Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین همایش ملی «انقلاب اسلامی، کارآمدی، فرصت‌ها و چالش‌ها» با حضور پژوهشگران و محققان سراسر کشور روز سه شنبه هفتم اسفند از ساعت 8 صبح در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.

‌به گزارش ایسنا، دبیر اجرایی این همایش در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دبیرخانه همایش ملی «انقلاب اسلامی، کارآمدی، فرصت‌ها و چالش‌ها» از خرداد ماه شروع به فعالیت کرده و براساس مصوبات شورای سیاست‌گذاری فعالیت‌های پیش برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام سعید علیزاده با تاکید بر این‌که برگزاری این همایش ملی و علمی در استان می‌تواند سرآغازی برای فعالیت‌های علمی در گام دوم انقلاب اسلامی باشد، گفت: این همایش علمی می‌تواند در سایه بیانیه مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب منجر به فعالیت‌های علمی در این رابطه شده و آذربایجان را پیشگام در تحقق منویات مقام معظم رهبری کند.

وی با بیان این‌که برگزاری این همایش گامی است در راستای تمدن‌سازی نوین اسلامی که یکی از شاخص‌های مورد اشاره مقام معظم رهبری است، گفت: این همایش با کمترین امکانات و پشتیبانی‌های مالی برگزار می‌شود، چرا که در فرآیند برنامه‌ریزی برای برگزاری این همایش رئیس دانشگاه تبریز تغییر پیدا کرد. از حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان، استاندار آذربایجان‌شرقی و رئیس دانشگاه تبریز در این رابطه قدردان هستیم.

وی با تاکید بر این‌که دعوت عمومی از مردم و دانشجویان و دعوت خصوصی از پژوهشگران برای شرکت در همایش انجام شده است، گفت: از استان‌های سراسر کشور مقالاتی برای شرکت در همایش ارسال شده و این استقبال چشمگیر باعث شده تا همایش را به عنوان اولین دوره درنظر گرفته و با برگزاری دوره‌های بعدی همایش در سطح ملی و بین‌اللملی، دانشگاه تبریز را قطب علمی تبیین علمی و پژوهشی مسائل انقلاب اسلامی قرار دهیم.

رئیس دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که کاربردی کردن مقالات و محتوای ارائه شده در همایش از جمله اولویت‌های مهم همایش است، افزود: مقالات منتخب در مجلات علمی و پژوهشی مطرح چاپ شده و طبق هماهنگی‌های انجام شده با سازمان‌های مرتبط، نتایج این همایش در مجامع علمی و دانشگاهی و همچنین سازمان‌ها و نهادها مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی با تاکید بر این‌که راهکارهای بسیاری در محورهای مختلف همایش و به ویژه در محور چالش‌ها توسط پژوهشگران ارائه شده است که می‌تواند گره از بزرگترین مشکلات جامعه باز کند، افزود: ریشه بسیاری از مشکلات جامعه عدم توجه به شاخص‌های بومی است، از این‌رو محورهای رشد و پیشرفت جامعه باید بر اساس شاخص‌های بومی باشد.

وی خاطرنشان کرد: در هر حوزه‌ای که پیشرفت داشته‌ایم به خاطر انطباق با ارزش‌های انقلابی و شاخص‌های بومی بوده و متقابلاً در هر حوزه‌ای که از شاخص‌های بومی خود فاصله گرفته‌ایم، عقب ماندیم.

حجت‌الاسلام علیزاده در ادامه بر کاربردی کردن علم و دانش موجود در دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: بسیاری از جوانان و دانشگاهیان پیشنهادات و راهکارهای مؤثری در رابطه با حل مشکلات جامعه دارند که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همايش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۶۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان بجنورد (مرکز استان خراسان‌شمالی) با حضور مجتبی کامکار رئیس مدارس استان خراسان‌شمالی، محمدباقر باقرپور فرماندار بجنورد، بخشداران، موسی علی‌نیا رئیس آموزش و پرورش شهرستان و سایر اعضای شورا با محور سمای بجنورد  به میزبانی مجموعه فرهنگی آموزشی مدارس واحد بجنورد برگزار شد.

رئیس مدارس استان خراسان‌شمالی در این نشست درباره فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی انجام شده در مدارس این استان، بر لزوم ارتقای سطح دانش و تربیت دانش‌آموزان با توجه به آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و الگو‌های تربیتی بومی منطبق با شرایط استان و تربیت دانش‌آموزانی در تراز انقلاب تأکید کرد.

کامکار درراستای گسترش همکاری هرچه بیشتر با آموزش و پرورش و معرفی سما به عنوان حوزه امتحانات اعلام آمادگی کرد.

وی همچنین گزارشی از فعالیت‌های حوزه‌های مختلف ارائه کرد و افزود: اساس توسعه یک کشور با آموزش و پژوهش است که آن هم برعهده معلم است.

 رئیس مدارس استان خراسان‌شمالی در ادامه با تأکید بر اینکه امروزه برتری افراد و شخصیت و نوع نگاه انسان‌ها در راستای دانایی و آگاهی وکسب دانش آنان شکل می‌گیرد، ادامه داد: نقش استادان و معلمان در تربیت پرورش و آموزش افراد خلاق و نخبه جامعه تعیین‌کننده بوده است.

رئیس آموزش و پرورش بجنورد هم در این دیدار پیرامون برگزاری آزمون‌های نهایی و اهمیت برگزاری این آزمون‌ها در شرایط و مکان مناسب سخنانی ارائه داد.

محمدباقر باقرپور فرماندار بجنورد هم به همکاری بیشتر بسیج و آموزش و پرورش برای نهادینه کردن و فرهنگ‌سازی عفاف و حجاب و نقش مهم ارگان آموزش و پرورش در اشاعه فرهنگ اشاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش توجیهی و آموزشی زائران حج تمتع در تبریز
  • مجالس شهدا میدان مقدس و اطهر حضرت فاطمه(س) است
  • همایش شهدا و تقریب برگزار می شود/ شهدای تقریب از افتخارات ما هستند
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود