Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@13:08:58 GMT

تراز آب دریاچه ارومیه یک متر افزایش می یابد

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۴۶۴۶۲

تراز آب دریاچه ارومیه یک متر افزایش می یابد

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت از محیط زیست ‌گفت: تا ٣ سال آینده ارتفاع آب دریاچه ارومیه یک متر افزایش می یابد.
به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی مسعود تجریشی در مراسم تودیع ومعارفه مدیر کل محیط زیست استان که در سالن اجتماعات دانشگاه ارومیه برگزار شد افزود: با برنامه ریزی های انجام شده و اجرای شدن پروژه زاب و تصفیه خانه های تبریز وارومیه تا ٣ سال آینده ارتفاع آب دریاچه ارومیه تا یک متر افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی باتاکید بر اینکه به دلیل شرایط دریاچه ارومیه  محیط زیست منطقه وضعیت حساسی دارد تصریح کرد: ۸۰ ‌درصد از ٢٤ تالاب کشور نابود وخشک شده اند و تنها دریاچه ارومیه اکوسیستم خود را حفظ کرده است که این خود جای امیدواری است.
تجریشی بااشاره به اینکه تنها ٥٠ درصد از اعتبارات پروژه احیای دریاچه ارومیه صرف احیای دریاچه شده است خاطرنشان کرد:  ‌دولت درسال جاری ٥٠٧ میلیارد تومان اعتبار برای احیای دریاچه ارومیه اختصاص داده است.
وی با اشاره به تولید یک میلیون دلاری محصولات کشاورزی دراستان اظهار کرد: ‌متاسفانه مصرف اب دربخش کشاورزی استان متناسب با تولید نیست واین نیازمند مدیریت وبرنامه ریزی برای کاهش مصرف آب و درکنار آن افزایش میزان تولیدات کشاورزی کم اب بر در استان است.
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت از محیط زیست کشور ادا‌مه داد: کاهش مصرف آب همراه با افزایش بهره وری و افزایش درآمد کشاورزان از اولویت های دولت است.
به گزارش ایسنا؛  ‌طی مراسمی از زحمات پرویز آراسته تجلیل و مهران نظری سلطان احمدی به عنوان مدیرکل جدید حفطت محیط زیست استان معرفی شد.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 بهره وری حفاظت از محیط زیست درآمد دریاچه ارومیه سالن اجتماعات 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۶۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در آئین تجلیل از فعالان ورزشی حوزه محیط زیست که در نمایشگاه سلامت شهر بوستان لاله برگزار شد با تبریک روز و هفته ملی زمین پاک و هفته سلامت با اشاره به اینکه در کنار حفظ محیط زیست نیازمند توجه عمومی هستیم بیان داشت: مشارکت مردم برای نجات زمین از پلاستیک را مدنظر قرار دادیم و با این شعار به دنبال این بودیم که مردم را در این مسیر مشارکت دهیم.

وی اضافه کرد: پلاستیک ۴۰۰ سال طول می‌کشد که در زمین تجزیه شود و هریک مترمربع از خاک ۱۰۰ سال طول می‌کشد که تولید شود و این سخت است که خاک حاصلخیز و زمین حفاظت شده با پلاستیک آلوده شود.

حسینی با بیان اینکه علاوه بر روند طولانی تجزیه پلاستیک در طبیعت، این تجزیه برای خاک و زمین نیز عوارض جبران ناپذیری در پی دارد، گفت: میکروپلاست‌ها در طبیعت باقی می‌مانند. جانوران نیز از این میکرو پلاست‌ها استفاده کرده و ما نیز از همین جانورانی که چنین موادی را در تغذیه خود داشته‌اند استفاده می‌کنیم. این موضوع سلامت انسان را تهدید می‌کند و عامل مهمی در به خطر افتادن سلامت بدن افراد است.

مدیرکل توسعه پایدار و محیط زیست شهرداری تهران با اشاره به اینکه هفته سلامت فرصت مغتنمی است که به سلامت جسم و در کنار آن روان توجه شود، اظهار داشت: یافته‌های علمی نشان می‌دهد میکرو پلاستیک‌ها ارتباط مستقیم در ابتلای افراد به سرطان دارد. کاهش استفاده از پلاستیک و انتشار میکرو پلاستیک‌ها در طبیعت هم به حفظ محیط زیست وهم به سلامت عمومی جامعه کمک می‌کند و امیدواریم این با کاهش استفاده از محصولات پلاستیکی بتوانیم جامعه‌ای سالم‌تر داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه در استفاده نکردن از کیسه‌های پلاستیکی مجلس قوانینی را برای کاهش و جلوگیری از استفاده این نوع محصول به تصویب رسانده است، ادامه داد: استفاده کمتر از پلاستیک‌هایی که زیست تخریب‌پذیر نیستند. در سال ۱۴۰۲ تدوین استانداردی برای تعیین این نوع کیسه‌ها در دستورکار قرار گرفته است و از این پس تنها پلاستیک‌هایی که نشان استاندارد زیست تخریب‌پذیر داشته باشند در زمره محصولاتی قرار خواهند گرفت که امکان استفاده از آن باید بیشتر از گذشته در مراکز فروشگاهی و اصناف استفاده شود.

حسینی با بیان اینکه علاوه بر تهدید پلاستیک برای طبیعت و زمین، توسعه شهرنشینی و افزایش جمعیت چالش‌های و خطرات دیگری را برای زمین ایجاد کرده است توضیح داد: ته سیگار چالش جدید حوزه سلامت و محیط زیست است. ته سیگارها دارای انبوهی از سمی‌ترین فلزات سنگین به نام آرسنیک است که تمام حاصلخیزی و قدرت رشد زمین را از بین می‌برد. یکی از دلایل خشک شدن بسیاری از درختان در معابر عمومی است که ناشی از ته سیگارها به خاک و درختان منتقل می‌شود.

وی گفت: ۶۰ درصد از آلایندگی زمین مربوط به مواد شیمیایی و فلزات سنگین ناشی از آرسنیک است و به این دلیل ضرورت دارد با مشارکت مردم تلاش کنیم تا علاوه بر کاهش مصرف پلاستیک به موضوع فیلترهای سیگار و خودداری از رها کردن آن در فضای عمومی توجه بیشتری کنیم.

کد خبر 6087931

دیگر خبرها

  • برگزاری تور رسانه ای بازدید از تالاب های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • رهاسازی حقابه کامل تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه+فیلم
  • رهاسازی حقابه کامل تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟
  • آغاز مرحله دوم رهاسازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار
  • مصوبه کاهش مصرف پلاستیک اجرایی شد