Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی رحمانی مطلق مدیر عامل موسسه نصر قرارگاه خاتم سازندگی الانبیا(ص) در گفتگو باخبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: طول کل مسیر پروژه حدودا چهارده و دو کیلومتر می‌باشد که توسط موسسه سازندگی نصر در حال اجرا است.
وی در ادامه افزود: بلندترین تونل این پروژه سه هزار و ۷۷۶ متر به عنوان یکی از مهمترین فعالیت‌های مهم این پروژه محسوب می‌شود که نشانگر وسعت و اهمیت این پروژه می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رحمانی مطلق ادامه داد: انجام عملیات این پروژه، فاصله درگز، کبکان، قوچان از ۱۵۰ کیلومتر فعلی که دارای شیب‌های تند و فاروج از مشخصات فنی راه است به ۸۵ کیلومتر تغییر پیدا میکند.

مدیر عامل موسسه نصر قرارگاه خاتم سازندگی الانبیا با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۵ درصد این تونل پیشرفت فیزیکی داشته و ۷۵ درصد آن باقی مانده است عنوان کرد: اعتبارات اختصاص یافته به تونل کفایت لازم برای ادامه کار را نداشته و ضروری است برای تسریع در کار حفاری اعتبارات بیشتری به این پروژه اختصاص یابد که جهت ساخت و بهره برداری از محور فوق نیاز به اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان می‌باشد.
وی دسترسی سریع بین شهر‌های درگز، قوچان و هم چنین اتصال جمهوری اسلامی ایران جهت ترانزیت کالا و حمل و نقل بین المللی به آسیای میانه را یکی از اهداف مهم دانست و یاداور شد: این پروژه شامل یک میلیون و ۶۵۰ هزار متر مکعب خاکبرداری و یک میلیون و ۳۵۰ هزار متر مکعب خاکریزی و احداث ۳ دستگاه تونل جمعا به طول ۴ هزار و ۱۴۴ متر می‌باشد که بلندترین تونل این پروژه به طول ۳ هزار و ۷۷۶ متر به عنوان یکی از مهمترین فعالیت‌های مهم این طرح محسوب می‌شود.
رحمانی مطلق با بیان اینکه حضور قرارگاه خاتم الانبیا در منطقه قوچان، درگز به تعداد ۱۵ روستای محروم از فعالیت‌های جهادی برخوردار شدند گفت: در راستای اجرای این پروژه محور روستایی اینچه از توابع شهرستان قوچان به طول ۵ کیلومتر به عنوان یک فعالیت محرومیت زدایی در حال اجرای آسفالت و زیر سازی می‌باشد تا روستاییان نیز از نعمت آسفالت برخوردار شوند.

تونل الله اکبر شهرستان قوچان، درگز یکی از مهمترین پروژه‌های این شهرستان است که اعتبارات این پروژه در ابتدا به صورت شهرستان تخصیص داده می‌شد، اما به دلیل نقش پر اهمیت آن در رونق کسب و کار شهرستان و کوتاه شدن مسیر دسترسی به مرکز استان خراسان رضوی و مواردی از جمله فراهم شدن فرصت‌های جذب سرمایه گذار و کاهش خطرات جاده‌ای به صورت استانی و در نهایت به یک پروژه ملی تبدیل شد.   تونل الله اکبر قوچان، درگز از جمله پروژه‌های مهم این منطقه است که مطالعات آن سال ۱۳۸۱ آغاز شد و پس از ۱۳ سال بالاخره در سال ۱۳۹۴ توسط قرارگاه خاتم الانبیا موسسه سازندگی نصر، فاز اجرایی آن کلید خورد.
پروژه ادامه بهسازی محور درگز، کبکان، دوغایی با هدف دسترسی سریع و ایمن بین شهر‌های درگز و قوچان در مسیر درگز، کبکان، دوغایی و همچنین اتصال جمهوری اسلامی ایران جهت ترانزیت کالا به آسیای میانه تعریف شده است.     انتهای پیام//ح.خ   موسسه نصر قرارگاه خاتم سازندگی الانبیا(ص)، در حال عملیات اجرایی تونل الله اکبر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه و شهرسازی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۸۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر آموزش و پرورش شهرستان بردسکن در آیین گرامیداشت روز معلم در دبیرستان شهید مطهری بردسکن به افتخارات این مجموعه اشاره کرد وگفت :در حوزه اقامه نماز مدارس شهرستان بردسکن در سطح استان به عنوان شهرستان برتر شناخته شد و هرچند تنها در ۶۰ فضای آموزشی نمازخانه شهرستان احداث شده است ولی در اکثر مدارس شهرستان بردسکن حتی با جمعیت پایین دانش‌آموزی نماز به جماعت اقامه می‌شود.

وی به کسب رتبه نخست دانش آموزان پایه دوازدهم در آزمون پایش استان و رتبه نخست لیگ پایا در کشور اشاره و اضافه کرد : در عملکرد و ارزیابی که اداره کل آموزش و پرورش استان انجام داد، آموزش پرورش بردسکن در بین ۴۷ ناحیه آموزش و پرورش استان رتبه دهم را از آن خود کرد.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن کمبود اعتبارات را یکی از علل اصلی اجرا نشدن برخی از طرح‌های آموزش و پرورش در این شهرستان دانست و اظهار داشت: ایجاد یک مرکز خدمات رفاهی برای فرهنگیان یکی از ضروریات برای جامعه فرهنگیان بردسکن است که متاسفانه جای آن در شهرستان خالی است.

چراغیان به طرح استخر شنای دانش‌آموزی این شهرستان اشاره کرد و افزود: متاسفانه این طرح بیش از ۱۰ سال است که به خاطر کمبود اعتبارات در حد پی سازی (فونداسیون) باقی مانده است که حداقل برای ساخت این طرح ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

شهرستان بردسکن با ۸۵ هزار نفر جمعیت و ۱۷ هزار دانش آموز و سه شهر "بردسکن، شهرآباد و انابد" و ۷۳ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار در فاصله ۲۸۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • امام جمعه جدید ششتمد معرفی شد
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه در خراسان رضوی به بهره‌برداری می‌رسد
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در یک منطقه شکار ممنوع/ عکس
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • آیت‌الله علم‌الهدی: وقایع دانشگاه‌های آمریکا وجهه دموکراسی غرب را نابود کرد
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد