Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-26@13:36:49 GMT

70 هزار هکتار جنگلکاری در گلستان

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۵۱۸۷۲

70 هزار هکتار جنگلکاری در گلستان

رکنا: معاون امور جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: تاکنون در استان بالغ بر 80 هزار هکتار جنگلکاری در قالب غنی‌سازی و توسعه انجام شده است.

به گزارش رکنا، داوود مقدسی اظهار کرد: اولین جنگلکاری‌ها در استان گلستان از سال 46 آغاز شد و تا سال 57 حداکثر 10 هزار هکتار جنگلکاری صورت گرفت اما در طول 40 ساله بعد از انقلاب 70 هزار هکتار جنگلکاری انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اغلب جنگلکاری‌ها در مناطق شرق استان از رامیان تا مراوه تپه انجام شده است. 50 هزار هکتار جنگلکاری سوزنی برگ تنها در کلاله و مراوه تپه انجام شده است.

معاون امور جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان خاطرنشان کرد: عملا فضایی برای توسعه در جنگل‌های هیرکانی نداریم،‌ در این جنگل‌ها تنها می‌توان غنی‌سازی انجام داد.

احیا و توسعه 350 هکتار جنگل در سال 97

مقدسی تصریح کرد: در سال 97، در بخش پرورش جنگل در سطح 600 هکتار عملیات تنک کردن، پاک کردن و هرس انجام شد. این کار در جنگل‌های دست کاشت شهرستان‌های مراوه تپه، مینودشت و کلاله صورت گرفت.

وی بیان کرد: امسال 350 هکتار احیا و توسعه جنگل در استان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و صیانت از جنگل‌های شمال در نظر گرفته شد که تاکنون 60 درصد کار صورت گرفت.

مقدسی افزود: تعهد ما در بخش مراقبت از جنگل‌ها شامل وجین و سله شکنی، مراقبت از جنگل‌ها و بکارگیری قرقبان و مرمت حصارکشی‌های اطراف جنگلکاری‌ها، حدود 1900 هکتار بوده که تاکنون 65 درصد پیشرفت کار داشتیم.

معاون امور جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان خاطرنشان کرد: در سال جاری 200 هکتار زراعت چوب در استان در نظر گرفته شد که تاکنون 100 هکتار زراعت چوب انجام شده است.

وی با بیان اینکه "صنوبر" و "اکالیپتوس" دو درخت جا افتاده در بخش زراعت چوب هستند، افزود: سرماهایی که در سال‌های 86، 92 و 95 اتفاق افتاد، باعث سرمازدگی و خسارت به درختان اکالیپتوس شد، به همین دلیل مردم رغبت کمتری به کشت این درخت و زراعت چوب دارند.

ایجاد 11 بوستان روستایی در گلستان

مقدسی در ادامه گفت: امسال ایجاد 11 بوستان روستایی و تفرجگاه محلی را در سطح استان در نظر گرفتیم. از این تعداد چهار بوستان روستایی در مراوه تپه، یک مورد در رامیان، یک مورد در کلاله و پنج بوستان روستایی در آق قلا است.

معاون امور جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با اشاره به وجود 13 پارک جنگلی در استان، تصریح کرد: امسال همچنین به‌دلیل ورود زیاد تفرجگر به این مناطق و کوبیدگی بیش از اندازه که موجب عدم زادآوری و تجدید حیات عرصه‌ها شد، در بخشی از پارک‌های جنگلی بازسازی و نهال کاری را در دستور کار قرار داده‌ایم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

منبع: رکنا

کلیدواژه: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری معاون استان گلستان جنگل گلستان عکس مرد فیلم دستگیری دستگیر من جوان رئیس پلیس اصفهانی کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۱۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سم‌پاشی شد

فرشته صادقی‌نسب مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: سطح مبارزه با علف‌های‌هرزغلات ۱۴۸ هزار و ۷۱۴ هکتار، سطح مبارزه با بیماری‌های‌غلات ۴۱ هکتار و مبارزه با سن‌غلات ۹۵ هزار و ۸۱۸ هکتار در مرحله مادری بود و سطح مبارزه با ملخ ۶۰۰ هکتار بوده است.

وی با بیان اینکه مبارزه با ملخ‌ها در شهرستان سردشت انجام شده و ادامه دارد، افزود: عملیات سم‌پاشی بر علیه آفت سن‌پوره شروع نشده که در اسرع وقت اطلاع‌رسانی می‌شود ولی لازم است زارعان تا قبل از تخم ریزی اقدامات لازم را انجام دهند.

صادقی‌نسب بیان کرد: بیشترین مزارعی که مورد سم‌پاشی قرار گرفتند در شهرستان‌های بوکان و مهاباد هستند و باتوجه به شرایط جوی مساعد و وجود شرایط مناسب برای ایجاد و گسترش بیماری زنگ زرد گندم و بیماری‌های برگی در مزارع غلات استان از کارشناسان شبکه مراقبت تقاضا می‌شود ضمن پایش دقیق مزارع، در صورت مشاهده بیماری سریعا به کشاورزان اطلاع‌رسانی لازم را درخصوص سم‌پاشی مزارع با سموم توصیه شده سازمان حفظ نباتات کشور انجام دهند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی ادامه داد: مبارزه شیمیایی باید با نظارت کارشناسان مراکز خدمات جهادکشاورزی و کلینیک‌های گیاه‌پزشکی و در زمان مناسب انجام گیرد تا علاوه بر کارآیی و اثربخشی موثر، میزان استفاده از سموم شیمیایی کاهش و این آفت بر روند تولید و از بین رفتن خاصیت نانوایی گندم تاثیر نداشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی
  • سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسید
  • آبشار دائمی «باران کوه»؛ طبیعتی جذاب برای تمامی فصول
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد
  • پیش بینی کشت ۲۰ هزار هکتار پنبه در گلستان
  • برگزاری همایش روز ملی گندم و نان در نظرآباد
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سم‌پاشی شد
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد