Web Analytics Made Easy - Statcounter

   

به گزارش سرویس خبری بسیج علمی  از هرمزگان ،  دکتر احمدرضا پیش بین سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور صبح امروز در آیین جشن دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان در سالن اجتماعات مرکز مدیریت آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری بندرعباس با قدردانی از تلاش‌های مدیریت دانشگاه و مراکز تحت پوشش در هرمزگان با اشاره به موج جمعیتی دهه شصت و هفتادگفت:موج جمعیتی که در این دهه ایجاد شد ،شاهد توسعه ۴۰۰تا۵۰۰درصدی دانشگاهها بودیم در همین دانشگاه جامع علمی کاربردی ۱۰۰۰دانشگاه با ۸۰۰هزار دانشجو وجود داشت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از اثرات منفی  این موج رواج مدرک گرایی بود 

وی افزود: اولیا فرزندان را به سمت کسب مدرک هدایت کردند وبه کمتر از دکتری هم رضایت نمی دادند .حتی در مناطق دور افتاده که امکانات هم نداشتند تربیت دکتر داشتیم .به عبارت روشنتر تعداد دارندگان مدرک دکترای بیکار هفت برابر شده و بر اساس بررسی های انجام شده تا ۵۰سال آینده phdداریم .متاسفانه یک مسابقه بین مراکز آموزش عالی ایجاد شده بود وکشور ما در تولید مدرک جز ۵کشور برتر دنیا هستیم .نتیجه افزایش فارغ التحصیلان بیکار بود .بحث مهارت و شغل متناسب با رشته از چالشهای پیش رو مطرح شد .
دکتر احمدرضا پیش بین با اشاره با اینکه برنامه ای برای ایجاد مقاطع ارشد و بالاتر نداریم ،اظهار داشت :به خانواده دانش جویان دانشگاه جامع علمی کاربردی بخاطر هدایت فرزندان به سمت این دانشگاه تبریک عرض میکنم چون این دانشگاه به دنبال بالفعل رساندن توانمندی فرزندان شما در قالب آموزش مهارتهاست .ما در این دانشگاه افتخارمان اینست که بیشترین رشته هایمان کاردانی است .و برنامه ریزی هایمان هم بر اساس تنظیم برنامه و رشته ها ۶۰درصد در کاردانی و ۴۰درصد کارشناسی باشد در مقاطع بالاتر اصلا برنامه ای نداریم مگر در یکی دو رشته خاص که صنعتی است درصورت مهیا شدن امکانات توسط دانشگاه تقاضا پذیرفته می شود .

 برنامه این است که ۷۰درصد واحدها عملی و ۳۰درصد نظری باشد 
سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با درخواست از دولت و مسولین جهت حمایت از این دانشگاه یاد آور شد:ما معتقدیم سرمایه گذاری باید بازگشت داشته باشد چرا در آموزش عالی اینکار صورت نمی گیرد؟ 
وی گفت: دانشگاهها و دانشکده هایی داریم که ردیف اعتباری دارند براستی چقدر این مراکز متناسب با نیاز جامعه دانشجو تربیت می کنند ؟ مقرر شده تا سال ۱۳۹۹سی درصد دانشجویان مهارتی باشند که الان  نیمی از آن محقق نشده است درحالیکه در دانشگاه جامع علمی کاربردی این ظرفیت وجود دارد آموزش های مهارتی با آموزش های نظری متفاوت است اما متاسفانه دانشگاه جامع علمی کاربردی ردیف اعتباری ندارد و امیدواریم دولت و مجلس حمایت کنند و با اختصاص ردیف اعتباری شاهد شکوفایی دانشگاههای علمی و کاربردی باشیم .
سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور  تاکید کرد: ما معتقدیم در دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشجو بر اساس نیاز منطقه تربیت می شود و مسولین باید اهتمام داشته و محیط کار را فراهم کنند .اگر چنین نباشد و ظرفیت ها ایجاد نشود عملا فعالیت ما به کارآفرینی منجر نخواهد شد.
وی در پایان با بیان آماری از وضعیت دانشگاههای علمی کاربردی کشور گفت : دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۸۰۰رشته و هزار مرکز فعالیت دارد و ۳۵۰هزار دانشجو مشغول تحصیل هستند .در هرمزگان هم با جایگزینی مراکز بیست مرکز فعالیت خواهد کرد .البته از اقدامات پیش رو تشکیل کانونهای دانش آموختگان است که پیشنهاد می کنم برای هرمزگان هسته اولیه کانون از میان همین فارغ التحصیلان انتخاب و کانون دانش آموختگان هرمزگان تشکیل شود .

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۵۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرادصحرایی: امتیاز ویژه دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و‌پرورش در صفحه ویراستی‌اش نوشت: «به منظور تقدیر از اقدام جهادی دانشجو معلمان ورودی ۹۸ و ۹۹ دانشگاه فرهنگیان (که زودتر از فارغ‌التحصیلی به کلاس درس رفتند) در مرحله ارتقای رتبه‌بندی ۱۰ امتیاز ویژه به ایشان تعلق خواهد گرفت.

در عنوان بخش مشارکت‌ها ۶ امتیاز و در بخش سنوات تجربی ۴ امتیاز به عنوان تقدیر در نظر گرفته شده است.

ارزش کار این در کمک به اعتلای نظام تعلیم و تربیت بیش از این است. از تلاش‌ها و زحمات این معلمان جوان صمیمانه تشکر می‌کنم».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • مرادصحرایی: امتیاز ویژه دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند
  • رییس دانشگاه شاهد : باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهیم/ سال گذشته ۵۰ دانشجو از کشورهای مقاومت را بورسیه کردیم
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • برپایی نمایشگاه دانش آموزان فنی و حرفه‌ای و کارودانش کیش
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند