Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلانتری مجازی یکی دیگر از اهداف نیروی انتظامی در سال جاری بوده است و در دستور کار پلیس قرار دارد.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: تمامی نقاط جرم‌خیز در محلات کشور شناسایی و در فرصت لازم این مناطق به دوربین‌های پلیس مجهز می‌شوند.

به گزارش جنوب نیوز سردار محمد شرفی در دیدار با خانواده شهید جابر بیرانوند که در پی تیراندازی چند هفته قبل خرم‌آباد به شهادت رسید، اظهار کرد: با توجه به اینکه مردم به دنبال پلیس حرفه‌ای هستند در خصوص بهینه‌سازی منابع انسانی در پلیس اقدامات خوبی صورت داده‌ایم و این اقدامات رضایت‌مندی ۸۵ درصدی مردم از عملکرد پلیس را در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در مدیریت تعالی رفتار بیش از ۱۹ هزار پلیس را آموزش داده‌ایم، گفت: راه‌اندازی واحدهای سیار پلیس قدمی مهم در جلب رضایت‌مندی مردم است.

شرفی اضافه کرد: این واحدهای گشت سیار با امکانات و تجهیزاتی که در آنان لحاظ شده است، می‌توانند مدت زمان زیادی در محلات متناسب با جغرافیای جرم و نیاز مردم به آنان خدمت‌رسانی کنند.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا در ادامه گفت: بهینه‌سازی تجهیزات و البسه دوربین‌دار پلیس سندی معتبر برای قضات است و موجب جلوگیری از تضییع حقوق نیروهای پلیس در صحنه‌های جرم و افزایش رضایتمندی مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه به دنبال برون‌سازی فعالیت‌های پلیسی هستیم، اظهارکرد: کلانتری مجازی یکی دیگر از اهداف نیروی انتظامی در سال جاری بوده است و در دستور کار پلیس قرار دارد.

شرفی وضعیت استان لرستان را در همه موضوعات رضایت‌بخش اعلام کرد و گفت: آمار جرایم خشن و مهم در لرستان منفی بوده است.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۹۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف

محمود لیایی معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ملی پست با اشاره به استاندارد سازی آدرس های اماکن از طریق سامانه جی نف گفت: این پروژه قرار است که استانداردسازی آدرس ها و ژئوکد کردن پارسل های پستی را انجام دهد. جی نف یک پایگاه داده اطلاعاتی بوده با آدرس تمام ساختمان ها و واحد های مکانی موجود در شهر ها و روستا های کشور را استاندارد سازی می‌کند. با این پروژه نحوه آدرس در کمترین زمان صورت گرفته و استاندارد سازی می‌شود.

او افزود: میانگین کشوری این پروژه در حال حاضر بیش از ۸۷ درصد پیشرفت داشته است. استاندارد سازی یعنی یک آدرس تنها از یک مسیر شناخته شده و امکان مشابه سازی و سوء استفاده از بین می‌رود و تمام دستگاه های دولتی مرجعشان برای آدرس دهی پروژه ملی جی نف است. با اجرای کامل طرح جی نف در کهگیلویه و بویراحمد نشانی همه اماکن یکسان سازی و با آدرسی استاندارد تبدیل می‌شود.

لیایی اظهار کرد: پروژه ۱۲ شهر در استان کهگیلویه و بویراحمد را تکمیل کرده‌ایم و ۶ شهرستان دیگر نیز تا آینده نزدیک تکمیل می‌شود. پس از جمع آوری و به روز شدن اطلاعات هر شهرستان کد پستی هوشمند و پلاک نوسازی تولید شده درب منازل نصب می‌شود و این بخشی از طرح هوشمندسازی شهر است. ارائه خدمات الکترونیکی و اجرای کامل طرح جی نف می‌تواند در خدمت رسانی صحیح به مردم اعم از کاهش ترافیک و آلودگی هوا، جلوگیری از اتلاف وقت، کاهش هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری و بالا بردن سطح رضایتمندی مردم موثر باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • گروگان ۵۶ ساله از دست آدم‌ربایان در شیراز رهایی یافت
  • مایکروسافت استفاده از هوش مصنوعی برای پلیس آمریکا را ممنوع کرد
  • ‌گروگانگیری در شیراز
  • رهایی گروگان ۵۶ ساله از دست آدم ربایان در شیراز
  • ‌گروگانگیری فرد ۵۶ ساله در شیراز
  • رهایی گروگان ۵۶ ساله در شیراز
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • لزوم تجهیز امامزاده ابراهیم(ع) به سیستم اطفای حریق شبکه ای