Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- باکتری‌های مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها دغدغه اصلی در حوزه تحقیقات پزشکی در سراسر جهان به حساب می‌آیند، اما چرا آنتی‌بیوتیک‌ها ظرفیت مقابله با باکتری‌ها را از دست می‌دهند؟

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، باکتری‌های مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها دغدغه اصلی در حوزه تحقیقات پزشکی در سراسر جهان به حساب می‌آیند، اما چرا آنتی‌بیوتیک‌ها ظرفیت مقابله با باکتری‌ها را از دست می‌دهند؟

متخصصان علوم پزشکی در یک بررسی جدید به ارزیابی این موضوع پرداختند که چرا برخی از باکتری‌ها در برابر دارو‌ها مقاوم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این نیز مطالعه‌ای انجام گرفت که تاکید کننده گسترش سریع بحران مقاومت آنتی بیوتیکی در تمامی نقاط جهان است. در این مطالعه محققان هشدار دادند در صورتی که باکتری‌ها بتوانند با سرعت بالا و موثری که اکنون از آن برخوردارند خود را در برابر آنتی بیوتیک‌ها مقاوم سازند، به زودی تمامی آنتی بیوتیک‌ها خواص خود را برای مقابله با این عوامل بیماری‌زا از دست می‌دهند.
این شرایط نشان‌دهنده اهمیت درک دقیق چگونگی عملکرد این میکروارگانیسم‌ها در از بین بردن اثرات درمانیِ آنتی‌بیوتیک‌هاست. در بررسی جدید گروهی از متخصصان کانادایی مشخص کردند باکتری‌ها چگونه می‌توانند پس از مقاوم شدن در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها آن‌ها را از بین ببرند.

متخصصان به منظور فهم چگونگی عملکرد باکتری‌ها در از بین بردن خواص دارو‌ها به مطالعه جزئیات مکانیزمی پرداختند که اجازه می‌دهد یکی از این دارو‌های آنتی‌بیوتیک به غشای باکتری نفوذ کرده و عملکرد خود را داشته باشد.

در این مطالعه متخصصان آنتی بیوتیک "پلی‌میکسین" را مورد بررسی قرار دادند. آنتی بیوتیکی که پزشکان در درمان مننژیت و عفونت‌های مجاری ادراری، چشم‌ها و خون تجویز می‌کنند.

متخصصان اظهار داشتند: مکانیزمی که آنتی بیوتیک داخل غشای باکتری نفوذ می‌کند به این شکل است که باکتری دارای بار الکتریکی منفی به سمت دارو با بار الکتریکی مثبت کشیده می‌شود. در شرایط مقاومت آنتی‌بیوتیکی، غشای باکتریایی همچون مانعی در برابر آنتی بیوتیک عمل کرده و اجازه نمی‌دهد دارو به داخل باکتری نفوذ کند. در شرایط عادی شاهد این اتفاق نیستیم، زیرا غشا به اندازه‌ای نازک است که مانعی برای آنتی بیوتیک به حساب نمی‌آید.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، در واقع در شرایط مقاومت آنتی بیوتیکی غشای باکتری سخت‌تر شده و نفوذ به آن سخت‌تر می‌شود. همچنین بار الکتریکی منفی باکتری ضعیف‌تر شده و به سختی می‌تواند به سمت آنتی بیوتیک با بار الکتریکی مثبت کشیده شود.

این مطالعه برای اولین بار این تغییرات میکروسکوپی را با قاطعیت نشان داده است.

یکی از متخصصان ارشد این مطالعه از دانشگاه مک‌مستر می‌گوید: در این بررسی به دنبال آن بودیم تا مشخص شود که چگونه باکتری عملکرد دارو را متوقف می‌کند چرا که با فهم این موضوع امکان تولید آنتی بیوتیک‌های بهتر وجود دارد.

انتهای پیام/
منبع: ایسنا
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: باکتری آنتی بیوتیک آنتی بیوتیک پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۴۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰میلیون دلار پروژه توسط متخصصان ایرانی در سریلانکا اجرا شده است

سخنگوی دولت خبر داد که رییس‌جمهور فردا به سریلانکا سفر خواهد کرد.

به گزارش امتداد، «علی بهادری جهرمی» سخنگوی دولت، امروز در نشست خبری خود با حضور خبرنگاران اظهار کرد: سالروز شکست آمریکا در عملیات طبس را گرامی می‌داریم. در عین حال جا دارد از مردم خوب سمنان برای استقبال از آقای رییس‌جمهور و هیأت همراه در سفر استانی هفته گذشته، تشکر کنم.

وی افزود: امروز رییس‌جمهور در سفر به پاکستان در جهت فعال کردن همه ظرفیت‌ها برای تحقق شعار سال و رشد دیپلماسی به سر می‌برد؛ امروز روز آخر سفر به پاکستان است و آقای رییسی فردا به دعوت رییس‌جمهور سریلانکا به سفر یک روزه به این کشور خواهد رفت که توافقات خوب و افتتاحی را شاهد خواهیم بود.

سخنگوی دولت در ادامه اظهار کرد: در سفر رییس‌جمهور به پاکستان، ۸ سند همکاری در حوزه‌های مختلف میان مقامات دو کشور امضا شد و افزایش سطح تبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور برای رسیدن به ۱۰ میلیارد دلار، هدف‌گذاری شده است.

وی‌ادامه داد: همچنین در سفر سریلانکا نیز علاوه بر امضای تفاهم‌هایی در حوزه‌های کشاورزی، اقتصادی و تجاری، از ابرپروژه چندمنظوره دو سد و نیروگاه و انتقال آب که از سوی پیمانکاران ایرانی احداث شده است، افتتاح و بهره‌برداری خواهد شد؛ در سفرهای خارجی و برای تحقق شعار سال یعنی «جهش تولید» اقداماتی در دستور کار قرار می‌گیرد.

بهادری جهرمی افزود: از توانمندی‌های کشور ما، صادرات خدمات فنی مهندسی است که در گذشته شاهد صادرات پهپادهای کشاورزی، ربات‌های جراحی و… بودیم. به خاطر داشتن توانایی در صادرات خدمات فنی مهندسی، شاهد ساخت پروژه‌های انتقال آب، سدسازی و نیروگاه توسط متخصصان و نخبگان ایرانی در کشور سریلانکا هستیم که اجرا شده است و نمونه عینی از اثرگذاری نخبگان ایرانی در سایر کشورها محسوب می‌شود.

سخنگوی دولت افزود: این پروژه‌ها در سریلانکا به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار بوده است که بار مالی آن تماماً توسط دولت این کشور تأمین شده است که در سفر رییس‌جمهور افتتاح خواهد شد.

بهادری جهرمی با اشاره به اهمیت توجه به شعار سال گفت: معاون محترم اول رییس‌جمهور در روزهای اخیر برای سومین‌بار از ابتدای سال، با اعضای اتاق بازرگانی و نمایندگان بخش خصوصی در حوزه صنعت و معدن و کشاورزی جلسات مشترکی برگزار کرد؛ در این جلسات برای تحقق شعار سال و رفع چالش‌های فعالان اقتصادی، بحث و بررسی و تصمیم‌گیری به عمل آمد.

در حال تکمیل…

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • ساخت و بازسازی بیش از ۲۰۰ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین اهواز
  • ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • هشدار جدی/ اگر این 7 غذا را دوباره گرم کنید و مصرف کنید مرگ آور خواهد بود
  • ۵۰۰میلیون دلار پروژه توسط متخصصان ایرانی در سریلانکا اجرا شده است