Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@03:15:11 GMT

وجود ۵۰۰ هزار مهندس در صنعت ساختمان

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۶۰۲۲۶

وجود ۵۰۰ هزار مهندس در صنعت ساختمان

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ایران سابقه ۵۰۰۰ ساله در حوزه مهندسی دارد گفت: هم اکنون جامعه مهندسی کشور بیش از ۵۰۰ هزار نفر است که باید از این وضعیت برای رونق ساخت و ساز استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، سید مازیار حسینی در همایش روز مهندس که در محل وزارت راه و شهرسازی برگزار شد، اظهار کرد: تاریخ مهندسی کشور ۵۰۰۰ ساله است و اخیراً یک کتابی منتشر شده که این تاریخ در آن ذکر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بعضی از آثار مهندسان ایرانی همچون مسجد شیخ لطف الله یا میدان نقش جهان اصفهان تعجب جهانیان را در پی داشته است گفت: البته در تاریخ مهندسی کشور فراز و فرودهایی داشتیم و به طور مثال در دوران قاجار، دغدغه شاهان پیشرفت و توسعه نبود و فکر می‌کردند در همه زمینه‌ها باید به خارج متکی باشیم.

وی افزود: بعد از انقلاب اسلامی در حوزه راه و مسکن پیشرفت‌های چشمگیری داشتیم که عمدتاً توسط مهندسان داخلی صورت گرفت و این در حالیست که در تا قبل از انقلاب عمده کارها توسط خارجی‌ها انجام می‌شد.

حسینی خاطرنشان کرد: در تمام سال‌های پس از انقلاب با جنگ و تحریم مواجه بودیم و امروز هم سخت‌ترین تحریم‌ها به کشور تحمیل شده است ولی آنچه ما را نجات می‌دهد تفکر الهی و بسیجی است.

وی تصریح کرد: بیش از ۵۰۰ هزار مهندس در صنعت ساختمان داریم و باید کمک کنیم تا با استفاده از این ظرفیت به موفقیت برسیم.

در بخش دیگری از این نشست محمود ایلخان رئیس سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری اظهار کرد: مروری بر روند فعالیت‌های کشور بعد از انقلاب اسلامی نشان می‌دهد با وجود فراز و نشیب‌ها محصول نهایی به سمت پیشرفت و رشد در حرکت است و حتی دشمنان کشور به آن اذعان دارند. مهمترین علت این موفقیت نیز پای فشاری بر ارزش‌های انقلاب بوده است.

وی با بیان اینکه بسیج از نهادهایی است که به برکت انقلاب اسلامی ایجاد شده تصریح کرد: بسیج تحقق مردم سالاری دینی است. یعنی آحاد جامعه بسیجی هستند. لذا باید از این ظرفیت انسانی که یک رکن اساسی در همه فعالیت‌ها محسوب می‌شود برای تمدن سازی استفاده کرد.

وی فعالیت‌های بسیج مهندسین را در هفت محور عنوان و تصریح کرد: این محورها عبارتند از معماری و شهرسازی، مسکن، حمل و نقل، مدیریت شهری، آب، محیط زیست و نظام‌های صنفی و تخصصی و یکی دیگر از اقدامات بسیج مهندسین را کمک به حل مشکل حاشیه نشینی عنوان و تصریح کرد و ظرفیت بسیج می‌تواند ما را به گام دوم انقلاب که تمدن سازی است برساند. بخشی از این ظرفیت در وزارت راه و شهرسازی وجود دارد که با تفکر بسیجی فعالیت می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۰۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب

وزیر راه و شهرسازی گفت: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال - جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می‌توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در نشست این کمیسیون که صبح امروز چهارشنبه 12 اردیبهشت‌ماه در ابوظبی برگزار شد، با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست بعد از 10 سال گفت: امیدواریم که این نشست سرآغازی بر رشد روابط اقتصادی دو کشور باشد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این که سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر توسعه روابط با کشورهای همسایه است، گفت: کشور امارات در این سیاست نقش ویژه و برجسته‌ای دارد.

بذرپاش در ادامه با اشاره به حجم مبادلات تجاری بیش از 27 میلیارد دلاری ایران و امارات، توضیح داد: این که امارات در رتبه دوم شرکای تجاری ایران قرار دارد، امارات را به یک شریک راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران تبدیل کرده است.

وی ادامه داد: از این رو ایران به‌رغم سنگ‌اندازی‌های بدخواهان، هیچ محدودیتی را برای گسترش روابط دو کشور و توسعه تجارت مشترک قائل نیست.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه توضیح داد: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال - جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می‌توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند.

بذرپاش ادامه داد: دسترسی به بازارهای روسیه و کشورهای آسیای میانه از طریق ایران و بالعکس دسترسی به بازارهای جنوب می‌تواند فرصت بسیار خوبی را برای توسعه روابط ترانزیتی بین دو کشور ایجاد کند.

به گفته وزیر راه و شهرسازی، موضوع بعدی توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران و شرکت‌های دانش‌بنیان در فناوری‌های نو و به‌ویژه در زمینه هوش مصنوعی است که می‌تواند زمینه ای مهم برای همکاری بین دو کشور باشد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ضرورت تسهیل فرایندهای حمل‌ونقل بین دو کشور گفت: زیرساخت‌های فرایند تجارت مانند حمل‌ونقل و تشریفات گمرکی موضوعی است که تجار را درگیر کرده و به‌رغم اقدامات قابل توجهی که صورت گرفته و تجارت بین دو کشور را به 27 میلیارد دلار رسانده، ضرورت اتخاذ تصمیماتی شجاعانه و سازنده در این زمینه احساس می‌شود.

بذرپاش ادامه داد: در حال حاضر حمل کالا بر اساس رویه کنوانسیون تیر از مبدا امارات متحده عربی به مقصد ترکیه از طریق بندر شهید باهنر و گمرک خروجی بازرگان با هدف اجرایی سازی این کنوانسیون از طریق گمرکات دریایی و توسعه ترانزیت دو کشور در جریان است.

وی با اشاره به ضرورت رفع محدودیت‌های ایجاد شده در بازرسی‌ها و ترخیص کالاها، به ویژه کالاهای فاسدشدنی و قرنطینه‌ای و تسهیل تشریفات اداری و بندری و لجستیکی در بنادر، گفت: باید در راستای کاهش این تشریفات غیرضروری که باعث افزایش صادرات بین دو کشور و کاهش هزینه‌های این امر می‌شود، گام برداشت.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حوزه فعالیت‌های هوایی و شرکت‌های هواپیمایی پرواز حدود 320 پرواز در هفته، گواه حجم فعالیت‌های اقتصادی و گردشگری بین دو کشور است و امیدواریم در حوزه فعالیت‌های بندری و جاده ای نیز هر چه سریع‌تر به افق‌های تعریف شده دسترسی پیدا کنیم.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات تاکید کرد: موضوع رفع مشکلات بانکی از جمله افتتاح حساب برای اشخاص حقیقی و تجار ایرانی و تسهیل خدمات بانکی نیز که بر سر راه فعالین تجاری و اقتصادی دو کشور قرار دارد، باید یکی از زمینه‌های مورد بحث طرفین باشد.

وی گفت: در نشست‌های کارشناسی و مقدماتی نیز هیئت ایرانی و اماراتی توافقات خوبی بین طرف‌ها و شرکت‌ها و بخش‌های دولتی ایجاد شده است.

بذرپاش همچنین در خاتمه با تاکید بر ضرورت توسعه همکاری‌های بخش انرژی بین دو کشور گفت: پیش‌تر نیز همکاری‌ها در زمینه انرژی مورد تاکید قرار داشت و در این اجلاس نیز به عنوان یکی از اهداف مهم تعیین شده که نیازمند تصمیماتی جدی در این بخش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسیج پربرکت‌ترین نهاد انقلاب است
  • برگزاری اولین یادواره شهدای زن در شهرستان هرند + فیلم
  • وزیر راه و شهرسازی با نایب‌رئیس دولت امارات دیدار کرد
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • خاطرات مهندس جعفر شریف امامی از کار در راه آهن
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب
  • رسالت بسیج، تسهیل خدمت‌رسانی به مردم است
  • از این مهندس پاس به آن پاسور گل؛ ژاوی و کروس چرا مثل مسی و مولر استعفای خود را پس گرفتند؟
  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد