Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رئیس هنرستان موسیقی پسران در جشن یکصد سالگی هنرستان اظهارداشت: این جشن از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به طور رسمی در محل هنرستان برگزار شده است.
استاد علیرضا الیچی گفت: پایه های علمی موسیقی در ایران و تهران توسط یک موسیقیدان فرانسوی گذاشته شد.
وی با بیان اینکه هنرستان های موسیقی از نظر درسی و برنامه ریزی به آموزش و پرورش وابسته هستند، افزود: به نظر می‌رسد آموزش و پرورش باید برای تالیف کتاب های درسی با ارشاد بیشتر ارتباط داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاد الیچی اظهارداشت: متاسفانه آهنگسازی از رشته های علمی هنرستان‌ها حذف شده و امیدوارم این مشکل حل شود.
رئیس هنرستان موسیقی پسران با اشاره به فعالیت های این هنرستان گفت: ارکستر هنرستان فعالیت های خوبی دارد و ارکستر بادی هنرستان پسران سال 92 راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه ارکستر مشترک هم کار خود را آغاز کرده، اظهارداشت: ارکستر زهی هم برای هنرستان موسیقی پسران تشکیل شد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران هم یکصدمین سال جشن هنرستان موسیقی را مهم دانست و گفت: هنرستان‌های ما نقش آفرین بودند و نظر و عمل را با هم محقق کردند و موفق هم بودند.
احمد مسجدجامعی افزود: شاید بتوانیم موزه مدرسه را در هنرستان موسیقی پسران راه اندازی کنیم.
وی با اشاره ساختمان تاریخی این هنرستان اظهارداشت: آثاری که در این مدرسه هست، منحصر بفرد است و در جایی یافت نمی شود.
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: به لحاظ اینکه این هنرستان به عنوان موزه و مدرسه ثبت شود باید قدم برداشته شود.
وی تأکید کرد: باید از ظرفیت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و بنیاد فارابی در این خصوص و ثبت تاریخ هنرستان بهره برد.
استاد فرهاد فخرالدینی رهبر ارکستر ملی هم در این جشن گفت: اگر عشق را از هنر و موسیقی بگیرید چیزی از آن باقی نمی‌ماند.
وی گفت: کسانی در راه هنر موسیقی موافق هستند که عاشقانه کار می‌کنند.
استاد فخرالدینی افزود: زمانی که دارالفنون در سال 1230 تاسیس شد و در سال 1248 موسیو لومر وارد این مدرسه شد، تدریس دروس موسیقی در ایران آغاز می شود.
رهبر ارکستر ملی با تایید سخنان مسجدجامعی مبنی بر تبدیل هنرستان موسیقی پسران به موزه مدرسه اظهارداشت: اگر این اتفاق بیفتد بسیاری از آثار هنرمندان جمع آوری می شود.
وی یادآور شد: ما هیچ فیلم و یا اثری از اینکه آقای بنان و یا استاد خالقی بر روی صحنه هنر آفرینی می‌کنند نداریم و با ایجاد موزه مدرسه می توان بخشی از این آثار را جمع آوری کرد.
به گزارش ایرنا در جشن یکصد سالگی هنرستان موسیقی پسران، استادان موسیقی کشور همچون مجید سینکی، مینا افتاده، شهلا میلانی، سعید ثابت، شهرام صارمی، محمد میرزمانی، ناصر ریاضی، محمد اسماعیلی و تقی ضرابی حضور داشتند.
تهرام/7244/ 7245//1348
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مدرسه موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرانسوی 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۵۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نوای آفتاب» یک کنسرت بی‌کلام برگزار خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، امین سالمی رهبر ارکستر «نوای آفتاب» در تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های این مجموعه موسیقایی گفت: نخستین اجرای ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳، سی و یکم خرداد و با اجرای یک کنسرت موسیقی بدون کلام همراه خواهد شد.

وی درباره علت اجرای کنسرتی بدون حضور خواننده توضیح داد: از سال ۱۳۸۷ که اجرا با ارکسترهای مختلفی را آغاز کردم. همیشه دغدغه‌مان این بود که در کنار خواننده‌ای که همراه ارکستر اجرا می‌کند، ‌توانایی‌های خود ارکستر و اعضای ارکستر نیز دیده شود چراکه عموما توانایی ارکسترها به دلیل حضور یک خواننده تحت‌الشعاع محبوبیت یا عدم محبوبیت خواننده قرار می‌گیرند و آن طور که باید و شاید به چشم نمی‌آیند.

سالمی یادآور شد: ارکستر «نوای آفتاب» در سال ۱۴۰۲ در ۲ مجموعه اجرا با خواننده همراه بود اما برای سال جدید با مشورت دوستان و همکارانم در ارکستر و موسسه «نوای آفتاب مهر» تصمیم بر آن شد که کنسرتی بدون کلام با ارکستری ۴۰ نفره داشته باشیم.

به گفته سالمی قطعات اجرا تنظیم و آماده شده و تمرینات ارکستر «نوای آفتاب» از دهم اردیبهشت آغاز می‌شود و پس از اخذ مجوز از دفتر موسیقی درباره نحوه بلیت‌فروشی، سالن اجرای کنسرت و قطعات اجرایی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کد خبر 6087407 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • رهسپار بر سکوی نخست مسابقات آزاد تفنگ پسران جوان
  • برگزاری ۱۹ عنوان برنامه شاخص«هفته سنه» در سنندج/رونمایی از سردیس استاد عباس کمندی
  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران
  • (تصاویر) یکصد و نهمین سالگرد نسل کشی ارامنه در تهران
  • «نوای آفتاب» یک کنسرت بی‌کلام برگزار خواهد کرد
  • آغاز فعالیت‌های ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳/ نخستین کنسرت با موسیقی بدون کلام
  • ارکستر نوای آفتاب سال جدید را با موسیقی بی کلام آغاز می‌کند
  • موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • متاسفانه موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • میزبانی آذربایجان‌غربی از نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر