Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در آذربایجان غربی گفت: طی دو سال فعالیت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان ۵ هزار و ۶۸۹ بیمار محروم ویزیت رایگان شدند. ۰۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۱ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام اکبر نوروزنژاد برگزاری اردوهای جهادی سلامت در مناطق محروم استان را یکی از برنامه‌های دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در راستای خدمت‌رسانی به نیازمندان دانست و اظهار داشت: در طول دو سال فعالیت دفتر نمایندگی در استان 5 هزار و 689 بیمار نیازمند توسط خادمیاران سلامت ویزیت و درمان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تا امروز 50 پزشک در حوزه‌های تخصص، عمومی، آزمایشگاه، پرستاری و... به عنوان خادمیار رضوی در استان فعالیت می‌کنند.

مدیر دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: این نمایندگی در طول مدت فعالیت خود 6 هزار سبد غذایی و ارزاق را با مشارکت خیرین جمع‌آوری و بین خانواده‌های محروم که از قبل توسط رابطان دفتر نمایندگی و خادمیاران شناسایی شده بودند، توزیع کرده است.

وی عیادت از 700 بیمار صعب العلاج بستری در منزل، سرکشی از 270 سادات یتیم، تهیه جهیزیه برای 60 زوج محروم، عقیقه و ذبح 150 راس گوسفند و توزیع گوشت آن بین خانواده‌های نیازمند، توزیع یک هزار و 845 بسته لوازم التحریر بین دانش‌آموزان در مناطق محروم استان، ساخت و مرمت بیش از 60 منزل مسکونی به همت خادمیاران عمرانی، اعطای کمک هزینه خرید جهیزیه به زوج‌های جوان و.. را از دیگر خدماتی دانست که دفتر نمایندگی از زمان تاسیس تا کنون در استان انجام داده است.

ویزیت رایگان در رحیم آباد رودسر گیلان به روایت تصویرویزیت رایگان محرومان؛ «سلامتی» هدیه پزشکان جهادی به مردم پلدخترویزیت رایگان محرومان؛ گوشه‌ای از زکات علم پزشکان جهادگر خوزستانی+ فیلم

نوروزنژاد به جذب و گزینش خادمیاران رضوی اشاره کرد و افزود: تا کنون 3 هزار و 770 نفر به عنوان خادمیار رضوی ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد یک هزار و 300 نفر فعال هستند.

وی اظهار کرد: همچنین 3 هزار و 403 زائر محروم و زیارت اولی نیز در قالب کاروان‌های زیارتی به مشهد الرضا(ع) مشرف شده‌اند.

مدیر دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در آذربایجان غربی یکی از برنامه های مهم دفتر نمایندگی را توسعه فرهنگ حسنه وقف و نذر دانست و عنوان کرد: تا کنون 3 مورد وقف شامل یک مدرسه، حسینیه و زمینی جهت توسعه مسجد در استان وقف حضرت رضا(ع) شده است.

انتهای پیام/ ع

R41347/P1494/S6,1188/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۸۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، گفت: دشمن در جنگ نرم تصمیم دارد هویت و معنویت را از ما سلب کند، باید آماده و مسلح به جنگ افزار معنوی شویم. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم ازمشهد، به نقل از آستان‌نیوز،انسیه خزعلی در آیین اختتامیه این دوره که شب گذشته در تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار داشت: وقتی دشمن در جنگ نرم تصمیم دارد هویت و معنویت را از ما سلب کند، باید آماده و مسلح به جنگ افزار معنوی شویم، زیرا جنگ نرم، جنگ دشواری است و تلفات آن قابل مقایسه با جنگ سخت نیست.

وی تصریح کرد: این دوره های آموزشی با همکاری آستان قدس رضوی و آموزش و پرورش در راستای مهارت آموزی مشاوران و معلمان استان ها، با دلسوزی تمام برگزار شد و امیدواریم به نتایج مطلوب و با سرافرازی به سرانجام برسد.

خزعلی ادامه داد: چند رویداد به همت معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در حال اجراست که یکی از آنها خانواده و فرهنگ خانواده است که با  محورهای خانواده، رسانه مد و لباس و غیره طراحی شده است و تلاش داریم الگوی ایرانی، اسلامی را به مردم ارائه دهیم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: طرح  پیشگیری از طلاق، از دیگر طرح‌های اجرایی این معاونت است که ویژه زوجین جوان طراحی شده است که ضمن حل مشکلات زوجین، آموزش های لازم برای تحکیم خانواده به آنان ارائه می‌شود.

به گفته وی والدین نقش اساسی و اصلی در حفظ امنیت کودکان در برابر آسیب‌ها و تهدیدات فضای مجازی برعهده دارند، براین اساس آنها باید سطح دانش و آگاهی خود را بالا ببرند و با آگاهی‌بخشی به کودکان و همراهی آنها در این محیط، از آسیب‌های این حوزه پیشگیری کنند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور ادامه داد: یکی از مسائل مهم ما تعهد به خانواده است و از همین رو جنبش تعهد به خانواده را مطرح کردیم با امید به اینکه  سبک زندگی خانواده ایرانی اسلامی هر چه بیشتر در جامعه رواج یابد.

گفتنی است، سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز با همکاری بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش در مشهد به کار خود پایان داد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • «گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی
  • ویزیت رایگان ۷۴ سالمند ساکن در سرای سالمندان تربت حیدریه
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا (ع) برگزار شد
  • نام ماندگار معمارباشی‌ها بر آستان زرافشان جانان
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • برگزاری نشست خبری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی در مالزی