Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسدالله مجدزاده، پیشکسوت قرآنی چهارمحال و بختیاری و مدیر مکتب قرآن شهرکرد، در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال و بختیاری‌، گفت: از ۱۳ سالگی و در سال ۱۳۴۱ با تلاش‌های معلم و استادم حاج عباسعلی برهانی‌پور و دوست شهیدم، شهید رحمان استکی، گروه مذهبی را راه‌اندازی کردیم و به علت مخالفت‌های زیاد مدیر مدرسه در آن زمان کلاس‌های آموزش قرآن در خانه ‌معلم‌مان برگزار می‌شد، در آن سال‌ها با قرآن مأنوس شدم و بعد از مدتی با پیشنهاد آقای برهانی‌پور در مراسم صبحگاه قرآن تلاوت می‌کردم و شهید استکی ترجمه آن را می‌خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین مؤسسه قرآنی انقلاب در شهرکرد
وی افزود: فعالیت‌های قرآنی آن زمان که با وحشت، اضطراب، تهدید و دستگیری از سوی ساواک، انجام می‌گرفت را تا پیروزی انقلاب ادامه دادیم و روز ۲۲ بهمن ۵۷ ساختمان امور تربیتی آموزش و پرورش شهرکرد را مرکز امور قرآنی قرار داده و تابلوی مکتب قرآن شهرکرد را بر سر درب آن نصب کردیم و این مکان نخستین مؤسسه قرآنی انقلاب در شهرکرد شد.
مدرس قرآن کریم ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب فعالیت‌ها و آموزش‌های قرآنی آغاز شد و دیری نپایید که گرفتار گروهک‌های ضد‌انقلاب شدیم و مجبور بودیم در مناظرات آنها شرکت و با آیات قرآنی از انقلاب و اسلام دفاع کنیم.
مجد‌زاده اظهار کرد: محوریت فعالیت‌ها و سخنان بنده در طول سال‌های زندگی‌ام، قرآن بوده است، انقلاب اسلامی از قرآن سرچشمه گرفت، ادامه مبارزات هم با قرآن بود، پیروزی با قرآن بود، بعد از پیروزی، مبارزه با گروهک‌های محارب و منافقان با قرآن، پیروزی در هشت سال جنگ تحمیلی با قرآن بود و اگر خواهان نصرت و پیروزی در زمان حال و آینده هم هستیم باید پیرو مکتب حیات بخش قرآن و عترت باشیم.
وی با اشاره به رشادت‌ها و ایثارگری‌های فعالان قرآنی زمان انقلاب گفت: در زمان هشت سال جنگ تحمیلی کلاس‌های قرآن مرتب برگزار می‌شد و قاریان و دانش‌آموختگان همین کلاس‌های قرآن به میدان‌های جنگ اعزام می‌شدند، حاصل این تلاش‌ها تقدیم ۱۷ شهید از مکتب قرآن شهرکرد به نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
پیشکسوت قرآنی استان استفاده از پیشکسوتان قرآنی، حضور وزرا، مسئولان ادارات و نهادهای دولتی، استانداران، بخشداران و رجال سیاسی کشور در برنامه‌های قرآنی، برگزاری دوره‌های قرآن‌آموزی و بیان تفسیر و مفاهیم قرآن در ادارات را از راه‌های انس با قرآن و عمل به مفاهیم قرآن دانست.

نقطه ضعف و تهدید فعالیت‌های قرآنی در زمان حال
مجدزاده با اشاره به نقطه ضعف و تهدید فعالیت‌های قرآنی در زمان حال ادامه داد: بعضی از برنامه‌ها که از سوی فعالان و نخبگان قرآنی و حافظان و قاریان انجام می‌شود، متأسفانه برای خود قرآن نیست، برای امتیاز، رتبه و پست و مقام است و این بزرگترین تهدید برای فعالیت های قرآنی است.
پیشکسوت قرآنی استان دور شدن قرآن از متن خانواده‌ها و جامعه با ترویج شبکه‌های مجازی را آفت دیگر فعالیت‌های قرآنی دانست.
مجدزاده خاطرنشان کرد: همزمان با تأسیس اداره تبلیغات اسلامی در استان، مؤسس نخستین کانون قرآن سازمان تبلیغات اسلامی بودم و به مدت ۱۳ سال یعنی تا سال ۱۳۷۴ به صورت شبانه‌روزی مشغول به انجام فعالیت های قرآنی در کانون قرآن بودم.
وی افزود: بعد از سال ۷۴ بنا به ضرورت فعالیت در محیط دانشگاه‌ها برخود واجب دانستم در محیط دانشگاه به ادامه فعالیت‌های قرآنی بپردازم و از سال ۷۴ تاکنون در محیط دانشگاه مشغول هستم.
مجد‌زاده ادامه داد: نتیجه دوری از قرآن و به حاشیه رفتن قرآن در زندگی، رفتن به سمت فنا و نابودی است همانگونه که پیامبر گرامی اسلام(ص) فرمودند: هنگامی که ابر‌فتنه‌ها روی سر شما سایه گستراند، دست به دامان قرآن بزنید و امروز ما گرفتار فتنه در کل دنیا هستیم، دور تا دور کشور ما را فتنه فراگرفته، حتی در خود کشور ما فتنه وجود دارد و دلیل آن فقط و فقط فراموشی و دوری از قرآن است.
وی با اشاره به اینکه دوستی با قرآن صرف تربیت چند حافظ و تشکیل چند کلاس روخوانی و روانخوانی برای عده معدودی نیست، ادامه داد: دوستی و انس با قرآن یعنی نفوذ آیات قرآنی در متن زندگی خانواده ها و جامعه و نفوذ قرآن و مفاهیم قرآنی در ادارات و در بین مسئولین تا باعث شود از وجود مفاسد اخلاقی و اقتصادی جلوگیری شود.
استاد دانشگاه و پیشکسوت قرآن در چهار محال و بختیاری در پایان بیان کرد: قرآنی که در طول زندگی بشر و در طول انقلاب اسلامی این همه معجزه آفریده است، این همه عظمت به وجود آورده است، چرا امروز محتوای آن در حال رکود به سر می برد؟! چرا باید فعالان قرآنی و پیشکسوتان قرآنی همچون بنده که روزی هزاران شاگرد قرآنی و انقلابی تربیت می کردیم، یکه و تنها در گوشه ای بنشینیم؟
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا چهارمحال و بختیاری پیشکسوت قرآنی انقلاب اسلامی انقلاب قرآنی فتنه خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۴۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین از کمک سه میلیارد تومانی این نهاد برای بازسازی و تجهیز مهد قرآن کریم در این شهر خبر داد.

علی فرمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین اظهار کرد: در راستای تحقق سیاست‌های شورای ششم در حوزه فعالیت‌های قرآنی، اعضای شورا با مساعدت سه میلیارد تومانی برای تجهیز و بهسازی ساختمان مهد قرآن کریم موافقت کردند.

وی افزود: حمایت از فعالیت‌های قرآنی و ترویج فرهنگ قرآنی یکی از سیاست‌های مهم شورای ششم است که در مسیر تحقق آن تاکنون اقدامات خوبی صورت گرفته است و نباید از توسعه همه‌جانبه شهر قزوین از جمله ترویج فرهنگ قرآنی و توسعه آن در جامعه غافل بمانیم.

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به مساعدت سه میلیارد تومانی شورای شهر قزوین پیرامون تکمیل و تجهیز ساختمان مهد قرآن کریم خاطرنشان کرد: سال گذشته اعضای شورا با لایحه شهرداری قزوین پیرامون خرید ساختمان دانشگاه آزاد واقع در خیابان دارایی و واگذاری آن به صورت اذن در انتفاع به مهد قرآن کریم استان موافقت کردند و در حال حاضر نیز برای ارائه خدمات مطلوب به جامعه قرآنی، مساعدت سه میلیارد تومانی برای تجهیز و مرمت این ساختمان را مصوب کردند.

فرمانی با اشاره به حذف کارت رفاهی ورزشی کارمندان شهرداری، تصریح کرد: به منظور ارتقای سلامت کارکنان شهرداری، کارت‌های رفاهی ورزشی از جمله استخر ارائه و پرداخت مبالغ نقدی در این ردیف حذف شود.

وی گفت: سال گذشته سرانه ورزشی که در قالب کارت‌های استفاده از استخر برای کارکنان شهرداری تعریف شده بود، حذف و در ازای این کارت‌ها مبالغ نقدی به حساب کارکنان واریز شد.

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین افزود: این اقدام سبب شد تا سرانه ورزشی خانوار شهرداری حذف شود و پول‌های دریافتی در مسیر ورزش هزینه نشود. ضرورت دارد تا شهرداری قزوین مجدد کارت‌های استخر را برای استفاده کارکنان شهرداری در نظر بگیرد.

کد خبر 747781

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • رد پای لابی صهیونیستی در هیاهوی دوباره خارج نشینان | توماج، اسم رمز فراموشی فاجعه غزه
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • قرآن همه چیز ماست
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • ادامه دوری حسن یزدانی از اردوی تیم ملی
  • تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد