Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان انرژی اتمی گفت: سال آینده اداره نیروگاه اتمی بوشهر با اما و اگر همراه است.

 

محمد احمدیان گفت: تامین هزینه‌های نیروگاه اتمی بوشهر، نگهداری و بهره برداری ایمن و مطمئن از این نیروگاه متکی بر درآمدهای حاصل از فروش برق به شبکه سراسری است.

 

معاون نیروگاهی سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه در حال حاضر قیمت فروش برق بسیار پایین است، افزود: متوسط قیمت هر کیلو وات برقی که به شبکه سراسری فروخته می‌شود ۶۰ تومان است از سوی دیگر افزایش شدید نرخ ارز در سال جاری مشکلات متعددی مانند کمبود منابع مالی به منظور تامین سوخت، خرید قطعات یدکی و … را برای نیروگاه اتمی بوشهر ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اظهار کرد: اگرچه هزینه‌های ارزی نیروگاه بوشهر به دلیل استفاده از خدمات و امکانات شرکت‌های داخلی نسبت به سال نخست راه اندازی نصف شده است اما در سال آینده به دلیل قیمت پایین فروش برق ما قادر به اداره این نیروگاه با شرایط موجود نخواهیم بود.

 

احمدیان خاطرنشان کرد: دولت تقریبا به تمام نیروگاه‌های حرارتی سوخت رایگان یا سوخت با قیمت‌های بسیار پایین تحویل می‌دهد.

 

وی تصریح کرد: اگرچه دولت در سالهای گذشته بخشی از هزینه سوخت نیروگاه اتمی بوشهر را پرداخت می‌کرد اما به دلیل افزایش نرخ ارز در حال حاضر این کمک برای تامین سوخت کافی نیست و در صورتی که به صورت جدی تدابیر لازم برای حل مشکلات اتخاذ نشود در سال آینده اداره نیروگاه اتمی بوشهر با اما و اگر همراه است.

 

معاون نیروگاهی سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به ضرورت توجه به مشکلات نیروگاه‌های تجدید پذیر در بودجه ۹۸، ادامه داد: نیروگاههای تجدید پذیر و برق آبی از سوخت‌های فسیلی استفاده نمی‌کنند به همین دلیل باید بخشی از منابع حاصل از صادرات برق به این نیروگاه‌ها و نیروگاه‌هایی که یارانه سوخت دریافت نمی‌کنند تخصیص داده شود تا آنها بتوانند هزینه‌های خود را پوشش دهند.

 

وی در گفتگو با خانه ملت گفت: در صورت بی توجهی به نیروگاههای تجدیدپذیر، بین نیروگاه‌هایی که از دولت، سوخته رایگان دریافت می‌کنند و نیروگاههای تجدید پذیر و برق آبی رقابت ناعادلانه ایجاد می‌شود که در پی آن نیروگاه‌های تجدیدپذیر از میدان رقابت حذف می‌شوند؛ این موضوع در دراز مدت به صلاح کشور نیست.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۰۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان در طرح راه‌های روستایی بوشهر

معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر از اجرا ۳۹ پروژه راه روستایی با اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومان در استان خبر داد. - اخبار استانها -

بهرام اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با اشاره به  اینکه طرح‌های راه روستای در استان بوشهر تسریع یافته است، اظهار داشت: در حال حاضر 98 درصد جمعیت روستا‌های بالای 20 خانوار این استان از راه مناسب و آسفالت برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه 7 روستای این استان با جمعیت بالای 20 خانوار فاقد راه آسفالت هستند، گفت: ساخت راه 5 روستا با منابع ملی و استانی در برنامه امسال قرار گرفته است.

معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر هدف‌گذاری سال گذشته این اداره کل احداث و بهسازی 23 کیلومتر راه روستایی اعلام و بیان کرد: خوشبختانه 49 کیلومتر راه روستایی استان بوشهر سال قبل اجرایی شد که دو برابر هدف‌گذاری اولیه رقم خورد.

اسدی از اجرا 39 پروژه راه روستایی با اعتبار 400 میلیارد تومان در استان خبر داد و افزود: احداث و بهسازی 175 کیلومتر راه روستایی در بوشهر از ابتدای دولت سیزدهم نشان از عزم جدی این دولت در توسعه راه‌های روستایی و محرومیت‌زدایی است.

وی با بیان اینکه بوشهر جزو استان‌های پیشگام در راه دسترسی مناسب روستایی است اضافه کرد: شاخص استان بوشهر در راه روستایی 98 درصد و میانگین کشوری 81 درصد است.

معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر از بسته شدن پرونده راه دسترسی آسفالت روستاهای 50 خانوار به بالای استان بوشهر در دولت سیزدهم خبر داد و بیان کرد: آخرین پروژه در این حوزه محور ریز به سرچشمه پس از 10 سال رکود در هفته دولت گذشته به بهره‌برداری رسید.

وی ادامه داد: اولویت فعلی تکمیل آسفالت راه دسترسی روستاهای بالای 20 خانوار 7 روستا معادل 74 کیلومتر که در دستور کار یا تامین اعتبار است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • تولید ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ ای طی یک دهه در نیروگاه اتمی بوشهر
  • پیش‌بینی وضع هوای مازندران در ۶ روز آینده
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • آینده‌ی انرژی و سوخت در جهان
  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره مند شدند
  • تعلیق رهاسازی پساب فوکوشیما در دریا
  • ۹۸ درصد روستاهای بوشهر راه آسفالت دارند
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان در طرح راه‌های روستایی بوشهر
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره‌مند شدند