Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-26@07:28:11 GMT

ابلاغ منشور اجرایی شرکت ملی حفاری ایران

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۵۷۲۵۸

ابلاغ منشور اجرایی شرکت ملی حفاری ایران

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران خبر از ابلاغ منشور اجرایی شرکت داد که با هدف حفظ  و بهبود جایگاه سازمان تدوین شده است.

مهندس سید عبدالله موسوی توضیح داد: این منشور در قالب ۱۵ کارگروه تخصصی شکل گرفته که با همکاری نخبگان، کارشناسان، روسا و مدیران توانمند برنامه ریزی، بررسی نهایی و برای اجرا ابلاغ گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش «انرژی امروز» از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران وی با بیان اینکه مدیران و روسای ادارات ستادی می بایست در چارچوب این منشور و مصوبات اعلام شده از سوی کارگروه ها در مجموعه تحت سرپرستی اقدام نمایند، تصریح کرد: از این پس ارزیابی عملکردها براساس میزان دستیابی به این اهداف سنجش می شود.

 

موسوی صنعت حفاری را یکی از ارکان مهم زنجیره تولید نفت و گاز دانست و افزود: تحقق اهداف تولید بدون برنامه ریزی برای سازماندهی و توسعه این صنعت کلیدی امکان پذیر نخواهد بود.

 

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در پیوند با این مطلب گفت: این شرکت به عنوان بازیگر اصلی و بازوی اجرایی وزارت نفت در صنعت حفاری نقش تعیین کننده ای برعهده دارد و توسعه و ارتقا جایگاه آن در کسب و کار توجه ویژه به مدیریت هزینه ها می باشد.

 

وی اظهار کرد: براساس تحقیقات، مطالعات میدانی و بازدیدهای به عمل آمده از بخش های مختلف شرکت، پس از حذف ساختارهای مجازی و موازی به منظور بکارگیری ظرفیت های موجود و بهبود شرایط سازمان منشور اجرایی شرکت تهیه و جامه عمل به خود گرفت.

 

 موسوی با اشاره به دو اصل اساسی در این منشور مبنی بر « افزایش درآمدهای عملیاتی و بهینه سازی هزینه ها» افرود: در این زمینه با تدوین ۱۷ سرفصل، راهکارهای تخصصی و کارشناشی  مشخص و پی جویی آنها مورد تاکید قرار گرفته است.

 

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: کارگروه های تعیین شده در این ارتباط شامل « مطالعات و تحقیقات بازار و تعیین  نرخ رقابتی»، « ارتقای بازسازی و تعمیرات اساسی»، «بهبود راندمان و کارایی عملیاتی»، سازماندهی اموال و دارایی ها و  «بهینه سازی زنجیره تامین کالا و مواد» می باشد.

 

وی ادامه داد: از دیگر کار گروه ها « رعایت انضباط مالی، تحقق درآمدها و بهینه سازی هزینه های تشکیلاتی، « سیاستگذاری برون سپاری»، « ساماندهی و سیاستگذاری تامین مصرف سوخت» و « ساماندهی شعب و دفاتر شرکت» به شمار می آیند.

 

موسوی « ساماندهی شعبه کیش» ،  « توانمند سازی حوزه حقوقی و قراردادی»، « چابک سازی سازمانی» ، « توانمند سازی مدیریت پروژه های حفاری»، « یکپارچه سازی سامانه های IT » و « بهینه سازی و ساماندهی خودروها» را سایر کار گروه های تعریف شده در منشور اجرایی شرکت عنوان کرد.

 

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به اینکه ترکیب اعضا و حوزه فعالیت این ۱۵ کار گروه با مشارکت ۱۳۲ نفر از مدیران، معاونان، روسا، سرپرستان و نمایندگان بخش های مرتبط، خاطر نشان کرد: با توجه به مدت زمان تعیین شده برای هر کار گروه در قالب سه، شش و یک سال و مستمر ، لازم است گزارش های اقدامات جهت پایش به صورت ماهیانه به مدیریت برنامه ریزی تلفیقی اعلام و این مدیریت در بازه های زمانی سه ماهه اثر بخشی اجرای اقدامات را بررسی و گزارش نماید.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۷۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت

به گزارش «تابناک» به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، روح الله دهقانی در مراسم رونمایی از موتور ۶ سیلندر بنزینی در پژوهشگاه شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف، با اشاره به توانمندی دانش‌بنیان‌ها در طراحی، تولید و بهینه‌سازی قوای محرکه عنوان کرد: قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری انواع خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملاً راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی سازی و تولید آن گام برداشته‌اند.

وی افزود: یک شرکت دانش‌بنیان توانمند متشکل از چند متخصص و عضو هیات علمی برترین دانشگاه‌های ایران و سراسر جهان در مسیر بومی سازی این موتور گام برداشته و امروز به موفقیتی چشمگیر دست یافته‌اند. بالغ بر ۴۰ نفر از برجسته‌ترین دانشگاهیان مطرح در عرصه ملی و بین‌المللی، با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق چهار ساله در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶ سیلندر گام برداشته و موفق شدند نمونه بومی‌سازی شده این موتور را با کیفیتی بالا و منطبق با روزآمدترین استانداردها، طراحی، تولید و آزمون کنند.

دهقانی مهم‌ترین دستاورد شرکت‌های دانش‌بنیان را اثبات توانمندی کشور در توسعه فناوری ساخت انواع قوای محرکه متناسب با نیاز کشور و امکان توسعه و بهینه‌سازی آن‌ها دانست و افزود: امروز توانمندی تولید موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴ هزار سی‌سی که موتوری راهبردی بوده و دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید. این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، باید با قوت ادامه پیدا کند و به زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این‌که فناوری‌های موتور، جزو راهبردی‌ترین و کلیدی‌ترین دانش‌ها و فناوری‌ها جای دارند و سرریز این فناوری‌ها می‌تواند به توسعه و ساخت محصولات دیگری منجر شود، ادامه داد: وقتی یک شرکت از توانمندی طراحی، ساخت و ارتقای قوای محرکه‌ای با این حجم، کیفیت و سطح استاندارد برخوردار است، در واقع به سرمایه ارزشمند دانش فنی دست یافته که به مراتب از خود محصول یادشده ارزشمندتر است و قابلیت تسری به دیگر بخش‌های صنعت خودروسازی را دارد و می‌تواند زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود.

دهقانی به حمایت جدی معاونت علمی از کسب دانش فنی و تولید محصولات فناورانه حوزه حمل و نقل و به طور خاص ساخت انواع قوای محرکه، اشاره کرد و ادامه داد: معاونت علمی به عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفته و در دیگر حمایت‌ها که از جنس دانشی است مانند دسترسی به فناوری‌های خاص دنیا، همراه این مجموعه دانش‌بنیان بوده است.

بر اساس این خبر، پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف که در زمینه پژوهش‌ها و کسب دانش فنی، ارتباط میان صنعت و دانشگاه و بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی و راهبردی فعالیت دارد، طراحی و تولید موتور ۶ سیلندر بنزینی را با توجه به نیاز صنایع کشور آغاز کرد.

به طور میانگین نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰ هزار خودرو ‌است و با در نظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰ هزار عدد نیز می‌رسد و پژوهشگاه شهید رضایی با ورود به توسعه دانش فنی بومی قوای محرکه، مطالعه و کار بر روی خودروهای تاکتیکی و آفرود را آغاز کرد.

در این پروژه، ضمن الگوبرداری از بیش از ۱۳۰ موتور بنزینی، دستاورد ۱۳ سازنده نامی موتور در سطح جهانی بررسی و مطالعه و در نهایت موتور مبنای ۴ هزار سی‌سی ۶ سیلندر، برای بومی سازی انتخاب و پس از یک کار تحقیقاتی و فناورانه چهار ساله، نخستین نمونه از این موتور با رویکرد اثبات توانمندی تولید داخل طراحی و ساخته شد.

متخصصان در این پروژه موفق شدند به ۴۵ درصد دانش فنی بومی ساخت موتور دست پیدا کنند و ۱۰ بخش اصلی موتور با موفقیت کامل مهندسی معکوس شد. از اقدامات صورت گرفته توسط تیم تحقیقاتی و فناور پروژه موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی می‌توان به طراحی و ساخت قطعات با دقت ۹ میکرون، شبیه سازی، طراحی سیستم راهگاهی و قالب های بلوک چدنی، طراحی ساخت محور بلوک موتور، ساخت بلوک آلومینیومی موتور خورجینی برای اولین بار در کشور، ساخت میل لنگ موتور خورجینی با استحکام تسلیم ۸۰۰ مگاپاسکال، ساخت میل بادامک موتور خورجینی و ساخت شاتون موتور خورجینی با یکی از بهترین انواع مواد اولیه و مبتنی بر دانش روزآمد متالورژی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • ابلاغ آئین نامه اجرایی جشنواره شنای آب‌های آزاد کیش
  • حفر و تکمیل هشت حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور 
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت طی فروردین ماه در مناطق نفتخیز جنوب غرب کشور 
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • اخذ تصمیمات مهم برای تسریع در اجرایی پروژه فیبر نوری استان بوشهر
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • خبر خوش برای بازنشستگان/ زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • برگزاری رویدادی نوآورانه در صنایع خلاق/رونمایی از منشور مسئولت اجتماعی شرکت‌های خلاق