول گسترش و بهبود زیرساخت‌های خود برای میزبانی از بزرگترین فستیوال فوتبال ملی در جهان است.

جایی که حکومت پادشاهی باید استادیوم‌ها، هتل‌ها و شبکه‌های حمل و نقل خود را به شکل قابل توجهی بهبود و گسترش دهد. خبرگزاری فرانسه در گزارشی به این مسئله پرداخته و اضافه می‌کند که زیرساخت‌ها دغدغه اصلی این پادشاهی نفت‌خیز نفت است، تنها کاندیدای برگزاری جام جهانی ۲۰۳۴ که به زودی رسما این میزبانی را از سوی فیفا دریافت خواهد کرد.

عربستان صادرکننده نفت خام فاقد منابع نیست، اما برای تلطیف وجهه خود به عنوان یک کشور محافظه‌کار و اسلام‌گرای افراطی تلاش می‌کند با جذب سرمایه‌گذار خارجی این نقیصه را برطرف کند.

این کشور با سرمایه هنگفت ۵۰۰ میلیارد دلار در پروژه شهری آینده‌نگر و بلندپراوزانه نئوم می‌خواهد تصویری از آینده را ارائه نماید. صرف نظر از اینکه این ایده جاه‌طلبانه تا چه اندازه عملی و اجرایی خواهد بود، بیشتر نمایانگر تمایل ولیعهد ماجراجوی سعودی برای نمایش و جلب توجهات جهانی است.


چالش استادیوم‌ها
برای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۴ عربستان به ۱۴ ورزشگاه با ظرفیت دست‌کم ۴۰ هزار نفر نیاز خواهد داشت تا بتوانند پذیرای ۴۸ تیم حاضر در جام جهانی باشند، اما در حال حاضر تنها دو ورزشگاه آماده هستند؛ استادیوم ملک عبدالله در جده و استادیوم بین‌المللی ملک فهد که در ریاض در حال بازسازی است.

این کشور که دارای لیگ فوتبال معتبری است حدود ۳۰ زمین دیگر هم دارد، اما بیشتر آنها قدیمی، کوچک و یا احاطه شده توسط پیست‌های دو و میدانی هستند که دیگر در دنیای فوتبال مرسوم نیستند.

یکی از مقامات فدراسیون فوتبال عربستان به خبرگزاری فرانسه می‌گوید: «ما هنوز ده سال در پیش داریم که در طی آن وضعیت استادیوم‌ها به طور اساسی تغییر خواهد کرد.» او که نخواست نامش فاش شود، افزود: «این یک چالش بزرگ است، اما ما بر آن غلبه خواهیم کرد.»

اسکان و حمل و نقل
علاوه بر جام جهانی فوتبال، این کشور بیابانی با جمعیت ۳۲ میلیون نفر میزبان جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷، بازی‌های آسیایی زمستانی ۲۰۲۹ و همچنین بازی‌های آسیایی ۲۰۳۴ نیز خواهد بود. برگزاری بازی‌های زمستانی در این کشور بیابانی و کویری انتقاد طرفداران محیط زیست را به همراه داشته، اما پادشاهی سعودی می‌خواهد بدون توجه به این انتقادات تمام این فرآیند‌ها را به مدد دلار‌های نفتی طی کند.

قطر همسایه، که میزبان اولین جام جهانی در خاورمیانه در سال ۲۰۲۲ بود، قبل از این رویداد تا ۲۲۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری کرد که زیرساخت‌های مربوطه را نیز شامل می‌شود.


عربستان سعودی در حال حاضر ساخت دو استادیوم جدید را آغاز کرده است: استادیوم بین المللی ملک فهد در قیدیه، پروژه‌ای بزرگ در خارج از پایتخت، و استادیوم دیگری در شهر دمام، در شرق کشور. هر دو این استادیوم‌ها قرار است دو سال دیگر افتتاح شوند.

به گفته یک مقام سعودی، طراحی یک استادیوم جدید در دیریه در نزدیکی ریاض نیز از پیش تصویب شده، در حالی که رسانه‌های محلی گفتند که مناقصه‌های ساخت و توسعه زمین‌های فوتبال به‌زودی به ارزش ۲.۶۹ میلیارد دلار آغاز می‌شود.

اما این کشور تنها به استادیوم‌ها نیاز ندارد و حمل و نقل و اسکان طرفداران هم در شهر‌های میزبان این مسابقات یعنی در ریاض، جده، دمام و اب‌ها و همچنین در قیدیا و نئوم نیز حائز اهمیت است.

حسین ماهران، معمار، در کنفرانسی درباره طراحی و ساخت استادیوم که در ماه فوریه در ریاض برگزار شد، به خبرگزاری فرانسه گفت: «عواملی مانند اسکان و حمل و نقل عمومی در داخل و بین شهر‌ها هنوز باید توسعه یابد. اما واضح است که پادشاهی قاطعانه به این راه متعهد است.»

چالش عمده آب و هوا
گرما، در کشوری که دمای هوا در تابستان از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر می‌رود، چالش دیگری برای کشور میزبان است، اگرچه یاسر المصحال، رئیس فدراسیون فوتبال عربستان سعودی سال گذشته گفت که پادشاهی آماده است تا این رویداد را در تابستان مانند زمستان برگزار کند.


رضوان درویش، رئیس شرکت تهویه مطبوع عربستان سعودی گرین ایر به خبرگزاری فرانسه می‌گوید: «در حال حاضر برنامه‌های خنک کننده برای سه ورزشگاه مورد استفاده لیگ عربستان وجود دارد که ستاره‌های جهانی مانند کریستیانو رونالدو و نیمار را به خود جذب کرده است.»

فراتر از زیرساخت‌های فیزیکی، عربستان سعودی همچنین باید منابع انسانی لازم برای مدیریت سایت‌ها، از امنیت گرفته تا نظافت، از جمله تهیه بلیط و پذیرایی را نیز در نظر بگیرد.

لی کولیر، از گروه مشاوره STRI، با برآورد این که کشور خلیج فارس به جای واردات نیروی کار به دنبال آموزش سعودی‌ها خواهد بود، تاکید کرد که این یک چالش بزرگ خواهد بود.

در فاصله یک دهه مانده تا زمان برگزاری جام جهانی فوتبال در عربستان سعودی این کشور با چالش‌های قابل توجهی رو به رو خواهد بود که امیدوار است به مدد دلار‌های نفتی، مدیریت و مشاوره خارجی و همچنین تربیت نیروی انسانی مناسب بتواند از پس آن برآید.

دیگر خبرها

  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • نقش اصلی رسانه‌ها اعتمادسازی، ترویج امید و افزایش رضایت‌مندی مردم است
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۶ اردیببهشت ۱۴۰۳؛ تفاوت ۳۰ میلیونی قیمت پراید در کارخانه و بازار
  • مدیریت ارشد استان بوشهر برای رفع مشکلات مردم پای کار است
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با نرخ جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی قیمت وانت پراید!
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی وانت پراید!
  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)
  • هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین