Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه اجتماعی توییتر در سال ۸۸ برای حمایت از فتنه‌گران و با درخواست وزیر دفاع آمریکا تعمیرات خود را به تعویق انداخت تا بتواند پشتیبانی کامل خود را از انقلاب مخملی در ایران و فتنه گران در سال ۸۸ به انجام برساند، لذا پس از حوادث پیش آمده بعد از انتخابات ۸۸ در ایران، توییتر فیلتر گردید و تا امروز این روند ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پشتیبانی از فتنه گران سال ۸۸

رسانه‌ها و مسئولین به این موضوع تا زمان روی کار آمدن دولت دکتر روحانی در سال ۹۲ نمی‌پرداختد، اما پس از رئیس جمهور شدن وی و حضور همه جانبه او و وزرایش (مخصوصا دکتر ظریف وزیر امور خارجه) در این شبکه اجتماعی کم کم حضور دیگر مسئولین من جمله نمایندگان مجلس و شخصیت‌های همچون دکتر محسن رضایی دبیر تشخیص مصلحت نظام و... در توییتر سرعت گرفت و با روی کار آمدن دولت دوازدهم و انتخاب وزیر جوانی به نام محمد جواد آذری جهرمی که در توییتر بسیار فعال هم بود استقبال از این شبکه اجتماعی شدت یافت و اخیرا شاهد حضور بیش از پیش مسئولین و رسانه‌ها در توییتر بوده‌ایم. چرا که احساس می‌شود این شبکه اجتماعی به خاطر ویژه‌گی‌هایی که دارد، دارای توان بسیار زیادی برای جریان‌سازی در فضای مجازی می‌باشد.

با استقبال قشر خاصی از مردم و همچنین رسانه‌ها و مسئولین از توییتر گمانه‌زنی‌ها در مورد رفع فیلتر توییتر شروع شد و کم‌کم تبدیل به بهانه‌ای شد برای دولت‌مردان که هر از چند گاهی که مشکلات اقتصادی شدت می‌گیرد برای انحراف افکار عمومی بحث رفع فیلتر توییتر را مطرح کند تا آنجایی که در بحبوحه گرانی ارز و سکه و اقلام مایحتاج مردم در اردیبهشت ۹۷ به ناگهان رسانه‌ها از نامه درخواست ۶ وزیر دولت به همراه ۲ نماینده مجلس (که عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه هم هستند) به دادستان کل کشور برای رفع فیلتر توییتر خبر دادند.

ارسال این نامه در حالی بود که خود امضا کنندگان نامه که اتفاقا اکثرا از چهره‌های امنیتی دولت هم هستند کاملا مطلع‌اند دلیل فیلترینگ توییتر یک موضوع کاملا امنیتی است و تاریخ گواه است که هرگاه دولت آمریکا اراده کرده است از توییتر به عنوان یکی از اهرم‌های اعمال قدرت خود استفاده نموده و اقدام به مهندسی افکار و پیشبرد اهداف آمریکا در فضای مجازی و جریان‌سازی کاذب کرده است.

به طور مثال اکانت‌های حامی حزب الله لبنان بدون هیچ توجیح و اخطاری حذف می‌شوند و یا زمانی که کاربران انقلابی توییتر کوچکترین جریانی ضد سیاست‌های شیطانی آمریکا راه می‌اندازند بلافاصله بسیاری از آنان ساسپند (حذف) می‌شوند که اخیرا شاهد بودیم در چند مرحله هزاران کاربر ایرانی در این شبکه اجتماعی ساسپند گردیدند.

اما در مقابل گروه‌های تروریستی همچون سازمان منافقین (مجاهدین خلق)، الاحوازی (عاملان تیراندازی در رژه اهواز) و جیش الظلم (جیش العدل که بار‌ها مردم و مرزبانان این کشور را به خاک و خون کشیده اند) به راحتی در توییتر به فعالیت و عضوگیری مشغول‌اند.



حمایت رسمی توییتر از فعالیت‌های تروریستی علیه ایران

در کودتای مورد حمایت آمریکا در ونزوئلا، توییتر در حرکتی مغرضانه تیک وریفای (آبی) رئیس جمهور قانونی ونزوئلا را حذف و هزاران کاربر حامی مادورو را ساسپند کرد تا فضای رسانه‌ای حاکم بر کشور ونزوئلا به نفع مخالفان دولت قانونی مادورو و مورد حمایت دولت آمریکا برگردد و در نتیجه به دورغ برای افکار عمومی دنیا اینگونه نشان داده شود که با توجه به ترند کشور ونزوئلا اکثر مردم این کشور مخالف مادورو و خواهان ریاست جمهوری گوایدو هستند.

حذف تیک آبی رئیس جمهور قانونی ونزوئلا

در آخرین نمونه توییتر پا را فراتر نهاده اقدام به حذف توییت انگلیسی اکانت منتسب به دفتر رهبرانقلاب با محتوایی پیرامون فتوای تاریخی امام خمینی در مورد ارتداد سلمان رشدی نمود. در حالیکه این توئیت به هیچ وجه قوانین توییتر را نقض نکرده و اصلا در مورد اعدام سلمان رشدی نیست و تنها به حکم یک رهبر مذهبی اشاره و تاکید کرده که همانند احکام الهی دیگر بدون تغییر است.

