Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جمهور با بیان این که ارتباط با دنیا باید ارتباط سهلی باشد افزود : چقدر ایرانی در آمریکا کار و تلاش میکنند. آنها زمانی به مرز علم و دانش و پیشرفت رسیدند که دیوار نداشتند. هر کشوری دور خود دیوار درست کند در داخل نابود میشود و پیشرفت نمیکند. ناطقان: حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» روز شنبه در جمع رییسان و مدیران شرکت های دانش بنیان و استارت آپی، اظهار داشت: اولین زیربنای آزادی، اندیشه است، فناوری یکی از میوه‌های علوم و علم و دانش هم پایه اصلی فناوری است و اگر پیشرفت فناوری بخواهد سرعت پیدا کند باید دانش های پایه رشد یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس جمهوری تاکید کرد: اگر ما در زمینه پایه رشد پیدا نکنیم، ستون های اصلی برقرار نشده تا ساختمان بر روی آن بنا شود و اگر بناست علم و دانش پیشرفت کند پایه اصلی آن آزادی و محیط مناسب است. 
روحانی ادامه داد: شما اگر استاد و دانشجو را برای اندیشیدن، سخن گفتن و اظهارنظر آزاد نگذارید امکان پیشرفت وجود نخواهد داشت.
وی با بیان این که پیشرفت از آزادی شروع می شود، تصریح کرد: پیشرفت علم دانش و فناوری از آزادی و محیط مناسب شروع می شود.
رییس جمهوری همچنین گفت: آزادی که ما در دوران خودمان، یعنی 45 سال پیش در حوزه علمیه قم داشتیم فکر می کنم هنوز در دانشگاه های ما نباشد. یک عالم در حوزه علمیه خیلی راحت نظریات همه علمای بزرگ را نقد می کند و کنار می گذارد.
روحانی ادامه داد: گاهی یک نظریه ای که بر روی آن ادعای اجماع شده است یک مدرس در کرسی درس، به راحتی تمام آن را رد می کند و راحت می گوید، اشتباه کرده است و در نهایت نظر خودش را می گوید. در همان جلسه شاگرد به استاد می گوید تو اشتباه کردی، فکر نکنم همچین آزادی در دانشگاه های ما باشد. 
وی افزود: زمانی که دانشجو بودم این آزادی نبود که یک دانشجو مقابل استاد بایستد و با آزادی زبان حرف بزند. می خواهم بگویم دولت، حکومت و نظام باید زیر ساخت ها را برای شما آماده کند. فکر می کنیم زیر ساخت یعنی ساختمان، وام یا پول و... این موارد زیر ساخت نیست نخستین زیر ساخت آزادی است. دولت باید بتواند زیر ساخت فیزیکی مهیا کند. اما از این زیر ساخت مهم تر زیر ساخت حقوقی است. 
رییس قوه مجریه ادامه داد: فکر می کنیم زیرساخت یعنی ساختمان، برق و جاده و... اما وقتی می خواهید فناوری یا اختراعی را به ثبت برسانید ماه ها گرفتار می شوید. این همان زیر ساخت های حقوقی و مقرراتی است که دولت و مجلس باید به وجود آورد. اگر این زیرساخت‌ها را از هر لحاظ آماده کردیم در آن محیط مناسب، دانشجو می تواند رشد کند. 
روحانی خاطرنشان کرد: رشد دانشجو و تحقیقات و فناوری به پیوستگی و وابستگی است یعنی اگر ارتباط شما با دانشگاه، تولید، بازار و صنعت ضعیف باشد کار پیش نمی رود و فعالیت شما را کند و محدود می کند. 
وی اضافه کرد: بالاترین نشاط را گروهی دارند که به خلق می رسند از صفات خداوند، خالقیت، علم و علم است اما یکی از صفات خداوند مهلت دهنده بودن است ولی ما مهلت نمی دهیم. اگر کسی خطا کند می تواند با توبه خطایش را جبران کند. خداوند مجازاتش را معمولا وقتی که همه فرصت ها و تجربه های کرده اید، انجام می دهد. 
رییس دولت دوازدهم خاطرنشان کرد: باید همه فرصت ها را به نسل جوان بدهیم آنجا گناه است و در اینجا خطا، ممکن است در یک فناوری به نتیجه ای نرسید و برگردید و دوباره شروع کنید این اشکالی ندارد باید فرصت دهیم. 
روحانی اضافه کرد: از طرف دیگر شرایط ما هم شرایط خوب و هم شرایط سختی است، یکی از اعتقادات دولت از ابتدای کار خود در سال ۹۲ این بوده که علم مثل هنر، فناوری،اخلاق و ایمان مرز نمی شناسد. شما نمی‌توانید بگویید این فرد چون تبعه ایران بوده پس مسلمان است یا اگر تبعه کشور دیگر است پس اسلام او ضعیف است. 
رییس جمهوری خاطرنشان کرد: ایمان مرز نمی‌شناسد شناسنامه این کشور و آن کشور ندارد، هنر مرز نمی‌شناسد؛ یک نقاشی خوب ،یک مجسمه خوب و یا فیلم خوب آهنگ خوب، یک داستان و رمان خوب، کتاب خوب در هر زمینه ای در فرهنگ برویم فرهنگ و هنر مرز نمی شناسد.
روحانی افزود: علم، علم است و مرز نمی شناسد، دو -دو تا در ایران هم چهارتاست در هر جای دنیا هم چهارتاست، اگر به علم برسیم - نه در مراحل اولیه - علم است. پزشکی مرز نمی‌شناسد اگر کسی تبعه جای دیگر باشد نمی‌تواند در ایران جراحی کند؟ ما اصلا مرز نداریم.
وی تصریح کرد: فناوری مرز معنی ندارد، کمتر فناوری است که یک کشور به تولید و ساخت برسد و صد در صد ایده و قطعه و همه چیز آن از یک نفر یا یک کشور باشد. ممکن است قطعه را شما بسازید اما ممکن است اصلا به صرفه شما نباشد و سیاری از قطعات در صنعت و فناوری تان را از جای دیگر استفاده می کنید.
رییس جمهوری با بیان این که ارتباط با دنیا باید ارتباط سهلی باشد و یکی از وظایف دولت ایجاد ارتباط سهل است، یادآورشد: بعضی از کشورها امروز به فکر دیوار افتادند و هم دیوار فیزیکی می خواهند بسازند نمی توانند بودجه خود را از کنگره بگیرند.هم برای ویزا ،هم برای علم دیوار درست می کنند، یک محقق می خواهد ازآنجا به ایران بیاید در یک سمینار شرکت کند نمی گذارند. آنها نمی‌دانند که تمام پیشرفت هایشان در سایه این بوده که سال‌ها دیوار نداشتند.
روحانی اضافه کرد:اگر رشد و پیشرفتی در آمریکا هست از کشورها و ملیت های مختلف است، چقدر ایرانی در آنجا کار و تلاش می کنند. آنها زمانی به مرز علم و دانش و پیشرفت رسیدند که دیوار نداشتند.هر کشوری دور خود دیوار درست کند در داخل نابود می شود و پیشرفت نمی کند.وی اضافه کرد:ما باید بتوانیم با محققین، متفکرین و اندیشمندان در کشورهای مختلف اسلامی و غیر اسلامی در ارتباط باشیم، گاهی می بینید در جمع یک نفر از همین کشورهای اطراف، فرد با استعداد و درس خوانده محقق اگر به جمع شما اضافه شود تاثیر گذار می شود.
رییس جمهوری خطاب به شرکت کنندگان در این مراسم ادامه داد: بسیاری از فناوری های تولیدی شما باید از کشور خارج شود.فناوری محبوس نمی ماند، شما هرچه می سازید هم باید در مصرف داخلی از آن استفاده شود هم باید بتوانید آن صادر کنی.د این یکی از زیربناهایی است که دولت باید ایجاد و فضا را برای ارتباطات با جهان آماده کند.
روحانی گفت: البته در شرایطی هستیم که از یک طرف فشار و تحریم روی ما است. کشورهایی هستند که می خواهند از طریق تحریم کار خود را پیش ببرند، آنها هم می فهمند که اگر بخواهند رشد علم و فناوری و پیشرفت را کند کنند ، راه آن تحریم و بستن راه‌ها است. ضمن اینکه این برای ما مشکل درست می کند، انگیزه جدید هم به ما می دهند.ادامه دارد...
منبع: ایرنا برچسب ها: حسن روحانی ، پیشرفت ، آزادی ، ارتباط سهلی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: حسن روحانی پیشرفت آزادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۴۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: ایران کشوری پیشرفته و فناور است/ برای صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا آماده‌ایم

رئیس جمهور گفت:تهدیدها و تحریم ها به هیچ وجه ملت ایران را دچار کندی و توقف نکرده است و هم اکنون ایران کشوری پیشرفته و فناور است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان در نشست خبری با همتای سریلانکایی خود با بیان اینکه بعد از انقلاب روابط خوبی ایران و سریلانکا برقرار شد، تصریح کرد: این روابط رو به توسعه است و طی گفتگو‌هایی که با رئیس جمهور و همکاران شان داشتیم قرار شد این همکاری‌ها در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، صنعتی، تجاری و اقتصادی فرهنگی و علمی و فناورانه بین دو کشور ادامه یابد.

وی ضمن ابراز امیدواری برای توسعه روابط ایران و سریلانکا اظهار کرد: امیدواریم روابط ایران و سریلانکا به توسعه همکاری دو کشور و ملت بینجامد ظرفیت‌های خوبی در دو کشور است و تبادل آن‌ها به نفع هر دو کشور و منطقه خواهد بود.

آیت الله رئیسی از اعلام آمادگی کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی خبر داد و تاکید کرد: برای صدور خدمات فنی و مهندسی آمادگی داریم؛ حتماً در توسعه اقتصادی سریلانکا ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی مشارکت کند.

رئیس جمهور تصریح کرد: به مردم و مسئولان سریلانکا می‌گویم که تهدید‌ها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده و حرکت مردم ایران را کند نکرده و پیشرفت ادامه داشته است ایران امروز را می‌تواند کشوری پیشرفته و فناور نامید.

وی از تشکیل کمیسیون مشترک میان ایران و سریلانکا خبر داد و بیان کرد: مقرر کردیم با پیگیری وزاری خارجه دو کشور کمیسیون مشترک هر چه سریع‌تر تشکیل شود و سازوکار روابط تجاری و اقتصادی و کشاورزی و علمی فناوری را مورد بررسی قرار دهند و این تصمیمات سریعاً اجرایی شود.

رئیس جمهور بیان کرد: مثل آنچه در این پروژه بزرگ گذشت، تأمین مالی از شما، و انتقال فناوری و صدور خدمات فنی مهندسی از ایران نمونه این طرح می‌تواند در حوزه‌های مختلف به پیشرفت کشور دوست و برادر سریلانکا کمک کند

آیت الله رئیسی جنایت و کودک کشی در غزه را موجب تأسف بشریت دانست و خاطر نشان کرد: پیروان همه ادیان در دنیا متأسفند کسانی که در شکل انسان جنایتی می‌کنند که هیچ درنده‌ای این همه جنایت مرتکب نمی‌شود؟ تأسف بارتر این است که این جنایت چرا مورد حمایت غربی هاست؟ با چه منطقی از نسل کشی حمایت می‌کنند؟ تأسف بارتر این است که چرا سازمان‌های حقوق بشری و شورای امنیت و سازمان ملل از کارآمدی افتاده‌اند و کاری برای مقابله با این جنایت در غزه نمی‌کنند؟

«رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا در ادامه این در نشست خبری تصریح کرد: جناب آقای رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی و اعضای محترم هیأت دولت ایران! ابتدا از پذیرفتن دعوت اینجانب و سفر شما به سریلانکا تشکر می‌کنم. امروز پروژه چند جانبه سد افتتاح شد که ۱۲۰ مگاوات برق را تامین می‌کند. از ایران برای مشارکت در ساخت این سد و انتقال دانش و فناری ساخت سد تشکر می‌کنم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه "توانستیم پروژه مشترکی را میان دو کشور به نحو مطلوبی اجرا و بهره برداری کنیم" بیان کرد: از مردم ایران تشکر می‌کنم و به آن‌ها به دلیل دستیابی به فناوری برق و انتقال آب و سدسازی تبریک می‌گویم. انتقال آب و تولید برق از مهمترین مذاکرات نشست‌های امروز بود.

رئیس جمهور سریلانکا حمایت ایران را موجب ثبات اقتصادی در کشور خود دانست و خاطر نشان کرد: از این تریبون از حمایت‌های ایران در برابر بحرانی اقتصادی چند سال گذشته کشورمان تشکر می‌کنم، این حمایت‌ها منجر به ثبات اقتصادی در کشورمان شد و آیت الله رئیسی گفتند این حمایت‌ها ادامه می‌یابد و حتماً منجر به رفاه در سریلانکا خواهد شد.

«رانیل ویکرمسینگه» با اشاره به امضای ۵ سند همکاری با ایران گفت: در طول گفتگو‌های امروز در نشست‌های دوجانبه مسائل سیاسی اقتصادی فرهنگی تجاری و.. مطرح شد و دو دولت به امضای ۵ توافق نامه در زمینه‌های فرهنگی، ورزشی و علمی و فناوری … پرداختند تا از این طریق به افزایش مناسبات دو جانبه و ارتباط میان مردم دو کشور اقدام کنیم. دو کشور در حوزه همکاری در کارگروه اقیانوس هند و نیز سازمان ملل متحد به تفاهم رسیدند. گفتگو‌های بسیار خوبی در خصوص چالش‌های کنونی جهان داشتیم و در برخی موضوعات توافق کردیم در حوزه امنیت غذایی و توسعه فناوری تفاهم کردیم.

وی بیان کرد: بسیار خوشحالم به اطلاع شما برسانم که ایران و سریلانکا برای ایجاد صلح آرامش و امنیت در اقصی نقاط دنیا از طرق صلح دموکراسی و گفتگو هم نظر هستند.

رئیس جمهور سریلانکا خاطر نشان کرد: امروز در نشست خودمان با ریاست جمهوری درباره سرزمین‌های اشغالی فلسطین و رفع آلام و درد‌های مردم فلسطین گفتگو کردیم سریلانکا بر این باور است که این موضوع از طریق مذاکره قابل حل و فصل اسات و باید بر اساس مرز‌های ۱۹۶۷ و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد حل و فصل شود. باید تهاجم به غزه بلافاصله متوقف شود. دولت سریلانکا صندوق حمایت از کودکان غزه تشکیل داده و یک میلیون دلار به صندوق کودکان سازمان ملل برای اعطا به کودکان غزه تخصیص داده شده است.

دیگر خبرها

  • لزوم تکمیل دیوار ساحلی منطقه جوادیه بجنورد تا پائیز+فیلم
  • رئیسی: ایران کشوری پیشرفته و فناور است/ برای صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا آماده‌ایم
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فناور است
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فن‌آور است
  • ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری
  • دعوت نکردن حاج صفی به خاطر جوانگرایی نیست | مهاجم لیگ برتری را خط زدند که نابود شود
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • ایجاد ۳۰ هکتار شهرک فناوری در خراسان شمالی
  • شیوه حضور پوتین در فیلم زندگی خودش | تصویر
  • ارتقای ۱۳ پله‌ای جایگاه پارک علم و فناوری خراسان شمالی در کشور