Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@10:11:07 GMT

افزایش ۵۰ درصدی تقاضای گاز در جهان طی ۲۳ سال آینده

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۵۵۱۹۹

افزایش ۵۰ درصدی تقاضای گاز در جهان طی ۲۳ سال آینده

دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز از افزایش ۵۰ درصدی تقاضا برای گاز طبیعی طی ۲۳ سال آینده در جهان خبر داد و گفت: طبق برآوردهای انجام شده آمریکا، روسیه، چین و ایران، چهار عرضه‌کننده اصلی گاز خواهند بود.

به گزارش ایسنا، محمدحسین عادلی در ششمین کنگره صنعت حفاری و سومین کنگره اکتشاف درباره آخرین چشم‌انداز مجمع کشورهای صادرکننده گاز که در دسامبر ۲۰۱۸ منتشر شده است، گفت: در چشم‌انداز سال ۲۰۴۰، جمعیت جهان ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ میلیارد افزایش پیدا می‌کند که از این میزان ۱.۶ جمعیت شهری است. زمانی که جمعیت شهری بالا می‌رود، تقاضا برای انرژی افزایش پیدا می‌کند. این افزایش جمعیت بیش‌تر در کشورهایی است که انرژی ندارند.

وی با تاکید بر این‌که صنعت نفت و گاز، تجارت بزرگی در ۲۰ سال آینده خواهد بود، اظهار کرد: کسانی امتیاز دارند که از مسیر تجارت انرژی حرکت کنند و جلو بروند.

دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز با بیان این‌که رشد اقتصاد جهانی طبق گزارش مذکور ۳.۴ درصد در سال خواهد بود، ادامه داد: این میزان در کشورهای توسعه‌یافته پایین‌تر است. در کشورهای در حال توسعه در آسیا که هند و چین را شامل می‌شود، بالاتر بوده و ۴.۳ درصد است. رشد اقتصادی هند ۵.۹ و رشد اقتصادی چین ۴.۷ درصد خواهد بود.

افزایش تقاضای ۵۰ درصدی برای گاز

عادلی در ادامه از افزایش ۵۰ درصدی تقاضا برای گاز خبر داد و گفت: به میزان تقاضا برای گاز ۱۷۱۸ میلیارد مترمکعب اضافه می‌شود که بیش‌تر این نیاز در آسیا، آمریکای شمالی، اوراسیا، اروپا و درنهایت در خاورمیانه است.

وی با تاکید بر این‌که موقعیت گاز در سبد انرژی در آینده ممتاز خواهد بود، اظهار کرد: ۲۲ درصد انرژی جهانی از گاز تأمین می‌شود که این میزان در سال ۲۰۴۰ به ۲۶ درصد می‌رسد. این در حالی است که تقاضا برای نفت از ۳۲ درصد به ۲۹ درصد کاهش خواهد یافت.

بررسی تقاضا برای انرژی‌های تجدیدپذیر

دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز درباره تقاضا برای انرژی‌های تجدیدپذیر در آینده نیز توضیح داد: در سال ۲۰۱۷، ۸۱ درصد انرژی مورد نیاز جهان از انرژی‌های فسیلی تأمین شده است و این میزان در ۲۳ سال آینده به ۷۶ درصد می‌رسد. طبق برآوردهای انجامی، این میزان در بدترین حالت به ۵۶ درصد خواهد رسید.

به گفته عادلی برآوردها حاکی از آن است که چهار کشور آمریکا، روسیه، چین و ایران عرضه‌کننده‌های اصلی گاز در دنیا هستند.

ال ان جی در تجارت بین‌المللی گاز مسلط می‌شود

دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز در ادامه با بیان این‌که سهم ال ان جی در حال حاضر ۳۳ درصد است، گفت: این میزان در خلال ۲۳ سال آینده تغییر می‌کند و ال ان جی مسلط خواهد شد و سهم آن در تجارت بین‌المللی گاز به ۴۵ درصد می‌رسد، زیرا ال ان جی توانسته همه محدودیت‌های سیاسی را دور بزند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کنگره صنعت حفاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۵۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۱ درصدی ترانزیت کالا از مرز مهران

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام از افزایش ۲۱ درصدی ترانزیت کالا از مرز مهران در سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

سید زاهدین چشمه خاور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام، با اشاره به ترانزیت دو میلیون و 17 هزار و 976 تن کالا از پایانه مرزی شهید حاج قاسم سلیمانی مهران در سال گذشته، اظهار داشت: از این میزان 64 هزار و 626 تن به صورت تخلیه در مرز و 18 هزار و 621 تن به صورت ترانزیت صادراتی (حمل یکسره) بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایلام، افزود: 22 هزار و 257 تن نیز از این میزان کالا به صورت ترانزیت خروجی بوده است.

وی با اشاره به اینکه این میزان ترانزیت خروجی و تخلیه در مرز توسط 79 هزار و 935 دستگاه کامیون انجام شده است، گفت: همچنین در این بازه زمانی بیش از یک میلیون و 912 هزار تن ترانشیپمنت نیز از این مرز انجام شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل (1401) افزایش 22 درصدی  داشته است.

چشمه خاور تصریح کرد: این افزایش از مرز مهران نشان‌دهنده رونق تجارت و بازرگانی بین ایران و کشورهای همسایه و همچنین ثبات و امنیت در منطقه است.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • افزایش ۶۲ درصدی تولید انرژی در نیروگاه ری
  • آینده‌ی انرژی و سوخت در جهان
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی
  • رشد بیش ‌از یک‌درصدی تولید انرژی ‌الکتریکی در نیروگاه شهیدرجایی
  • رشد بیش از یک درصدی تولید انرژی الکتریکی در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • افزایش ۲۱ درصدی ترانزیت کالا از مرز مهران
  • افزایش ۱۳ درصدی میزان حمل کالا در زنجان