تا اینجای ماجرا طبیعی است چرا که توییتر طبق ماهیت پلید آمریکایی خود عمل می‌کند، اما آن چیزی که شگفت‌آور است سکوت مسئولین ایرانی و فعال در توییتر است. همان افرادی که وجهه‌ی قانونی و مشروعیت و مقبولیت خود را مدیون نظام اسلامی و رهبری هستند.

گرچه فعالین توییتری جبهه انقلاب با انتشار تصویر توییت حذف شده حساب کاربری دفتر رهبرانقلاب به همراه هشتگ #محکوم_به_اعدام از خجالت مسئولان توئیتری برآمدند، اما انتظار می‌رود این مسئولین دولتی و در راس آنان امضا کنندگان نامه معروف رفع فیلتر توییتر که سرسختانه خواهان رفع فیلتر این شبکه اجتماعی هستند برای مقابله با اعمال خلاف قانون و ضد مبانی آزادی بیان مورد ادعای این شرکت، هم در توییتر و هم در مذاکرات خود که هر از چندگاهی انجام می‌شود، اعتراض رسمی ایران را به مسئولین توییتر اعلام و خواستار عذرخواهی رسمی این شبکه اجتماعی شوند.

گزارش از احمد کارآمد

منبع: پارسینه

کلیدواژه: توئیتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۷۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد

لندن – ایرنا – دادگاه عالی انگلیس امروز (جمعه) با صدور حکمی جنجال‌برانگیز، برنامه دولت «ریشی سوناک» برای مقابله با تغییرات اقلیمی را غیرقانونی اعلام کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بر اساس حکم صادره، برنامه دولت انگلیس برای کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ای مطابق با اهداف زیست محیطی نیست و باید در این زمینه تجدیدنظر شود.

حکم دادگاه ۶ ماه پس از آن صادر شد که نخست وزیر انگلیس اصلاحات گسترده‌ای را در اهداف زیست محیطی اعمال کرد.

وی با بیان این ادعا که انتشار گاز‌های گلخانه‌ای در انگلیس از سال ۱۹۹۰ میلادی ۵۰ درصد کاهش یافته اشاره کرد که این میزان در فرانسه تنها ۲۲ درصد کاهش یافته، در آمریکا صفر درصد و چین ۳۰۰ درصد افزایش داشته است.

ریشی سوناک عنوان کرد که موضوع حفاظت از محیط زیست بین دو جریان افراطی مخالفان و موافقان گرفتار شده است؛ «کسانی که می‌خواهند طرح موسوم به صفر خالص (صفر کردن انتشار گاز‌های گلخانه‌ای تا سال ۲۰۵۰) را به‌کلی کنار بگذارند، چون هزینه‌ها بسیار زیاد است؛ و دیگرانی که با اشتیاق ایدئولوژیک بحث می‌کنند مبنی براینکه ما باید حتی سریعتر حرکت کنیم، و بدون توجه به هزینه و اختلال در زندگی مردم و صرف نظر از اینکه چقدر سریعتر از هر کشور دیگری در حال حرکت هستیم، فراتر برویم.»

نخست وزیر انگلیس با اشاره به هزینه‌های بالای ناشی از اجرای برنامه اقلیمی دولت قبل، عنوان کرد که طرح او زمان بیشتری را برای انتقال از وضع موجود به استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر فراهم می‌کند.

وی توضیح داد که بر اساس طرح جدید، مسائلی نظیر محدودیت تعداد سرنشینان خودرو، تحمیل هفت سطل بازیافت زباله به خانواده‌ها، تحمیل مالیات بر گوشت و افزایش مالیات بر سفر‌های هوایی لغو خواهد شد.

این طرح، اما از همان زمان با انتقاد‌های متعددی روبرو و از سوی گروه‌های حامی محیط زیست از جمله «دوستان کره زمین»، «پروژه قوانین خوب» و «مشتریان‌زمین» به دادگاه کشیده شد. آن‌ها ادعا کردند که دولت لندن بدون محاسبه زمان مورد نیاز برای تحقق اهداف زیست محیطی، این اصلاحات را اعمال کرده است.

بر اساس حکمی که دادگاه عالی انگلیس امروز صادر کرد، دولت سوناک موظف شد که برنامه تغییرات اقلیمی کشور را بازنگری کند. یک سخنگوی گروه دوستان کره زمین در همین پیوند گفت: «امروز روز شرمساری برای دولت است. ما اکنون به یک برنامه قوی برای مقابله با تغییرات اقلیمی نیاز داریم که قوی، جامع و منصفانه باشد و دست‌یابی ما به اهداف زیست محیطی را تضمین کند.»

اد میلیبند وزیر انرژی دولت در سایه (کارگر) هم در سایه کاهش محبوبیت حزب حاکم محافظه‌کار، حکم دادگاه را نشانه شکست سیاست‌های اقلیمی این حزب توصیف کرد.

دیگر خبرها

  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد
  • زاکانی به حواشی قرارداد چینی واکنش نشان داد/ شکایت می‌کنیم
  • آذری‌جهرمی پاسخ مالک شریعتی را داد
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به برچسب «یهودستیزی» زدن به دانشجویان آمریکایی
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • برخورد وحشیانه آمریکا با دانشجویان حامی غزه چهره واقعی آنها را نشان داد
  • پیام تند چهره پرسپولیسی‌ به هوادار جنجالی سپاهان در حمایت از دختران