Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سکینه اشرفی در نشست بررسی سند راهبردی مبارزه با فساد در شهرداری تهران با اشاره به انجام پژوهش کاربردی برای تدوین سند راهبردی مقابله با فساد در شهرداری تهران اظهار کرد: تاکنون انجام مطالعه در این حوزه مورد توجه نبوده و از این‌رو، انجام این پژوهش قابل تقدیر است.

وی ادامه داد: باید با توجه به قوانین، مقررات و اسناد فرادستی ضمن تبیین و تحلیل آنها برای فهرست‌گذاری و تقسیم‌بندی موارد بر اساس دو محور پیشگیری و پیگیری و تطبیق راهبردهای مقابله با فساد عمل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون شهردار تهران در این مورد ادامه داد: توجه به مسئله‌یابی (تبیین)، فرایندیابی، تشخیص و ارائه راه‌حل در مقابله با فساد و به عبارت دیگر توجه به دانش، ضمن این که صرفا به توصیه‌های کلی اکتفا نکرده، راه را برای روش‌مند نمودن اقدامات مهیا می‌کند. برای ارائه بسترها و مصادیق فساد باید توجه ویژه‌ای به نظر ذی‌نفعان متعدد شهرداری تهران شامل کارکنان، اعضای شورای شهر، پیمانکاران و مسئولان اجرایی داشت.

اشرفی در ادامه برای عملیاتی کردن پیشنهادهای ارائه شده برای مقابله با فساد تاکید کرد: تبیین و تدوین راهبردهای مقابله با فساد توسط ذی‌نفعان شهرداری علی‌الخصوص کارکنان، ایجاد فهم مشترک در مورد مسائل و تلاش برای رفع هرگونه فساد سیستمی و ناکارآمدی که اعتماد عمومی به مدیریت شهری را خدشه‌دار می‌کند، باید مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین از ایجاد نظام ارزیابی اثربخشی سیاست‌ها و اقدامات در شهرداری تهران خبر داد و افزود: بر اساس این نظام تمام مداخلات سیاستی برای رفع چالش‌های موجود مورد ارزیابی و پایش قرار گرفته و بر این اساس رویه‌ها و فرایندهای متداول و معمول نیز مورد بازنگری قرار می‌گیرد و در صورت نداشتن اثربخشی مناسب در بهبود و اصلاح سیستم، در برنامه توقف و یا تغییر انجام می‌شود.

همچنین در ابتدای این نشست روح‌الله شهیدی‌پور، مدیرکل ارزیابی عملکرد و بهبود مدیریت شهرداری تهران، درباره تاریخچه و لزوم اجرای این پژوهش، گروه تحقیق به ارائه محورهای مهم و کلیدی مطالعه انجام گرفته پرداخت.

در ادامه این نشست ابراهیم شیخ، معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران، رمضان امینی، رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران، علیرضا آقایی، دبیر ستاد ارتقا سلامت و مبارزه با فساد اداری شهرداری تهران و مرتضی احمدی عضو کمیته شفافیت و شهر هوشمند نکات خود را در مورد پژوهش صورت گرفته، ارائه کردند و محمد نعیمی‌پور و محمدرضا واعظ مهدوی که به عنوان صاحب‌نظر در نشست حضور داشتند، اهمیت رسیدگی به مسئله فساد و راهبردهای مقابله را مورد توجه قرار دادند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سکینه اشرفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۰۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس کاظمی صبح چهارشنبه در بازدید از مجموعه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین ضمن تأکید بر اهمیت امر پیشگیری در حوزه اعتیاد، تصریح کرد: استان قزوین در حوزه مقابله با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد با کمبودهای زیرساختی، نیروی انسانی و منابع مالی روبه‌رو است، با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های اجرایی مرتبط می‌توانیم این مسائل را حل کنیم تا این فاصله و خلأ در حوزه زیرساخت را جبران کنیم.

وی افزود: نگاه دولت در این عرصه حمایتی است و اقدامات مختلفی نیز در این راستا انجام شده است، برای مثال ساختمان شورای مواد مخدر مستقر در شهرک مینودر نیز با مشکلاتی روبه‌رو بود که با نگاه حمایتی مشکلات آن پیگیری و حل شد، در خصوص مشکلات زیرساختی و منابع موجود نیز باید با همین رویکرد عمل کنیم.

کاظمی خاطرنشان کرد: در صورت حل مشکلات در حوزه زیرساختی و منابع، اعضای شورای مواد مخدر می‌توانند بر مأموریت اصلی خود تمرکز بیشتری داشته باشند، مأموریت مقابله با مواد مخدر و اعتیاد باید به صورت منظومه‌ای دنبال شود.

وی تصریح کرد: تهدیدات حوزه اعتیاد همواره در حال به‌روزرسانی است و با گذر زمان در همه عرصه‌های توزیع، تولید، مصرف و مخاطب شاهد موارد جدید هستیم که ما نیز برای مقابله و پیشگیری از آن‌ها باید به‌روز شویم و به نسبت آن باید آرایش بگیریم و اقدامات مبتنی بر تحول به روز باشد.

معاون استاندار بیان کرد: چرخه مواد مخدر منظومه‌ای است و اگر جایی مشکل باشد کل کار زیر سوال می‌رود، در حوزه مواد مخدر ۵ کمیته شورای مقابله با مواد مخدر نیز با همین هدف شکل گرفته است، همه چرخه‌ها باید مانند دستگاه و ماشین منظم حرکت کنند؛ در حال حاضر هماهنگی خوبی بین دستگاه قضائی، امنیتی و اجتماعی در استان وجود دارد و باید از این فرصت نهایت استفاده را برد.

وی تصریح کرد: ناهماهنگی در سطوح مختلف سبب می‌شود کار پیش نرود، ۲۵ سمن فعال در حوزه مواد مخدر در سطح استان داریم که با هدف‌گذاری صحیح می‌توانیم افزایش ۱۰۰ درصدی در این حوزه داشته باشیم.

کاظمی خاطرنشان کرد: تغییر مصرف مواد مخدر و تغییر سن اعتیاد نگران کننده و هشدار دهنده است، بنابراین باید اقدامات فرهنگی و آموزشی را جدی‌تر پیگیری کرد، از منابع شهرداری‌ها و ظرفیت صدا و سیما می‌توان در قالب تفاهم نامه سه جانبه استفاده کرد تا با تولید محتوای فاخر شاهد تحول در حوزه پیشگیری و اطلاع‌رسانی در خصوص مبارزه با اعتیاد باشیم.

کد خبر 6087267

دیگر خبرها

  • مسئولان از فساد دوری کنند تا بتوانند با آن مقابله کنند
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • رئیسی: مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد/ هر چه به نفع مردم و اقتصاد کشور باشد را انجام می‌دهیم حتی اگر عده‌ای مخالفت کنند
  • بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد
  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • تجارت الکترونیکی یکی از راهبردهای دولت سیزدهم است
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • دادستانی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضایی می‌کند
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است