Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@07:39:26 GMT

ژاپنی‌ها خواستار شفافیت برای خرید نفت ایران شدند

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۵۱۲۶۸

ژاپنی‌ها خواستار شفافیت برای خرید نفت ایران شدند

پالایشگاه‌های ژاپنی خواستار شفافیت درباره تمدید معافیت ۱۸۰ روزه از سوی واشنگتن در ماه مارس هستند که بتوانند به واردات نفت ایران ادامه دهند.

به گزارش ایسنا، تاکاشی تسوکیوکا - رئیس انجمن نفت ژاپن - در کنفرانس مطبوعاتی در توکیو اظهار کرد که پالایشگاه‌های ژاپنی سرگرم برنامه‌ریزی برای بارگیری نفت ایران تا ماه مارس هستند و هم‌چنین گزینه‌هایشان پس از ماه مه را که مهلت نخستین دور معافیت از تحریم‌های ایران به پایان می‌رسد، بررسی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسوکیوکا گفت: در نبود شفافیت درباره تمدید معافیت از تحریم‌های آمریکا در مارس، خرید نفت ایران از سوی پالایشگاه‌های ژاپنی در آوریل متوقف خواهد شد.

وی اظهار کرد: بهتر است درباره معافیت از تحریم‌های آمریکا تا پایان مارس شفافیت وجود داشته باشد و اگر درباره این مسئله در مارس تصمیم‌گیری شود، ما می‌توانیم به بارگیری نفت ایران ادامه دهیم.

رئیس انجمن نفت ژاپن خاطرنشان کرد که پالایشگاه‌های ژاپنی خواه قراردادهای بلندمدت‌شان تمدید شود یا نشود، به خرید محموله‌های تک نفت ایران ادامه خواهند داد.

شرکت‌های "شوآ شل"، "فوجی اویل" و "کاسمو اویل"، نخستین پالایشگاه‌هایی بودند که بارگیری نفت ایران به میزان حدود ۴.۹ میلیون بشکه را پس از چهار ماه وقفه در ژانویه آغاز کردند و پس از آن شرکت "JXTG نیپون اویل اند انرژی" در فوریه بارگیری نفت ایران را از سرگرفت. شرکت ایدمیتسو نیز اعلام کرده قصد دارد در طول مدت معافیت فعلی خرید نفت ایران را از سربگیرد.

تسوکیوکا درباره دورنمای مذاکرات با یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا در توکیو، این دیدار را تأیید و ابراز امیدواری کرد که پیشرفتی درباره تضمین تمدید معافیت از تحریم‌های نفتی ایران حاصل شود. وی گفت: دریافت معافیت از تحریم‌ها به نفع ژاپن خواهد بود و ما به دولت امیدوار هستیم.

فرانسیس فیلون، یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا پس از دیدار هفته گذشته خود از کره جنوبی، تا ۲۶ فوریه در ژاپن خواهد بود و وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده که دیدار وی از دو کشور به امنیت انرژی، همکاری منطقه‌ای درباره انرژی و هم‌چنین اهمیت متنوع‌سازی واردات انرژی در این منطقه متمرکز خواهد شد.

بر اساس گزارش پلاتس، این دیدار در حالی انجام می‌گیرد که مصرف‌کنندگان نفت آسیای شرقی، خواستار تمدید معافیت ۱۸۰ روزه برای واردات نفت ایران هستند.

یک منبع دیپلماتیک، پنج‌شنبه گذشته به پلاتس گفته بود: یون کانگ هیون - معاون امور اقتصادی وزارت امور خارجه - با فانون دیدار و درباره مسئله نفت ایران و تلاش‌های کره جنوبی برای متنوع کردن منابع واردات نفت گفت‌وگو کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واردات نفت ژاپن از ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۱۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد کانادا غافلگیر شد

کانادا با کاهش صادرات طلا در ماه مارس، با کسری تجاری غافلگیرکننده مواجه شد و این انتظارات را تقویت کرده است که بانک مرکزی کانادا دلایل بیشتری برای کاهش هزینه‌های استقراض در ماه ژوئن داشته باشد.

به گزارش ایسنا، داده‌ها نشان داد که کانادا در ماه مارس کسری تجاری غیرمنتظره‌ای به میزان ۲.۲۸ میلیارد دلار کانادا (۱.۶۶ میلیارد دلار) ثبت کرد که بزرگترین کسری در ۹ ماه گذشته بود، زیرا صادرات سریع‌تر از واردات کاهش یافت.

اداره آمار کانادا اعلام کرد که کل صادرات در ماه مارس ۵.۳ درصد کاهش یافت که عمدتاً به دلیل کاهش صادرات طلای خام از بالاترین رکورد در ماه فوریه بود، در حالی که واردات ۱.۲ درصد کاهش یافت که به دلیل تجهیزات الکترونیکی و سنگ‌های فلزی و مواد معدنی غیرفلزی بود.

تحلیلگران شرکت کننده در نظرسنجی رویترز مازاد تجاری ۱.۵۰ میلیارد دلار کانادا را در ماه پیش‌بینی کرده بودند. داده‌ها نشان داد که اقتصاد کانادا پس از رشد کمتر از حد انتظار در فوریه، احتمالاً در ماه مارس متوقف شده است که نشانه‌ای از کاهش سرعت است که انتظارات را تقویت می‌کند که بانک کانادا دلیل بیشتری برای کاهش هزینه‌های استقراض در ژوئن داشته باشد.

بانک کانادا از جولای گذشته نرخ بهره را نزدیک به بالاترین حد در ۲۳ سال گذشته یعنی پنج درصد نگه داشته است، اما انتظار می‌رود که اولین کاهش ۲۵ واحدی نرخ بهره به دلیل کاهش تورم نزدیک شود.

کاهش صادرات در ماه مارس با کاهش در ۹ بخش از ۱۱ محصول صادراتی، به سریع‌ترین نرخ از فوریه ۲۰۲۳ رسیده است. صادرات محصولات معدنی فلزی و غیرفلزی که شامل زیرشاخه طلا می شود، در ماه مارس ۱۷.۴ درصد کاهش یافت. نفت خام پنجمین کاهش خود را در شش ماه گذشته به ثبت رساند و به کاهش صادرات محصولات انرژی در ماه مارس کمک کرد.

کاهش واردات نیز گسترده بود و هفت بخش از ۱۱ محصول کاهش را ثبت کردند. اداره آمار کانادا عنوان کرد که واردات تجهیزات و قطعات الکترونیکی و الکتریکی در ماه مارس ۸.۱ درصد کاهش یافت، در حالی که سنگ‌های فلزی و مواد معدنی غیرفلزی با ۲۹.۲ درصد کاهش به ۱.۳ میلیارد دلار در ماه مارس رسید که پایین‌ترین میزان از سپتامبر ۲۰۲۱ است.

طبق گزارش رویترز، از نظر حجمی، کل صادرات در ماه مارس ۴.۷ درصد کاهش یافت، در حالی که کل واردات ۱.۲ درصد کاهش یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • باید اتفاقات دیداربا سپاهان را فراموش کرد/تمدید قرارداد حاشیه است
  • طالبان خواستار سرمایه‌گذاری تاجران روسی در افغانستان شد
  • لبه تیغ
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • قدردانی طالبان از تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا (ع)
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا(ع)
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد